MKM Döşemelik Suni Deri Astarlı Vinleks Kumaş

145 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
600 TL'ye 70 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MKM Döşemelik Suni Deri Astarlı Vinleks Kumaş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TURKANLARHOME Satıcı Ünvanı: ERDEM TÜRKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8760109630
    Bu ürün TURKANLARHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün özellikleri: · %100 yerli üretim · Renk: Siyah · 1 metre ölçüsü en:100 cm boy:150 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden 100 x 150
  • Boy / Ölçü Tek Kişilik
Geri Bildirim Ver

MKM Kumaş Döşemelik Suni Deri Astarlı Vinleks Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Uzun yıllar boyunca kullanılan eşyalar zaman içinde farklı sebeplere bağlı olarak eskiyebilir. Bu durumda döşeme seçeneği kişilere cazip gelebilir. Döşeme için de bazı insanlar deri kumaşları tercih edebilir. Döşemelik suni deri kumaş hakiki deriye petrol bazlı bir alternatif oluşturularak üretilir. Bu parçayı oluştururken hayvanlara zarar verilmez. Bu kumaş, türü itibarıyla son derece yumuşak bir yapıya sahiptir. Herhangi su dökülmelerine karşı dayanıklı yapısıyla beğeni kazanır. Lekelere karşı da dirençlidir. Temizliği son derece kolay yapılır. MKM döşemelik suni deri astarlı vinleks kumaş V001 %100 yerli üretimdir. Siyah rengin verdiği rahatlıkla ürününüzü kir göstermeden kullanabilirsiniz. Aşınmalara ve kesilmelere karşı direnç gösterir. Ürünü koltuklarınıza döşediğinizde özellikle yazın zorluk çekmezsiniz. Bu ürünle vücut ısısı yalıtımı konusunda da iyi bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Lekelere karşı dirençli
  • Kolay temizlik
  • Kaliteli malzeme

Kullanışlı Yapısıyla Öne Çıkan Vinleks Kumaş

Kullanışlı Yapısıyla Öne Çıkan Vinleks Kumaş

İnsanlar kendilerine eşya alırken kaliteli olmasını isterler. Eşyaların kaliteli ve sağlam kumaştan yapılmış olması önem taşıyan detaylardan biridir. Deri kullanımı pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Hem görünüş hem de dayanıklılık açısından avantajlıdır. Vinleks kumaş; giyimde, eşya yapımında ve çantalarda kullanılan bir suni deri olarak bilinir. Yapay şekildedir. Mat bir özelliğe sahiptir. Sadeliği seven insanlar için parlak olmayan malzemeden üretilir. Işık geçirmez opak bir özelliği vardır. İnsan sağlığına zarar vermeyen ve ekolojik ürün olarak bilinir. Vinleks kumaş nedir sorusuna kısa bir şekilde suni deri olarak yanıt verilebilir. Aynı zamanda kalitesiyle de beğeni kazanan kumaş çeşitleri arasında yer alır. Vinleks kumaş fiyatlarına baktığınızda ürünün boyutuna ve rengine göre şekil aldığını görebilirsiniz. Siz de ihtiyacınız kapsamında bu ürünü satın alabilirsiniz.

Beğenilen Suni Deri Astarlı Vinleks Kumaş

Beğenilen Suni Deri Astarlı Vinleks Kumaş

Koltuklarınız ya da sandalyeleriniz zaman geçtikçe aşınabilir. Yeni bir eşya almak yerine döşemesini değiştirebilirsiniz. Bunun için MKM döşemelik suni deri astarlı vinleks kumaşlar üretilir. Ürün, hem sandalye hem de koltuk döşemesinde kullanım için son derece uygundur. Deri olan her yapı kaliteli ve dayanıklı olmasıyla bilinir. Birçok doğal ipliklerin harmanlanmasıyla deri kumaşlar meydana gelir. Bu ürünün işleyişi bakımından döşemeyi yaptığınız zaman sağlam olduğunu anlayabilirsiniz. Döşemelik kumaş suni deri imal edilirken ham maddelerin kalitesi ürünü ortaya koyar. Böylece satın alırken tereddüt yaşamazsınız. Suni derinin ham maddesi plastiktir. Bunu anlayabilmeniz için kokusu yeterli olur. Yüzeylerinde bulunan gözenekleri sayesinde hava ve su sirkülasyonu sağlandığını görebilirsiniz. Döşemelik suni deri kumaş fiyatlarına baktığınızda ürün kalitesini yansıttığını görmeniz mümkündür. Bu sayede ürüne kolayca sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlarla Suni Deri Astarlı Vinleks Kumaş

Avantajlı Fiyatlarla Suni Deri Astarlı Vinleks Kumaş

MKM döşemelik suni deri astarlı vinleks kumaş fiyatları ürünün bütün özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Ürünün boyutuna, kalitesine, rengine göre fiyat aralıkları şekil alır. Beğeni kazanan bu seçenek sağlam yapısıyla öne çıkar. Boyut olarak 1 metreye sahiptir. Bu kumaş türü şık, kaliteli ve rahat bir görüntü verir. Doğal malzemeden üretildiği için insan sağlığına zarar vermez. MKM döşemelik suni deri astarlı vinleks kumaş kullananların görüşlerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Ürün, eşyanız kötü hava koşullarına maruz kaldığında onu korur. Nem emme özelliğiyle su geçirmez.. MKM döşemelik suni deri astarlı vinleks kumaş yorumlarına bakarak ürün hakkında önceden fikir sahibi olabilirsiniz. Bu sayede daha sağlıklı bir şekilde seçim yaparsınız. Siz de online alışverişin adresi olan Trendyol aracılığıyla bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.