Mitsubishi Rkx502a001 Klima Uzaktan Kumanda

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mitsubishi Rkx502a001 Klima Uzaktan Kumanda

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lagom Endüstri İklimlendirme Satıcı Ünvanı: AYŞE YILMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9670102398
    Bu ürün Lagom Endüstri İklimlendirme tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mitsubishi Klima uzaktan Kumandası Uzaktan kumandanın uyumlu olduğu Mitsubishi klima modelleri : KX502A001G, RKX502A001, RKX502A001F, RKX502A001C, RKX502A001B
Geri Bildirim Ver

Mitsubishi RKX502A001 Klima Kumandası Uzaktan Kumanda Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Yaz ve kış mevsiminin vazgeçilmez ev eşyaları arasında yer alan klimalar, çoğu zaman konfor sağlar. Yaz aylarında sıcak havanın hararetinden kurtulmak için kullanılırken kış aylarında ortamın ısınmasını sağlamak için kullanılır. Ev ve iş yeri gibi çeşitli yaşam alanlarının konforlu bir hale gelmesi için sıklıkla tercih edilir. Klima, uzaktan kontrolü sağlanabilen pratik bir ev eşyası olarak çoğu kişi tarafından kullanılır. Klima üretiminde öncü markalar arasında yer alan Mitsubishi, çok programlı cihazların kontrolü için harici olarak kumanda satışında bulunur. Uzaktan kontrol için kullanacağınız Mitsubishi RKX502A001 klima uzaktan kumanda BFJKVZ68 farklı modları kullanabilmeniz için düğmelere sahiptir. Pratik bir şekilde klimanın ısısını ve modunu ayarlayabileceğiniz ürünle evinizin sıcaklığını kontrol altında tutabilirsiniz. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle evinizde konforlu bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Okunabilir arayüz
  • Dayanıklı gövde

Kolay Kullanımıyla Mitsubishi Klima Kumandaları

Kolay Kullanımıyla Mitsubishi Klima Kumandaları

Klimanızı uzaktan kontrol etmenize yardımcı olan ürün, kolay bir kullanıma sahiptir. Farklı tuşlara gövdesinde yer verir ve Mitsubishi klima uzaktan kumanda kullanımıyla kontrol edilebilir. Kişisel ayarlar için ürün üzerindeki yönergeleri takip etmeniz yeterlidir. Klimayı açmak için cihaz üzerinde On/Off seçeneği bulunur. Klimayı açıp kapatmak için kullanabileceğiniz bu düğmelerle hızlı bir şekilde kontrolü sağlayabilirsiniz. Fan Speed düğmesiyle, klimanın fan hızını ayarlayabilirsiniz. Sıcaklık tercihinize bağlı olarak ayarlarını değiştirebileceğiniz klima ile ortamda konforu sağlayabilirsiniz. Kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken Mitsubishi klima kumandaları markanın çeşitli klimalarıyla uyumlu bir şekilde çalışır. Klima kullanımını kolay bir hale getiren kumandalar, cihazların uzaktan pratik bir şekilde kontrol edilmesini sağlar. Harici olarak satışa sunulan ürünleri temin ederek klimanızı dilediğiniz modda çalıştırabilirsiniz. Mevsim normallerine göre yaşam alanlarınızın sıcaklığını ayarlayabilir, rahat bir şekilde zaman geçirebilirsiniz.

Ergonomik Tasarımı ile Mitsubishi Klima Uzaktan Kumanda

Ergonomik Tasarımı ile Mitsubishi Klima Uzaktan Kumanda

Bu ürünlerin kullanımıyla ev, ofis ve okul gibi çeşitli yaşam alanlarının sıcaklığı kontrol altında tutulur. Klima üretimi konusunda lider markalar arasında yer alan Mitsubishi’nin ürünleriyle uyumlu bir biçimde çalışan kumanda, çeşitli özellikleri ile kullanım kolaylığı sağlar. Ergonomik tasarıma sahip olan Mitsubishi klima uzaktan kumanda elinize tam olarak oturur. Rahat bir şekilde kumandanın düğmelerine erişim sağlayarak cihazı uzaktan kontrol edebilirsiniz. Elinize tam olarak oturan ve rahat bir kullanımı olan ürün, üzerinde çeşitli modlar ve sıcaklıklar için ayarlama yapmanıza imkan tanıyan tuşlara sahiptir. Kumandanın gövdesi ve tuşlar dayanıklı materyallerden üretilerek müşterilere sunulur. İncelikli detaylara sahip olan model, uzun ömürlü kullanım özelliğine sahiptir. Satın alacağınız Mitsubishi RKX502A001 klima uzaktan kumanda ile rahat ve basit bir şekilde odanızın sıcaklığını ayarlayabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Mitsubishi Klima Uzaktan Kumanda

Uygun Fiyatıyla Mitsubishi Klima Uzaktan Kumanda

Evinizde dilediğiniz sıcaklığı ayarlamak için kullanabileceğiniz portatif ürünlere Trendyol üzerinden kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Ürün, portatif boyutu ve ergonomik tasarımıyla kolay kullanım imkanı sunar. Üzerinde yer alan tuşlar sayesinde ortam sıcaklığını yerinizden kalkmadan değiştirmenizi sağlar. Evinizin ve diğer yaşam alanlarının sıcaklığını ayarlamak, mevsim şartlarına uygun ısıyı hissetmek için kullanacağınız ürünün fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapmanızı sağlayacak olan Mitsubishi RKX502A001 klima uzaktan kumanda fiyatları uygun aralıklarda yer alır. Ürün hakkında müşteri görüşlerini öğrenmek içinse deneyimli müşterilerin yazmış olduğu yorumları incelemeniz mümkündür. Dayanıklı ve portatif özellikleriyle dikkat çeken Mitsubishi RKX502A001 klima uzaktan kumanda kullananların beğenisini toplar. Müşterilerin yazmış olduğu Mitsubishi RKX502A001 klima uzaktan kumanda yorumlarını okuyarak ürünün fonksiyonları ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Uygun fiyatlı fırsatları değerlendirerek avantajlı bir şekilde alışverişinizi sonlandırabilirsiniz.