Missha Doğal Görünüm Sunan Nemlendirici Likit Allık 9g. APIEU Juicy-Pang Water Blusher (RD01)

249,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Missha Doğal Görünüm Sunan Nemlendirici Likit Allık 9g. APIEU Juicy-Pang Water Blusher (RD01)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Missha Türkiye Satıcı Ünvanı: ARS SANAL MAĞAZACILIK KOZMETİK ELEKTRONİK TEKS.İLETİŞİM KİMYA GIDA İNŞ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080034874000001 Vergi Kimlik Numarası: 0800348740
    Bu ürün Missha Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Görünüm Işıltılı
  • Form Sıvı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Missha Nemlendirici Likit Allık 9g

Allık, kadınların sıkça kullandığı kozmetik ürünlerden biridir. Bu ürünler yüz makyajını tamamlar, yanaklara pembe ya da şeftali tonlarında hafif bir renk katar. Yüz şeklini destekleyerek mevcut görüntüyü pekiştirir ve makyaja doğal bir görünüm kazandırır. Bu görünüm sayesinde yüz tuvaletine estetik bir dinamizm kazandırılır. Özellikle soluk ten rengine sahip kadınlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan allıklar, genellikle toz biçiminde üretilir. Ancak Juicy Pang blusher sıradan allık standartlarının ötesine geçen likit bir formdadır. Bu özelliği sayesinde ürünü rahatlıkla çantanızda taşıyabilir ve gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Missha Juicy Pang ile dilediğiniz yerde makyajınızı hızlı bir şekilde yapabilir ve toz formundaki ürünlerin uçuculuğundan kaynaklanan bunaltıcı makyaj tazeleme probleminden de kurtulursunuz.

  • Doğal meyve renklerine sahip içerik
  • Renk tonu ayarlanabilen likit bir yapı
  • Kolay uygulanabilir form

Makyajı Güzelleştiren Profesyonel Bir Dokunuş

Makyajı Güzelleştiren Profesyonel Bir Dokunuş

Ten rengi ve yüz biçimi ile uyumlu olan allıklar, yüze canlı ve hoş bir görünüm katar. Yüz hatlarının şekillendirilmesi için uygulanan konturlar, allıklar ile bütünleştirilerek yüz sınırlarının iyice belirginleşmesi sağlanır. Allığın içerisindeki ışıltılı, parlak renk katmanları sayesinde cilde daha genç ve gergin bir görünüm kazandırılır. Yüzün parlaklığı artırılarak elmacık kemikleri ortaya çıkarılır. Ancak bu gibi işlemler için profesyonel ve pratik bir kullanım imkanı sunan ürünler tercih edilmelidir. Missha A'pieu Juicy-Pang water blusher bu fırsatı sunabilecek güzel bir üründür. Onunla yüz konturlarınızı profesyonel bir biçimde belirginleştirebilir ve makyajınızı kısa bir süre içerisinde tamamlayabilirsiniz. Oluşturmak istediğiniz konsepte uygun olarak allığınızın renk tonunu kolayca ayarlayabilirsiniz. Missha Juicy Pang blusher ile son derece doğal olan ve yüzünüzü ortaya çıkaran bir görünüm elde edebilirsiniz.

Makyaja Önem Verenlerin Tercihi: Missha Juicy Pang Allık

Makyaja Önem Verenlerin Tercihi: Missha Juicy Pang Allık

Missha Juicy Pang allık cildinizi nemlendiren kullanışlı likit bir allıktır. Yanak sınırlarını yeterince belirginleştirmenizi sağlayan sıvı yapısı ile makyajınızı güzelleştirmenize yardımcı olur. Ürünün sahip olduğu doğal meyve renkleri sayesinde makyajınızda aradığınız renk uyumunu yakalayabilirsiniz. Ayarlanabilir yoğun renk tonu özelliğinden yararlanarak uzun makyaj sürelerini kısaltabilirsiniz. A'pieu Juicy-Pang water blusher, kullanım sonrasında leke yapmayan ve cildi yağlandırmayan etkili bir formüle sahiptir. Bu yönüyle karma, yağlı ve kuru cilt tipleri için uygundur. Ayrıca Missha A'pieu Juicy-Pang water blusher (rd01) içeriğinde bulunan gül suyu ile cilde oldukça taze bir görünüm kazandırır. Onu kullanarak cildinize gösterdiğiniz özeni çevrenize yansıtabilir ve hoş bir etki uyandırabilirsiniz. Ürünü kullanarak arkadaşlarınızdan beğeni toplayabilir ve istediğiniz makyaj konseptine bir çırpıda sahip olabilirsiniz. Ürünün kalıcı etkisini gün boyu üzerinizde hissedebilirsiniz.

İndirimli Missha Missha Juicy Pang Blusher Fiyatları

İndirimli Missha Missha Juicy Pang Blusher Fiyatları

Missha Juicy Pang blusher nemlendirici fiyatı, ürünün sahip olduğu ayırıcı nitelikler göz önüne alınarak belirlenir. Allığın kalıcılığı, sahip olduğu taze meyve renkleri, likit yapısı ve nemlendirici özelliği gibi unsurlara paralel olarak bir değer belirlenir. Ürün, lekelenme yapmayan ve cildin yağlanmasını önleyen özel formülü ile öne çıkar. Kadınların vazgeçilmezi olan makyajın kalıcılığını pekiştirerek yüz güzelliğini güçlendirir. Bu nedenle ürünü dikkatle incelemeniz ve onun niteliklerini cildinizin özellikleri ile karşılaştırmanız gerekir. Eğer meyve renklerinin canlandıran doğallığını yüzünüz ile buluşturmayı hedefliyorsanız bu ürün sizin için iyi bir seçenektir. Dilerseniz Missha Juicy Pang blusher fiyat indirimlerini takip ederek uygun fiyat avantajları üzerinden ürüne sahip olabilirsiniz. Missha Juicy Pang blusher yorumlarını ve tavsiyelerini inceleyerek allığı değerlendirebilirsiniz. İndirimli ürün ve kampanya fırsatlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve siparişinizi verebilirsiniz.