Mjcare El Peeling Ve Nemlendirici Maske Seti

149,44 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mjcare El Peeling Ve Nemlendirici Maske Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Limonian Turkey Satıcı Ünvanı: LİMONİAN TURKEY KOZMETİK ÜRÜNLERİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0609111998000001 Vergi Kimlik Numarası: 6091119980
    Bu ürün Limonian Turkey tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mjcare El Peeling ve Nemlendirici Maske Seti Mjcare Soft Miracle Hand Peeling Pack (Soyulan El Peeling Maskesi) ve Mjcare Premium Hand Care Pack (Nemlendirici El Maskesi)’nden oluşan 2li el bakım setidir. Özellikler Mjcare Soft Miracle Hand Peeling Pack (Soyulan El Peeling Maskesi) Ellerde oluşan ölü deriyi soyarak temizleyen tek kullanımlık el peeling maskesidir. Mjcare Premium Hand Care Pack (Nemlendirici El Maskesi) Kurumuş ve öatlamış elleri nemlendiren ve uzun süre nemli kalmasına yardımcı olan eldiven tipi nemlendirici el maskesidir. Kullanım Mjcare Soft Miracle Hand Peeling Pack Kullanım: Ellerinizi temizleyiniz ve maskeyi ambalajından çıkarınız. Önce bir ele beyaz sıvı olan eldiven maske üzerine naylon şeffaf maskeyi giyiniz. İçerisinden çıkan bantlarla bileklerden tutturunuz. Aynısı diğer el içinde yapınız.20 dakika bekletiniz. Bekleme sonrasında maske çıkarınız ve akan su ile iyice durulayınız. Mjcare Premium Hand Care Pack Kullanım: Ellerinizi yıkayın ve durulayın. Yırtılmamasına dikkat ederek eldivenleri giyin. 20-30 dk sonra eldivenleri çıkarın. Kalan esanslar varsa ellerinizi ovuşturarak emmesini sağlayın. Durulama gerekmez. . Haftada 1-2 kere uygularsanız daha iyi sonuç elde edebilirsiniz. Her iki maske de tek kullanımlıktır. Soyulan El Peeling Maskesini kullandıktan sonra nemlendirici el maskesini kullanmanızı tavsiye ederiz. İçerik Mjcare Soft Miracle Hand Peeling Pack :Ethanol, purified water, lactic acid, sodium citrate, glycolic acid, glycerin, butylene glycol, urea, PEG-60 hydrogenated castor oil, allantoin, panthenol, Matsutake Mushroom Extract, Reishi Mushroom Extract, Chrysanthemum Extract, Sea Grape Extract, Green Tea Extract, Salicylic Acid, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Formic Acid, White Willow Bark Extract, Purslane Extract, Oregano Leaf Extract, Lactobacillus/Soybean Ferment Extract, Broiler Bark Extract, Cypress Leaf Extract, Snail Slime Filtrate, Beta-Glucan, Ethylhexyl Glycerin, Benzyl Benzoate, Linalool.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Karma
  • Form Peeling - Partiküllü
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver