Mıstık Fıstık Sade Antep Fıstığı Ezmesi 200 g

530,50 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mıstık Fıstık Sade Antep Fıstığı Ezmesi 200 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karareis Çiftliği Satıcı Ünvanı: SERDAR AHMET ESER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3790056626
    Bu ürün Karareis Çiftliği tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kaliteli ve sağlıklı ürün çeşitlerimizin yeni üyesi
  • Sağlıklı şeylerin tadı tuzu olmadığı söylenir, ancak biz buna katılmıyoruz! Sağlıklı şeylerin de enfes tatlara sahip olabileceğine inanıyor hatta ürünlerimizle o tatları sizlerle buluşturuyoruz. Peki antep fıstığı ezmesini mıstıkfıstık kalitesinde denemeye ne derisiniz ? % 95 antep fıstığı % 5 bee'o ham bal içeren ürünümüzü sizlerin deneyiminize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Mıstık fıstık olarak, sağlıklı olduğunu düşündüğünüz ancak içerisinde çok sayıda katkı maddesi bulunan ürünlere dikkat edilmesi gerektiğini belirtmekte fayda görmekteyiz. Bu noktada, özenle üretimi gerçekleştirilen antep fıstığı ezmelerimizin içeriğine detaylı şekilde değinerek sağlıklı ve doğal üretimin hangi özelliklere sahip olması gerektiğine açıklık getirebiliriz. Ürünümüz hakkında Diğer tüm ürünlerimizde olduğu gibi bu ürünümüzün de kesinlikle şeker kullanılmadan üretildiğini öncelikli olarak belirtmek isteriz. Glütensiz ürünler ile sindirim ve bağışıklık sistemi, şekersiz üretimlerimiz ile sayısız sağlık problemlerine sebep olan şeker maddesinin etkilerinin ürünlerimizde bulunmadığının altını çizmek faydalı olacaktır. Ürünlerimizin hepsi temel olarak bu hassasiyet ve özenle üretilmektedir. Yerel ham maddeler ile en doğal şekilde üretilen antep fıstığı ezmelerimiz, aynı zamanda detaylı aflatoksin analizlerinden geçirilmektedir. Aflatoksin
  • ürünün kendi ürettiği küf sonucu ortaya çıkan ve insan vücuduna pek çok olumsuz etkileri bulunan bir tür kimyasal maddedir. Mıstık fıstık ürünlerinin bütün hammaddeleri, detaylı şekilde bu aflatoksin analizlerinden geçerek en sağlıklı ve en doğal şekilde sofralarınıza misafir olmaktadır.
Geri Bildirim Ver