MODAFABRİK Yılbaşı Masa Örtüsü

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MODAFABRİK Yılbaşı Masa Örtüsü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modafabrik Satıcı Ünvanı: REİSOĞLU İPLİK VE MENSUCAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734006019900010 Vergi Kimlik Numarası: 7340060199
    Bu ürün Modafabrik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri: Kare masa örtüsü Marka: Modafabrik
  • Görseldeki masa örtüsü ölçü: 150cmx150cm Polyester kumaştan üretilmiştir.
  • Yıkama Talimatı: Makinede veya elde yıkayabilirsiniz. Max 30 derecede yıkayınız. Çamaşır suyu ile leke sökücü gibi kimyasallar kullanmayınız. Yıkama esnasında koyu renkleri mümkün olduğunca ayrı tutunuz. Ilık ütü ile ütüleyiniz. Islak bekletmeyiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Şekil Kare
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Modafabrik Masa Örtüsü Yılbaşı Konsept 150 x 150 cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Özel günlerde şık sofralar kurmak keyiflidir. Kutlamalarınızı güzel sofralarla taçlandırarak hem sevdiklerinize hem de kendinize harika anlar yaşatabilirsiniz. Yılbaşı masa örtüsü sayesinde yılbaşı gecelerinize renk katarsınız. Üzerinde bulunan desenler ve örtünün rengi yılbaşı gecesine uygun tasarlanır. Modafabrik yılbaşı masa örtüsü 8681846006481 ölçüleri ve yıkama kolaylığı ile son derece pratik bir üründür. Kirlenmesinden korkmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sadece yılbaşı günü değil dilediğiniz her an masanıza serebilirsiniz. Sadece yemek yerken değil aynı zamanda aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Evinizin her odasında sereceğiniz masalara fark ve canlılık katar. Aksesuar olarak da değerlendirilecek kadar şıktır. Baskısı kalitelidir. Ayrıca zamanla solmaz. Kolaylıkla deforme olmaz. Fakat çok sıcak objeler ile teması önerilmez. Ürünü yılbaşının haricinde de keyifli bir şekilde kullanabilirsiniz.

  • Ekosoft kumaş
  • 150 cm x 150 cm ölçü
  • Çamaşır makinesi ile yıkanma

Modafabrik Yılbaşı Masa Örtüsü Avantajları

Modafabrik Yılbaşı Masa Örtüsü Avantajları

Hassas ve deforme olabilecek ürünler genellikle makinede hassas ayarda yıkanır. Ayrıca elde yıkanması da önerilebilir. Modafabrik yılbaşı masa örtüsü rahatlıkla çamaşır makinesinde yıkanabilir. En büyük avantajlarından biri budur. 30 derecede yıkanması tavsiye edilir. Koyu renklerle yıkanmadığı sürece renginde herhangi bir değişiklik yaşanmaz. Yıkamadan sonra tercihe bağlı olarak ütüleyebilirsiniz. Ilık ütü ayarında rahatlıkla ütüleyip masanıza serebilirsiniz. Üzeri leke tutmadığı için herhangi bir kimyasal ile temasına gerek yoktur. Çamaşır suyu gibi kimyasal maddeler ürüne zarar verebileceği gibi renginde değişikliğe de yol açabilir. Bu sebeple normal sıvı deterjan ile yıkanması önerilir. Modafabrik yılbaşı masa örtüsü yorumlarına göz atarak müşteri memnuniyetine şahit olabilirsiniz. Bu sayede siparişinizi verirken daha rahat olabilirsiniz. Müşteri yorumlarına eklenen fotoğraflardan da yola çıkarak ürünü evinizde ve masanızda hayal edebilirsiniz.

Modafabrik Yeni Yıl Masa Örtüsü Özellikleri

Modafabrik Yeni Yıl Masa Örtüsü Özellikleri

Masa örtüsü seçimi yaparken kumaşı önemli bir tercih sebebidir. Ekosoft kumaşa sahip bu ürün ile yumuşak dokulu mikrofiber bir örtü satın almış olursunuz. Modafabrik masa örtüsü leke tutmayan yapısı ile avantaj sağlar. 150 cm’lik bir kare formundadır. Bu özelliği sayesinde kare, yuvarlak ve ölçüsüne uygun dikdörtgen masalarda da rahatlıkla kullanılabilir. Modafabrik yılbaşı masa örtüsü kullananlar, çoğu zaman modelden duydukları memnuniyeti belirtirler. Fiyat ve performans ürünü olan bu örtü ile leke tutmayan kumaşın keyfini çıkarırsınız. Kirlenmesinden çekinmeden sereceğiniz ürünü kullanırken tedirgin olmayıp daha rahat edersiniz. Maksimum 30 derecede yıkandığı sürece bozulma ya da solma gibi durumlar olmaz. Leke tutmadığı için de temizlik sırasında leke çıkarıcıya ihtiyacınız kalmaz. Açık renkler hakim olduğu için bu renkteki ürünler ile rahat bir şekilde yıkayabilirsiniz.

Modafabrik Yılbaşı Masa Örtüsü Fiyatları

Modafabrik Yılbaşı Masa Örtüsü Fiyatları

Leke tutmayan masa örtüleri sık sık tercih edilir. Sürekli kullanmak isteyeceğiniz ekosoft kumaştan yapılan bu ürünle leke derdiniz kalmaz. Hem hijyenik hem de pratiktir. Fazla ütü istemez. Dilerseniz ılık ayarda birkaç dakika içerisinde ütüleyebilirsiniz. Yeni yıl masa örtüsü ile kutlamalarınıza fark katarsınız. Yılbaşı gelmeden bile sermek isteyebilirsiniz. Yılbaşından sonra ise büyük ihtimalle kaldırmak istemezsiniz. Oldukça memnun kalacağınız bu ürünü pratik bir şekilde sipariş edebilirsiniz. Modafabrik yılbaşı masa örtüsü fiyatları ürünün kalitesi ve özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Satış rakamı, farklı bütçelere hitap eder. Kaliteli kumaşı üzerine yapılmış renkli baskısı uzun vadeli kullanımda solmaz. Canlı renkleriyle keyifli kullanım sağlar. Üzerine yerleştireceğiniz aksesuarlar ve tabaklarla farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. İstediğiniz şekilde süsleyip alanlarınızı güzelleştirebilirsiniz. Trendyol aracılığıyla satın alacağınız bu ürünle kutlama yemeklerinizi renklendirebilirsiniz.