ModaCar Mastercare Koyu Siyah Cam Filmi ( 100 Cm X 10 Mt 10 Metrekare ) 090069

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ModaCar Mastercare Koyu Siyah Cam Filmi ( 100 Cm X 10 Mt 10 Metrekare ) 090069

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • ÜRÜN KODU : HRMAR090069 ÇEKME İÇİN YARDIMCI ÜRÜNLERE " Cam Filmiİ EKİPMANLARI" KATEGORİSİNİ ZİYARET EDİN" . ÇİZİLMEZ FİLM Nedir? Normal Cam Filmileri zaman içerisinde camların silinmesiyle ve diğer etkenlerle çizilebilmektedir.ÇİZİLMEZ AMERİKAN film diye tabir edilen bu ürün bu sorunu tamamen ortada kaldırmaktadır. Normal PERFORMANS FİLM Nedir? Normal Cam Filmileri zaman içerisinde camların silinmesiyle ve diğer etkenlerle çizilebilmektedir.PERFORMANS FİLM ler zaman içerisinde çizikler görülebilir.Dış etkenlere çok maruz kalmıyorsa,kullanmanız tavsiye edilebilir.FİLM Alırken ürün isminde metraj,metreKare ve Çizilmez / Performans ayrımlarına dikkat ediniz Nerelerde Kullanırım ? Bina,ev,ofis,depo,yazlık,dükkan vb her türlü cam yüzeyde Isı ve ışık geçişini %40 % 60 oranında azaltabilirken, tasarrufve konfor sağlar. Cam kırılmalarında camın dağılmasını önler Doğru uygulandığında max 5 yıl kullanım sağlar Dışarıdan içerisi görünmez (net) ,ancak içeriden dışarısırahatlıkla gözükmektedir. Dışarıdan gelen rahatsız edici güneş dışarıdaniçerisinin gözükmesini istemediğiniz ofis ortamlarında dış bina camyüzeylerinde uygulanabilir. Nasıl Kullanırım ? Amatör olarak siz dahi uygulayabileceğiniz şekildetasarlanmıştır. FİLMUYGULAMASI İÇİN YARIDMCI ÜRÜNLERE " Cam Filmii ekipmanları "kategorisine bakabilir ve uygulama yardımcı ürünlerden alabilirsiniz. Temiz cam yüzeyine ve filmin ayırıcı zar tabakasınıaçtıktan sonra film yapışkan yüzeyine temizleyici sıvıyı sıkıyorsunuz. Cama döşediğiniz filmi uygun konuma getirdikten sonraaltta kalan suyu paket içerisinden çıkan cam çekme aparatıyla hiçbir boşluk vesıvı kalmayıncaya kadar çekiyorsunuz. Daha sonra kenarlarını yine paket içerisinden çıkanbıçak yarıdmıyla kesiyor ve temizliyorsunuz. Hava sıcak/soğuk koşullarına göre 6-12 saat arası kurumaya bırakıyorsunuz. RENK TONLARI Nedir
  • ? Açık Siyah – En açık Siyah tonudur.%100 Siyah üzerinden düşünüldüğünde % 35 lik Siyah renktedir. Orta Siyah – Orta derece Siyah tonudur.%100 Siyah üzerinden düşünüldüğünde % 55 lik Siyah renktedir. Koyu Siyah Koyu derece Siyah tonudur.%100 Siyah üzerinden düşünüldüğünde % 75-80 lik Siyah renktedir. Aynalı Renk – Dışarından bakıldığında ayna görünümü veren tonlardır MasterCare " Products Of Germany"
Geri Bildirim Ver