Misoli Retinol Ve Hidrolize Kolajen Içeren Göz Maskesi - Eye Patch 30 Kullanımlık

549,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Misoli Retinol Ve Hidrolize Kolajen Içeren Göz Maskesi - Eye Patch 30 Kullanımlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limonian Turkey Satıcı Ünvanı: LİMONİAN TURKEY KOZMETİK ÜRÜNLERİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609111998000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091119980
    Bu ürün Limonian Turkey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • İçerik Retinol
Geri Bildirim Ver

Misoli Eye Patch 30 Kullanımlık Retinol Ve Hidrolize Kolajen Içeren Göz Maskesi

Misoli markası tarafından üretilmiş olan göz maskesi, hassas göz altlarını nemlendirir ve göz çevresinde nem kaybının engellenmesini sağlar. Yüksek oranda hyaluronik asit ve kolajen içeren hydrogel tipi bir maskedir. Kurumuş göz altlarını besler ve kırışıklık oluşumunu azaltır. Yoğun esanslar içeren formülü sayesinde cildi nemlendirir. Cilde tam uyum sağlayan Misoli göz maskesi, kolay bir şekilde cilde uygulanır. Maske, cilde uygulandıktan sonra ciltte hızla emilir. Misoli göz maskesi pedlerinin yaz döneminde kullanılması önerilir. Eğer ürünü cildinize uyguladığınızda istenmeyen bir etki ile karşılaşırsanız ürünün kullanımını sonlandırmanız gerekir.

  • Hassas ciltlerde kullanıma uygun değildir.
  • Misoli eye patch 30 kullanımlıktır. Kavanozda 60 adet maske bulunur.
  • Aşırı sıcaktan ve soğuktan koruyunuz. Güneş ışığına doğrudan maruz bırakmayınız.

Misoli Göz Maskesinin İçeriğinde Neler Vardır?

Misoli Eye Patch 30 Kullanımlık Retinol Ve Hidrolize Kolajen Içeren Göz Maskesi Çeşitleri

Misoli kolajen özlü hidrojel göz maskesi, formülünde bulunan retinol ve kolajenin birleşimi ile göz çevresine bir elastikiyet ve canlılık kazandırır. Maske içerisinde bulunan etken maddeler cildinize anında nüfuz eder. Misoli göz maskesi göz çevresinde kuruluğu giderir, cildi nemlendirmeye ve sıkılaştırmaya yardımcı olur. İçeriğinde bulunan yüksek konsantreli retinol, ciltteki yenilenme döngüsünün aktive eder ve ciltteki esnekliğin artmasını sağlar. Misoli retinol ve hidrolize kolajen içeren göz maskesi eye patch, marin kolajen peptitler sayesinde yüksek emilim oranı göstererek ciltle bütünleşir ve pürüzsüz bir cilt oluşmasını sağlar. Cilt dostu yapısı ile dikkat çeken Misoli göz maskesinin pH değeri 5-6 arasındadır. Esans serumun konsantre edilmesiyle üretilen Misoli göz maskesi, cilt sıcaklığından faydalanarak cildinizle bütünleşir ve incelir.

Misoli Göz Maskesinin Faydaları Nelerdir?

Misoli Eye Patch 30 Kullanımlık Retinol Ve Hidrolize Kolajen Içeren Göz Maskesi Çeşitleri

Dış etkenlerden, düzensiz beslenmekten ve yorgunluktan kaynaklı göz altı morlukları en çok şikayet edilen konulardandır. Misoli göz maskesi, göz çevresindeki kırışıklardan dolayı yaşlı görünen ve yorgunluk nedeni ile göz altı morluğu oluşmaya başlayan bireyler için uygun bir üründür. Misoli eye patch maske, yoğun göz makyajı yapan ve ciltte oluşan matlıktan dolayı cildi soluk görünen bireylerde de olumlu sonuçlar verir. Misoli göz maskesi, daha canlı ve aydınlık bir göz çevresine kavuşmanızı sağlar. Canlandırıcı etkisi ve eşsiz içeriği ile kısa sürede etkili sonuçlar alırsınız. Jel formunda olan Misoli göz maskesi, tazelik hissi vererek rahatlatıcı etkisiyle göz şişliklerini azaltır. Masaj yapılarak parmak uçları ile uygulanan Misoli retinol ve hidrolize kolajen içeren göz maskesi, cildinizin tazeliğini en üst seviyeye çıkarır.

Misoli Göz Maskesi Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır?

Misoli Eye Patch 30 Kullanımlık Retinol Ve Hidrolize Kolajen Içeren Göz Maskesi Çeşitleri

Misoli göz maskesinin kullanımı oldukça pratik ve kolaydır. Misoli göz maskesini kullanmaya başlamak için öncelikle maskeye ait ambalajı açmanız gerekir. Göz altı pedini jel kısmı cilde gelecek şekilde makyajdan arınmış ve temizlenmiş göz çevrenize yerleştirin. Ürünün etkinliğinden faydalanmak için göz çevresinin temizlenmiş olması önem taşır. Dilerseniz Misoli göz maskesini tonik ile birlikte uygulayarak emilimini arttırabilirsiniz. Misoli göz maskesini cildinizde 20-30 dakika kadar bekletmeniz yeterlidir. Pedleri çıkardıktan sonra cildinizde fazlalık kaldıysa kalan ürünü parmaklarınızla masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz. Kullandıktan sonra durulamanıza gerek yoktur. Cilt durumunuzu da göz önünde bulundurarak günde bir kere sadece akşamları uygulayabilirsiniz. Misoli göz maskesinin orijinal ambalaj kapağı açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmesi gerekir. Misoli retinol ve hidrolize kolajen içeren göz maskesi Trendyol’da oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz ürün sayfasından Misoli retinol ve hidrolize kolajen içeren eye patch göz maskesi 30 kullanımlık yorumlarını okuyabilir ve kolayca sipariş edebilirsiniz.