ModaCar Transformacion Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni

179,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
261,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,90 TL

Ürün Bilgileri

ModaCar Transformacion Microfiber Yünlü Oto Yıkama Ve Temizlik Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KaktüsKedi Satıcı Ünvanı: SİYAHBEYAZ İNOVASYON AKSESUAR PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772136783700001 Vergi Kimlik Numarası: 7721367837
    Bu ürün KaktüsKedi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nerelerde Kullanırım ? Otomobilinizde her türlü temizlikte Otomobil dışı Ev,ofis temizliği,Ahşap,cam,fayans,cam temizliği Banyo (Lavabo fayans yer küvet vs) Mutfak ( Tezgah ocak yer masa evye armatür vs) Pencereler ve aynalar Parke Pvc Mermer Linolyum ve tüm sert zeminler Televizyon müzik seti bilgisayar vs. Ürün Özellikleri : Çok yumuşak,serbest tüylü microfiber Çok yumuşak,serbest tüylü microfiber eldivenle aracınızı severek yıkayacaksınız. bir tarafı microfiber bir taraf özel yıkama süngerlidir. MICROFIBER eldiven tipi oto yıkama beziyle otomobilinizi daha keyifle,çizilmeden ve daha rahat yıkama! MICROFIBER olağanüstü ince iplerden oluşan bir dokuma türüdür.Görüntü ve his olarak kadifeye benzer.Aracınızı defalarca yıkamanıza rağmen yumuşacıktır ve oto boyasını çizmez. Elinize takın ve temizliğe başlayın MICROFIBER olağanüstü ince iplerden oluşan bir dokuma türüdür.Görüntü ve his olarak kadifeye benzer.Aracınızı defalarca yıkamanıza rağmen yumuşacıktır "Yaşama ve konfora dair herşey Cocosya'da."
Geri Bildirim Ver