Mobil Super 1000 20w-50 Motor Yağı 4 Litre

750 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Mobil Super 1000 20w-50 Motor Yağı 4 Litre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Üçes Hırdavat Satıcı Ünvanı: ÜÇES HIRDAVAT İNŞAAT MALZEMELERİ ELEKTRİK PVC MAKİNE KİMYEVİ MADDE PETROL NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904095057100001 Vergi Kimlik Numarası: 9040950571
    Bu ürün Üçes Hırdavat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mobil Super 1000 20W-50 Motor Yağı 4 Litre

Ürün Özellikleri

  • Litre 4 Litre
  • Viskozite 20W-50
Geri Bildirim Ver

Mobil Super 1000 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre

Çeşitli ticari ve binek araçların düzgün çalışması için gerekli bakımlarının gerçekleştirilmesi gerekir. Bu noktada araçlar için kullanılan motor yağları büyük öneme sahiptir. Kaliteli bir motor yağı aracın sağlıklı bir şekilde çalışmasına ciddi oranda katkı sağlar. Mobil Super 1000 20 W-50 motor yağı 4 litre, özel formülü ile araçlar için benzersiz bir hizmet sunar. Ürün, dünya çapında tanınan Mobil markasının kalitesi ile müşterilere ulaştırılır. Ürün, motor performansını maksimize eden formülü ile dikkatleri üzerine çeker. Bunun yanı sıra motorun daha düzgün bir biçimde çalışmasını beraberinde getirir. Böylelikle motor ömrünün uzamasına önemli katkı verir. Ayrıca yakıt tüketiminden tasarruf edilmesine yardımcı olur. Siz de Mobil markası ile aracınızın daha sağlıklı çalışmasına katkı sağlayabilirsiniz.

  • Maksimum motor performansı
  • Düzgün çalışan motor
  • Yakıt tüketiminden tasarruf

Mobil Super Marka 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre Özellikleri

Mobil Super Marka 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre Özellikleri

Araçların sağlıklı bir şekilde çalışması motorun sorunsuz olmasına bağlıdır. Bu durumda dikkat edilmesi gereken konulardan biri de tercih edilen yağlardır. Kullanılan yağın özellikleri performans bakımından son derece büyük önem taşır. Mobil Super 1000 motor yağı 4 litre 20 W 50 üstün bir bakım hizmeti sunan formülü ile araçlar için eşsiz bir deneyimin kapılarını açar. Ürün, 4 litre olarak satışa sunulur. Araç içerisinde yer alan diğer piston, sekman gibi parçaların da koordineli biçimde çalışmasına yardım eder. Sürtünmeye harcanan enerjinin düşürülmesine katkı verir. Böylelikle yakıt tüketiminin de en aza indirilmesini beraberinde getirir. Sürtünmenin azaltılması sayesinde aşınma gibi istenmeyen olumsuz durumların da önüne geçilmiş olur. Mobil Super Marka 1000 4 litre motor yağı ile aracınız için kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz.

Mobil Super Marka 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre Avantajları

Mobil Super Marka 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre Avantajları

Binek ve ticari araçların motor bakımlarında iyi özelliklere sahip yağ kullanımının pek çok önemli avantaj sağladığı görülür. Bu sayede araçta bulunan diğer parçaların da performanslı biçimde çalışmasına büyük oranda katkı sunabilir. Mobil Super 20 W-50, kusursuz olarak geliştirilen içeriği ile araçlar için pek çok önemli fayda sağlar. Ürün, yüksek sıcaklık derecelerinde çalışan motor parçalarının soğutulmasına yardımcı olur. Böylelikle bu parçaların ısınarak deforme olmasının önüne geçer. Bunun yanı sıra çeşitli toz kirleri de yağ filtresine taşıyarak etkili bir temizlik sunar. Silindir, sekman ve pistonlar arasındaki boşlukları doldurur. Bu sayede gaz kaçaklarını engelleyerek verimliliğin artmasına önemli katkı sağlar. Sürtünmeyi düşürdüğünden yakıt tüketiminin de azalmasını beraberinde getirir. Mobil Super 4 litre 20 W 50 motor yağı ile aracınız için önemli avantajlara sahip olabilirsiniz.

Mobil Super Marka 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre Fiyatları

Mobil Super Marka 20 W-50 Motor Yağı 4 Litre Fiyatları

Sürtünmeyi azaltarak yakıt tüketimini düşüren özelliği ile göz dolduran Mobil Super 1000 20 W-50 motor yağı 4 litre fiyatı ürünün tüm nitelikleri değerlendirilerek belirlenir. Ürün, beğenilerek kullanılan Mobil markası aracılığı ile üretilerek müşterilerin hizmetine sunulur. Ürün, kusursuz komple bakım sağlayan tasarımı ile müşteriler tarafından tam not almayı başarır. Yakıt tüketimini azaltan özelliğiyle dikkat çeker. Bu sayede temiz havanın kirliliğinin azaltılmasına da katkıda bulunur. Motor parçalarının daha verimli çalışmasını sağlar. Mobil Super motor yağı kullananlar araçları için pek çok önemli fayda elde eder. Siz de bu eşsiz özelliklere sahip bu ürünü satın alarak çeşitli avantajlardan yararlanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Mobil Super 1000 20 W-50 motor yağı 4 litre yorumları ürünün müşteriler tarafından fazlasıyla beğeni topladığını gösterir. Bu ürünün avantajlı fiyat seçeneklerine Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.