4
Yabancı Dil Eğitim Kitabı kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

MK Publications English Grammar Today Murat Kurt - Murat Kurt

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
17 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
291,25 TL
17 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
5 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
200 TL'ye %4 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne 60 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
533,33 TL

Ürün Bilgileri

MK Publications English Grammar Today Murat Kurt - Murat Kurt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitapkesesi Satıcı Ünvanı: KİDA KİTAP YAYIN DAĞITIM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388067329800015 Vergi Kimlik Numarası: 3880673298
    Bu ürün kitapkesesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • English Grammar Today Murat Kurt - Murat Kurt

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Murat Kurt
  • Dil Seviyesi Temel
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

MK Publications English Grammar Today

Birçok şirket ve birçok çalışma alanı, İngilizce dilinin bilinmesini ister. Bundan dolayı birçok insan evde kendini geliştirmek için kaynak kitaplara başvurur. Bunun yanında teknoloji vasıtası ile öğrenmeye çalışanlar da vardır. Mk Publications English Grammar Today kitabı hem evde hem de kursta İngilizce öğrenmenize yardımcı olur. Bu ürün ile dilin gramer kısmı öğrenilir. Dil sınavlarına girmek ve akademik boyutta dil öğrenmek için tercih edilebilir. Düzenli çalışma ile üründen fayda sağlanır. İngilizceyi temelden öğrenmeye yardımcı olan bir içeriğe sahiptir. Her yaş grubundan insanın tercih edebileceği düzeyde bir kitaptır. Yalnızca ev ya da kursta değil, okulda da tercih edilebilir. Anlaşılır, akıcı ve yeni başlayanlar için yardımcı bir kaynak olarak öne çıkan bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Türkçe açıklamalı
  • Dil bilgisi geliştirmeye yardımcı
  • Temel seviye

Beğenilen MK Publications English Grammar Today Özellikleri

Beğenilen MK Publications English Grammar Today Özellikleri

Mk Publications English kitabı temel ve başlangıç seviyesinde olan bir gramer kitabıdır. Ürün içeriği, temelden başlayarak ileri seviyeye doğru gider. Kitap başlangıçtan ileri seviyeye kadar tüm konuları içerir. Ürün içerisinde Türkçe açıklamalar da mevcuttur. Konuları akıcı bir şekilde aktarır. Farklı örnekler vererek konuların pekişmesini sağlar. Bol alıştırmalı olan bu ürün, teknolojik özelliklere de sahiptir. Mobil uygulaması sayesinde ürüne mobil cihaz ya da tabletten ulaşılabilir. Bu uygulama sayesinde kitaptaki konu anlatımları, örnekler ve tüm metinler ana dili İngilizce olan hocalardan dinlenilebilir. Aynı zamanda güncel konuları içeren dört farklı diyalog dinlenir. Bu kitabın ebatı 16 x 23,5’tir. İlk baskı yılı 2019’dur. Ürünün dili Türkçe ve İngilizce olmasıyla beğeni toplar. İçerisindeki her örnekte ve konuda farklı kelimeler verilir ve bununla kelime hazinesi genişletilir.

Cazip MK Publications English Grammar Today Avantajları

Cazip MK Publications English Grammar Today Avantajları

İngilizce, dünya dilleri arasında gösterilen bir dil olduğu için her ülkede ve her iş ortamında geçerlidir. Bu sebepten ötürü bu dili öğrenmek isteyen kişi sayısı artar. Yalnızca iş için değil; eğitim, yurt dışı gezisi, seminerler ve okullarda da sıklıkla kullanılır. Markanın gramer kitabı, hem kelime bilgisini hem de okuma pratiğini geliştirir. İçeriği, insanların dil seviyeleri ve öğrenme düzeyleri göz önüne alınarak hazırlanır. Aynı zamanda ürün, çantada taşınabilir ve her ortamda çalışma imkanı sağlar. Kitap içeriği, zorluk açısından seviye seviye artar. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve dil öğrenmek isteyen herkesin gelişimine hızla etki eder. Öğrencilerin ve öğretmenlerin gönül rahatlığıyla tercih edebileceği bir üründür. Öne çıkan MK Publications English Grammar Today yorumlarını inceleyebilir ve ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Avantajlı MK Publications English Grammar Today Fiyatı

Avantajlı MK Publications English Grammar Today Fiyatı

Mk Publications English Grammar Today fiyatı ürünün özellikleri, kalitesi ve hazırlanma aşamaları göz önüne alınarak belirlenir. Bu ürün yalnızca dil geliştirmek için değil, akademik sınavlar için de yardımcı olur. İlkokul seviyesinde öğrencilerin de tercih edebileceği bir üründür. Aynı zamanda bu yaş grubundaki çocukların mobil uygulama sayesinde gelişimleri hızlanır. İçerisindeki örnekler ve alıştırmalar ile çocukların öğrenme kalitelerini artırır. Bu ürün ile tek başına ve pratik bir şekilde İngilizce öğrenilebilir. Kitap içerisindeki görseller, öğrenmeye yardımcı olur. İngilizceyi temelden itibaren öğrenmek isteyenler, bu ürün içeriği sayesinde kendilerini geliştirir. Ürün hem eğitici hemde eğlendirici özelliğe sahiptir. Yalnızca öğrenmek ve sınava girmek için değil, öğretmenlerin konu anlatımı için de faydalı bir üründür. Uygun fiyatı ile bütçe dostu olan bu kitabı Trendyol’dan satın alabilirsiniz.