2
Oto Termostat kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

MITA Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat

394 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MITA Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENS PAZARLAMA Satıcı Ünvanı: ENES KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5500660920
    Bu ürün ENS PAZARLAMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tofaş Doğan, Şahin, Slx, Tempra, Tipo Dolu Termostat. Görmekte Olduğunuz Ürün Elimizdeki Ürüne Aittir. Resimleri Bizzat Kendimiz Çekmekteyiz. Temsili Resim Değildir.

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Fiat / Tofaş Doğan
Geri Bildirim Ver

MITA Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat

Araçların motorlarında bazı malzemeler bulunur. Bu malzemelerin düzgün çalışması araç motorunda oluşacak herhangi bir arızanın engellenmesini sağlar. Bu noktada termostatlar da motor sisteminin sıcaklığını belirli bir seviyeye ayarlamak ve sıcaklığı sabit tutmak için kullanılır. Bu bakımdan araçların motor sisteminde oluşan sıcaklık değişimleri termostat içerisindeki parçaya etki ederek bütün sistemin sıcaklık ayarlarının yapılmasını sağlar. Bu noktada Mita Tofaş Slx Tempra tipo dolu termostat ürünü belirtilen araç markaları için son derece uygundur ve rahatlıkla tercih edilir. Araç çalıştığı sürece motor suyunun devridaim etmesini sağlayan cihaz bu noktada motorun son derece kolay bir şekilde çalışmasını ve herhangi bir ısınma sebebiyle arızalanmasını engeller. Araçta bulunan motorun kullanım ömrünü uzatır. Bu çerçevede ürünü araçlarınız için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • Kolay kullanım
  • Kaliteli termostat
  • Sıcaklık seviyesi

Mita Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat Özellikleri

Mita Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat Özellikleri

Termostat ürünü araçların markalarına göre farklılık gösterir. Bu noktada özellikle aracın ilk çalıştığı zaman suyun istenilen seviyede sıcak veya soğuk olması durumlarında devridaimini önleyerek herhangi bir problemin oluşmasını engeller. Bu bağlamda motor suyu sıcaklığında istenen seviyede bir kullanım sağlanır. Ayrıca yine bu arıza sebebiyle aracın yakıt tüketimi artar. Suyun motorun çalışması için yeterli ısı seviyesine ulaşmasında ise termostat devreye girer ve sıcaklığının dengede kalmasını sağlar. Bu çerçevede Slx termostat ürünü önemli bir görev gerçekleştirir. Ayrıca tipo termostat malzemesi arayanlar için ürün son derece ideal ve kullanışlıdır. Motorun çok fazla ısınmasının engellenmesi ve buna bağlı olarak soğutma fanının çalıştırılması da ürün sayesinde gerçekleşir. Bu bağlamda Mita termostat ile her türlü avantaja ve faydaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Mita Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat Yorumları

Mita Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat Yorumları

Termostat ürünü Tofaş, Tempra ve Tipo model araçlar için uygundur. Eski model araçlar olması sebebiyle motorlarının son derece hassas takip edilmesi gerekir. Bu noktada motorun önemli parçalarından olan termostatın da bu noktada kaliteli seçilmesi önemlidir. Ayrıca çalışma prensibi her araç için aynı olan ürün motorların uzun ömürlü olmasını sağlar. Mita Tofaş Slx Tempra tipo dolu termostat kullananlar özellikle eski model araçlarda son derece etkili verim alırlar. Motoru koruyan önemli parçalardan olan termostat bu bağlamda kaliteli ve sürekli kontrol edilebilir bir ürün olarak tercih edilebilir. Termostatın arızalı olması durumunda motorda çeşitli sıkıntılar ortaya çıkar ve aracın performansında önemli bir düşüş meydana gelir. Mita tofaş slx tempra tipo dolu termostat yorumları ve özelliklerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Mita Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat Fiyatı

Mita Tofaş Slx Tempra Tipo Dolu Termostat Fiyatı

Ürün son derece uygun ve cazip fiyatlarla satılır. Bu bağlamda eski model araçların motor aksamında gerekli olan parçalarla birlikte müşterilere sunulur. Ürünün fiyatını etkileyen önemli faktörler vardır. Bu bağlamda ürünün kalitesi, markası, çok fazla tercih edilmesi ve değişkenlik gösteren piyasa şartları bu faktörlerin öne çıkanlarıdır. Bu bakımdan Mita Tofaş Slx Tempra tipo dolu termostat fiyatı ürünün özelliklerine göre belirlenir. Bununla birlikte ürünü satın almak isteyenler için son derece avantajlıdır. Mita Tofaş Slx Tempra tipo dolu termostat satın alarak aracınızı koruyabilir ve ısı seviyesini dengede tutabilirsiniz. Ürün motorun kullanım ömrünü uzatır. Yakıt tüketimini azaltarak tasarruf sağlar. Kaliteli malzemelerden üretilen termostatı Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili bütün teknik bilgiler ve fiyat bilgisine de platform üzerinden kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz.