Mobass Mb-130.4d Oto Amplıfıkator 4x140rms

3.000 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mobass Mb-130.4d Oto Amplıfıkator 4x140rms

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOZKURT ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: BOZKURT ELEKTRONİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0185005736100017 Vergi Kimlik Numarası: 1850057361
    Bu ürün BOZKURT ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • RMS POWER @4 Ohm 140Wx4CH RMS POWER @2 Ohm 230Wx4CH RMS POWER @4 Ohm 450Wx2CH S/N Ratio >90dB Input Sensitivity 0.2- 6V 295x162x54mm Cihaz montajında
  • 2GA FOR-X BAKIR OFC POWER KABLO kullanmanızı öneririz. We recommend to use 2GA FOR-X OFC POWER CABLE.

Ürün Özellikleri

  • Kanal Sayısı (Amfi) 4
  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Mobass Oto Amplifikatör Çeşitleri Trendyol'da!

Araçlarda bulunan müzik sisteminin kalitesi arttırmak için amplifikatör kullanımı tercih edilir. Farklı araç modellerine uygun olarak tasarlanan bu ürün aracınızda kaliteli ve yüksek sesle müzik dinlemenize olanak tanır. Mobass mb-130.4d oto amplifikatör 4x140rms hoparlöründen ortama yayılan ses kalitesini yükseltmek isteyen sürücüler tarafından tercih edilebilir. 4 kanallı olan ürün, aracınızın aynı anda ön ve arka hoparlör ses kalitesinin yükseltilmesini sağlar. Hoparlöre entegre edilen amfiyle yüksek bass değerine sahip sesleri bozulmadan dinleyebilirsiniz. Ürün maksimum 140 RMS değerine sahip hoparlörlerle kullanılabilir. 150 watt güç çıkışına sahip olan ürün köprülenebilir özelliğe sahiptir. Ses niteliğine göre ayarlanabilen HDF ve LDF ayarı mevcuttur. Müzik tarzınıza göre amfinizi şekillendirerek mükemmel ses kalitesine sahip olabilirsiniz.

  • Ses kalitesini iyileştirir.
  • 4 kanallı tasarıma sahiptir.
  • 295x162 mm boyutlarındadır.

Mobass Mb-130.4d Oto Amplifikatörün Özellikleri Nelerdir?

Mobass Mb-130.4d Oto Amplifikatörün Özellikleri Nelerdir?

Mobass mb-130.4d araç için tasarlanan 4 kanallı amplifikatördür. Tasarımı sayesinde aracın ön ve arka hoparlör ses kalitesinin iyileştirilmesini sağlar. Ürünün her bir kanalı 140 RMS'dir. Aracınıza monte ettiğiniz amfiyle temiz ve yüksek kalitede bir sese sahip olabilirsiniz. Amplifikatörün ölçüleri 2 mm'dir. Dikdörtgen forma sahip ürünün yüksekliği ise 54 mm'dir. Kompakt tasarıma sahip amfi araçta uygun bölüme kolayca monte edilebilir. Çoğu araç müzik sisteminde yüksek sesle müzik dinlenirken şarkıların ses kalitesinde bozulma olur. Mobass mb-130.4d kullanarak oluşan bu ses bozulmalarının önüne geçebilirsiniz. Araç içerisinde yüksek sesle müzik dinlemek amfi kullanarak daha keyifli bir hâle gelebilir. Bass kontrolü bulunan ürünle yüksek sesli müziklere uygun ayarlama yapabilirsiniz. Ayrıca ürün köprüleme özelliğine de sahiptir.

Mobass Mb-130.4d Oto Amplifikatör Daha Kaliteli Ses Sağlar mı?

Mobass Mb-130.4d Oto Amplifikatör Daha Kaliteli Ses Sağlar mı?

Mobass amplifikatör araç içerisinde bulunan hoparlörlerin ses kalitesini iyileştirmek amacıyla kullanılır. Araç içerisinde bulunan müzik sisteminin karşılayabileceği ses gücü belirlidir. Sesin belirlenen seviyeden fazla yükseltilmesi anlaşılır olmasının önüne geçer. Müzik ritmini kaybeder ve pürüzlü bir hâle gelir. Amplifikatör müzik sisteminin mevcut gücünü arttırarak ses kalitesini de iyileştirir. Yumuşak ya da hareketli ritme göre ses düzeyini ve kalitesini ayarlar. Bass içeren müziklerde ritim kaybı olmaz. 4 kanala sahip olan ürün müziğin heyecanını dinleyiciye daha iyi yansıtır. Araç orjinalliğini bozmadan dilediğiniz ses kalitesine sahip olabilirsiniz. Minimal tasarıma sahip ürünün araç içerisine monte edilmesi oldukça kolaydır. Araç değişimlerinde ürünü rahatlıkla yerinden sökebilirsiniz. 140 RMS değerine sahip olan ürünle istediğiniz ses kalitesine kavuşabilirsiniz. Aracınızın ses kalitesini ve yüksekliğini amfi kullanımıyla kolay bir şekilde yükseltebilirsiniz.

Mobass Mb-130.4d Amplifikatör Kurulumunda Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Araç içerisindeki müzik sisteminin kalitesini arttıran amplifikatör kurulumu sırasında dikkat edilmesi gereken birkaç unsur mevcut. Kuruluma başlamadan önce ürün ve araç hoparlörlerinin RMS değerinin uyumlu olduğundan emin olunmalıdır. Amplifikatör RMS değeri hoparlör değerine eşdeğer ya da daha düşük olmalıdır. Ürün, araç içerisinde hava alan bir bölüme konumlandırılmalıdır. Çalışırken ürünün ortama ısı yaydığı unutulmamalıdır. Kurulum için artı-eksi kablolar ve sigorta kiti bulunmalıdır. Gerekli bağlantıların yapılmasının ardından aracınızı çalıştırarak amfinin çalıştığından emin olabilirsiniz. Uygun şekilde bağlanan ürün aracınız çalıştığı an aktif hâle gelmelidir. Araç içerisinde yüksek sesle kaliteli müzik dinlemek isteyen kişiler, Mobass mb-130.4d oto amplifikatör 4x140rms yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilir. Mobass amplifikatöre uygun fiyat, yüksek kalite garantisiyle Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.