Moda Kolye Led Işıklı Özel Alyans/tektaş Pırlanta Yüzük Kutusu Siyah

113 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Moda Kolye Led Işıklı Özel Alyans/tektaş Pırlanta Yüzük Kutusu Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sionar Satıcı Ünvanı: YUSUF KALAFAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4890519877
    Bu ürün Sionar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Led Işıklı Özel Alyans/tektaş Pırlanta Yüzük Kutusu Siyah

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Moda Kolye Led Işıklı Siyah Özel Alyans-Tektaş Pırlanta Yüzük Kutusu

Özel günlerinizde özel ve kalıcı aksesuarlar kullanmak anılarınızı daima hatırlamanıza yardımcı olur. Evlilik teklifleri de hatılamak istediğiniz özel anılarınızdan bir tanesidir. Evlilik tekliflerinde ya da eşinize hediye aldığınızda kullandığınız yan aksesuarlar hediye kadar önemlidir. Yüzük koymak için seçtiğiniz kutu, yüzük kadar kalıcı ve şık olmalıdır. Moda Kolye led ışıklı özel alyans/tektaş yüzük kutusu siyah bu özel anlarınızda kullanabileceğiniz ve sonrasında saklayabileceğiniz bir üründür. Şık kadife dış görünümü ve yastıklı, ışıklı iç dizaynı ile özel anlarınızı hatırlanır kılan bu ürün ile sevdiğiniz kişiyi mutlu edebilirsiniz. Kutuyu açtığınızda yanan ışığı, yüzüğü daha belirgin kılar. Dayanıklı olan bu kutuyu uzun yıllar boyunca deforme olmadan saklayabilirsiniz. Özel anlarınızda yanınızda olan bu kutu ile güzel anılar biriktirebilirsiniz.

  • Kadife kumaş.
  • Deforme olmaz.
  • Parlak ışığa sahiptir.

Moda Kolye Alyans/Tektaş Siyah Yüzük Kutusunun Özellikleri

Moda Kolye Alyans/Tektaş Siyah Yüzük Kutusunun Özellikleri Nelerdir?

Özel anlarınızda size yardımcı olan Moda Kolye led ışıklı özel pırlanta yüzük kutusu siyah rengi ve kadife görüntüsü ile oldukça şıktır. İçi kadife kaplama olan ve dışı soft touch plastikten üretilen bu yüzük kutusu ile evlilik teklifleriniz daha unutulmaz olur. Kutuyu açtığınızda yanan ışığı, yüzüğün tam üstüne denk gelerek daha parlak bir görüntü oluşturur. Uzun süre saklayabileceğiniz bu kutu anlarınızı daha kalıcı kılar. Eşinize, sevgilinize aldığınız özel gün yüzüklerini ve evlilik teklifinde sunacağınız yüzüğü bu kutu içerisinde vererek anınızı daha unutulmaz kılabilirsiniz. Moda Kolye led ışıklı özel alyans/tektaş yüzük kutusu siyah fiyatı uygundur. Satın aldığınız kutu içerisine tektaş, beştaş ya da alyans gibi özel gün yüzüklerinizi koyarak sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Işıklı kutu ile anılarınız daha unutulmaz olur.

Moda Kolye Led Işıklı Alyans/Tektaş Siyah Yüzük Kutusu Kalitesi

Moda Kolye Led Işıklı Alyans/Tektaş Siyah Yüzük Kutusu Kaliteli midir?

Kadife iç malzemesi ve soft touch plastikten yapılan dayanıklı dış malzemesi ile Moda Kolye siyah led ışıklı özel pırlanta yüzük kutusu oldukça kalitelidir. %100 yerli üretim olan ve uzun yıllar boyunca deforme olmadan saklayabileceğiniz yüzük kutusu ile anılarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz. Kutuyu açtığınız anda aktifleşen beyaz led ışığı hediye edeceğiniz yüzüğün daha parlak görünmesine yardımcı olur. Özellikle evlilik tekliflerinizi yaparken tercih edebileceğiniz yüzük kutusu ile mutlu anılarınızı kalıcı hâle getirebilirsiniz. Uzun yıllar boyunca saklayabileceğiniz ve deforme olmayan sağlam yapısı ile Moda Kolye siyah led ışıklı özel alyans/tektaş yüzük kutusunu kolayca saklayabilirsiniz. Hediye edeceğiniz yüzüğü daha şık bir şekilde sunarak sevdiğiniz kişiyi mutlu edebileceğiniz kutu sayesinde anılarınızı kolayca muhafaza edebilirsiniz. Uygun fiyatlı olan yüzük kutusu ile tekliflerinizi daha parlak bir şekilde yapabilirsiniz.

Moda Kolye Led Işıklı Özel Siyah Yüzük Kutusu Kimlere Hitap Eder?

Evlilik teklif etmek isteyen ya da eşine yüzük hediye etmek isteyen herkes için uygun olan Moda Kolye siyah led ışıklı alyans/tektaş yüzük kutusu ile mutlu anılarınızı farklılaştırabilirsiniz. Şık kadife iç yapısı ve soft touch dış yapısı sayesinde yüzüğünüzü sergileyebileceğiniz led ışıklı kutu ile tekliflerinizi daha unutulmaz yapabilirsiniz. Dayanıklı ve uzun süre deforme olmadan saklanabilir olan yüzük kutusu, özel anlarınızı hatırlamak için tasarlanmıştır. Eşinize ya da sevgilinize hediye edeceğiniz yüzüğü Moda Kolye siyah led ışıklı özel pırlanta yüzük kutusu ile sunarak anlarınızı daha da özel kılabilirsiniz. Karanlık yerlerde yapacağınız tekliflerde, yüzüğün üzerinde bulunan ışık kutuyu açtığınızda aktifleşerek güzel bir görsel oluşturur. Böylece dilediğiniz her yerde, her zaman ışıklı yüzük kutusu sayesinde daha kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Almak istediğiniz Moda Kolye led ışıklı özel alyans/tektaş yüzük kutusu siyah yorumlarını okuyarak ve tavsiyelere bakarak kutuyu sipariş edebilirsiniz. Tekliflerinizi daha özel kılan bu kutu ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.