1
Tırnak Bakım kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Mixup Sulphur - Tırnak Bakım Yağı 56 G

69,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
17 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
6 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2. Ürüne 30 TL İndirim
600 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
129,99 TL124,90 TL
17 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
4. Ürüne 65 TL İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mixup Sulphur - Tırnak Bakım Yağı 56 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bikutu Güzellik Satıcı Ünvanı: ESN GRUP KOZMETİK VE BİLİŞİM İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0380056080800019 Vergi Kimlik Numarası: 3800560808
    Bu ürün Bikutu Güzellik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 56 Gr - Tırnak Bakım Yağı
Geri Bildirim Ver

Mixup 8681153190606 56 g Sulphur Tırnak Yağı

Mixup Sulphur 56 g tırnak bakım yağı, tırnak yüzeyindeki kuruluğu, katmanlaşmayı ve çatlakları önlemek için tasarlanır. El ve ayak tırnaklarının beslenmesine yardımcı olan ürün, tırnakları parlak ve canlı bir görüntüye kavuşturur. Özel formülü sayesinde tırnakların çabucak kırılmasını engeller. Bunun yanı sıra tırnak kenarlarında yer alan etlerinde yumuşak ve canlı olmasını sağlar. Mixup Sulphur 56 g tırnak yağı parmak uçlarına da bakım yapar. Bu sayede yumuşacık ve sağlıklı ellere sahip olmanız mümkündür. Ürünün cilt sağlığına bilinen hiçbir zararı yoktur.

  • Özellik: Tırnak bakımı
  • Miktar: 56 g
  • Uygunluk: Tüm cilt tipleri

Mixup Sulphur 56 gr Tırnak Yağının İçeriğinde Neler Var?

Mixup Sulphur 56 gr Tırnak Yağının İçeriğinde Neler Var?

Dax Mixup Sulphur 56 g tırnak bakım yağı bitkisel içeriklerle üretilen ve formülünde faydalı yağ çeşitleri bulunan bir üründür. İçerisindeki mineraller, el ve ayak tırnaklarının güçlenmesine destek olur. Çabuk kırılan, katmanlaşarak soyulan, cansız görünen, incelmiş tırnakların sağlıklı bir hâle gelmesini sağlar. Eşsiz formülü tırnak gelişimini düzenlerken aynı zamanda uzun süre bakımlı bir görüntü oluşturur. Tırnak yağının içeriğinde bulunan mentol, el ve ayaklarda hoş olmayan kokuları giderir. Yüksek gramajı ile uzun süreli kullanıma uygundur. Bu bakım yağı manikür ve pedikür nedeniyle zarar gören, aseton kullanımı sonucunda incelen tırnakların eski sağlığına kavuşmasını sağlar. Mixup Sulphur 56 g tırnak yağı yorumları da kullanıcı memnuniyetini ortaya koyan önemli detaylardandır. Birçok tüketici ürünün el ve tırnak sağlığına oldukça büyük katkılar sunduğundan bahseder.

Mixup Sulphur Tırnak Yağı Her Tırnak Tipine Uygun mudur?

Mixup Sulphur Tırnak Yağı Her Tırnak Tipine Uygun mudur?

Mixup Sulphur 56 g tırnak yağı her cilt tipinin kullanımına uygundur. Dermatolojik olarak birçok testten geçen ürün, deriye ve tırnaklara zarar vermez. Düzenli kullanımda daha hızlı sonuç elde edebilirsiniz. Bu nedenle kullanıcıların ürünü her gün uygulamaları, tırnak etlerinde ve yatağında hızlı iyileşmeler sağlar. Kullanımı oldukça basit olan Mixup Sulphur 56 g tırnak bakım yağı kuru ve temiz ellere ve tırnaklara uygulanabilir. Bakım yağının etkinliğini arttırmak için tırnakların üzerine masaj yaparak yedirmek yeterlidir. Daha iyi sonuç almak için ise tırnak etlerinin dibe itilerek uygulanması tavsiye edilir. Kullanıcılar ürün emildikten sonra günlük işlerini yerine getirmeye devam edebilir. Yağın hızlı emilen formülü yağlı tabaka oluşturmaz ve etrafa bulaşmaz.

Mixup Sulphur 56 gr Tırnak Yağını Kimler Tercih Eder?

Mixup Sulphur 56 gr Tırnak Yağını Kimler Tercih Eder?

Sulphur 56 g tırnak yağı, elleri ve tırnakları çeşitli nedenlerden dolayı aşınmış, incelmiş, sağlıksız hâle gelmiş bireyler tarafından kullanılabilir. Ürün özellikle sık sık oje süren ve aseton kullanan kişiler için idealdir. Mixup Sulphur 56 g tırnak bakım yağı sadece kadınların değil erkeklerin de kullanımına uygundur. Tırnak bakımına özen gösteren erkekler de canlı ve parlak bir görüntü elde etmek için bu ürünü tercih edebilirler. Öte yandan bakım yağından zayıf ve kırılgan tırnak yapısına sahip olan çocuklar da faydalanabilir. Mixup Sulphur 56 g tırnak bakım yağı güvenli bir şekilde ambalajlanır. Ürün makyaj ve el çantalarında kolaylıkla taşınabilir. Yağ birkaç dakika içerisinde olumlu etkisini göstermeye başlar. Siz de tırnaklarınıza bakım yapmak ve eski sağlığını geri kazandırmak için Mixup Sulphur 56 g tırnak bakım yağından yararlanabilirsiniz. Sadece birkaç tıklama ile ürünü Trendyol’dan sipariş edebilir ve kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Mixup Sulphur bakım yağı kişisel bakımına önem veren sevdikleriniz için de iyi bir hediye olabilir.