Miyuki Boncuk Delica 11-00 1,6 Mm 3 Gr No: 269

224,62 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Miyuki Boncuk Delica 11-00 1,6 Mm 3 Gr No: 269

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bidoluhobi Satıcı Ünvanı: BEKTAŞ TURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1507461523400001 Vergi Kimlik Numarası: 8700392341
    Bu ürün bidoluhobi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Miyuki Boncuk Delica 11-00 1,6 mm 3 gr No: 269 Miyuki delica boncuklarımızın boyutu 1,6 mm, boncuklarımızın delik çapları ise yaklaşık 1 mm'dir. Belirtilen fiyat 3 gramlık miyuki delica boncuk fiyatıdır. Miyuki bileklik, miyuki kolye, miyuki halhal, miyuki yüzük gibi miyuki boncuk kullanmak istediğiniz her aksesuar tasarımında ihtiyacınız olan miyuki boncuklar bidoluhobi mağazasında! Kaliteli miyuki boncukları ile rengarenk ve çeşit çeşit bileklik, kolye, halhal gibi aksesuarlar yapmak istiyorsanız doğru adreste ve miyuki için en uygun hobi sitesindesiniz! En kaliteli ve orijinal miyuki boncukları, miyuki metal kapamaları, miyuki metal takı aparatları, miyuki boncuk yapıştırıcısı ve miyuki dokuma tezgahı için sitemizi inceleyebilirsiniz. Kaliteli, rengarenk ve özgün tasarımlar, takılar ve aksesuarlar yapmak için miyuki delica round boncuklarını kullanabilirsiniz. Miyuki işleri için miyuki ipi, miyuki dokuma tezgahı ve miyuki boncuklar uygun fiyatlarıyla sizlerle. Hiçbir yerde bulamayacağınız bu fırsat ürünlerini uygun fiyatla alma imkanını kaçırmayın. KALİTELİ VE ORİJİNAL MİYUKİ DELİCA BONCUK! Birbirinden farklı takıları, dikkat çekici aksesuarları hiçbir yerde bulamayacağınız renklerdeki miyuki delica boncukları kullanarak yaratıcı, özgün, muhteşem miyuki tasarımları olarak yapabilirsiniz. Yüksek müşteri memnuniyeti ve yardımsever müşteri hizmetiyle sizlerleyiz!

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver