Mito La Adult Cat 15 Kg Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

1.100 TL
(73,33 TL / kg)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.600 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mito La Adult Cat 15 Kg Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TemizmamaShop Satıcı Ünvanı: Z KARGO KURYE TAŞIMA DAĞITIM DEPOLAMA VE PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0996099633200001 Vergi Kimlik Numarası: 9960996332
    Bu ürün TemizmamaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mito adult cat
  • iyi bir vücut kondisyonu sağlamak ve tüm besinsel gereksinimleri fazlasıyla karşılamak üzere tüm yetişkin kediler için formüle edilmiştir. Aynı zamanda, sağlıklı sinir sistemi gelişimi sağlamak için esansiyel bir besin olan taurin oranı arttırılmıştır. Içindekiler: kurutulmuş tavuk proteini (%30), buğday unu (%22), baldo pirinç (%16), mısır (%10), rafine tavuk yağı (%8), hamsi unu, karides unu (%3), bira mayası, hidrolize tavuk ciğeri, hamsi yağı, nükleotit maya proteini, mineraller, prebiotik mannan oligo sakkaritler. Tüy yumaklarının atılımını kolaylaştırmak için gerekli selüloz değerlerine sahiptir. Ayrıca, taş ve kristal oluşumu gibi üriner sistem ile ilgili oluşabilecek problemlerin riskini azaltmak için, mamalarda ph ve mineral içeriğinin dengelemesine hassasiyetle özen gösterilmiştir. Mito adult cat içeriğinde, diğer kedi mamalarımıza kıyasla daha fazla sebze yani bitkisel proteinler kullanılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Kısırlaştırılmış Hayır
  • Aroma Sebze
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Mito trend896042 15 Kg Tavuklu Yetişkin Kedi Maması

Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, yetişkin kediler için üretilmiş bir kuru mama çeşididir. İçerisinde yetişkin bir kedinin günlük ihtiyacı olan besin değerlerinin yanı sıra çeşitli vitamin ve mineraller de içerir. Bu yönüyle son derece zengin ve besleyici bir içerik listesine sahip olan Mito tavuklu yetişkin kedi maması, kedilerin severek tükettiği besleyici tavuk oramasına sahiptir.

  • İştah açıcı özelliğe sahiptir.
  • Yüksek lif oranı ile kilo alımını engeller.
  • Sindirimi kolaylaştırır.

Mito Tavuklu Yetişkin Kedi Mamasının Özellikleri Nelerdir?

Mito Tavuklu Yetişkin Kedi Mamasının Özellikleri Nelerdir?

Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, yetişkin kedilerin sağlıklı gelişimleri için gerekli olan günlük besin ihtiyaçları düşünülerek formüle edilmiştir. Ürün, 15 kg’lık paketler halinde satışa sunulur. Mama paketi, mamanın güvenle saklanmasını sağlayacak koruyucu özelliklere sahiptir. Bu sebeple paket içerisinde saklanması tavsiye edilir. Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, tek başına kedilerin yeterli ve dengeli beslenmeleri için oldukça ideal bir üründür. Bu sebeple mama içerisinde kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besin içeriklerini barındırır. Bu içerikler, kedilerin günlük ihtiyaçları göz önüne alınarak onaylanmıştır. Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması paketinin arka kısmında kedinizin kilosuna göre gün içerisinde ihtiyaç duyduğu mama miktarı verilmiştir. Bu miktar, özel sağlık durumu olan kediler için farklılık gösterebilir. Bu konuda en uygun tavsiyeyi veteriner hekiminize danışarak öğrenebilirsiniz.

Mito Tavuklu 15 Kg Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nasıldır?

Mito Tavuklu 15 Kg Yetişkin Kedi Mamasının İçeriği Nasıldır?

Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması içeriğinde yüksek oranda lif bulunur. Bu durum, kedilerin mama tüketimi sebebiyle kilo almasını engeller ve rahat bir sindirim sağlar. Böylece kedilerde sindirim sebepli rahatsızlıkların görülmesi de en aza indirgenir. Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, zengin içeriği ile kedilerin ihtiyacı olan tüm besin değerlerine sahiptir. İçerisinde kurutulmuş tavuk proteini ve tavuk yağı bulundurmaktadır. Bu içerikler, mamaya kedilerin çok sevdiği tavuk aromasını verir ve aynı zamanda da ihtiyaç duyduğu proteini sağlar. Ayrıca mama içerisinde buğday unu, baldo pirinç ve mısır da yer alır. Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması aroması sebebiyle kedilerin iştahını son derece açan bir mamadır. İştah ve beslenme sorunu olan kediler için oldukça uygun olan bu mamayı kediniz severek tüketir.

Mito Tavuklu 15 Kg Yetişkin Kedi Maması Kaliteli mi?

Mito Tavuklu 15 Kg Yetişkin Kedi Maması Kaliteli mi?

Mito TREND896042 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, son derece kaliteli bir kuru mama çeşididir. İçerisinde kedilerin ihtiyaç duyduğu tüm besin öğeleri, dengeli bir şekilde yer alır. Kuru mamayı sevdirirken aynı zamanda iştahı kapalı kedilerin beslenme sorunlarının giderilmesine de yardımcı olur. Bu mama ile kedilerin bağışıklık sistemi de korunur. Mito 15 kg tavuklu kedi mamasının kullanımı oldukça pratiktir. Kedinizin beslenmesi için belirtilen miktarda kuru mamayı mama kabına koymanız yeterlidir. Dilerseniz bu miktarı gün içerisinde öğünlere bölebilir, dilerseniz de belirtilen miktarı tek seferde verebilirsiniz. Mito 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması, yaş mama ile birlikte de verilebilir. Özellikle iştahsız kedilerde ve mama değişimi yapılan dönemlerde bu yöntemi deneyebilirsiniz. Trendyol üzerinden Mito TREND896042 15 kg tavuklu yetişkin kedi maması yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla hızlı bir şekilde ürünü satın alabilir, kolay ve güvenli alışveriş deneyiminin keyfini çıkarabilirsiniz.