modanlı Saç Sakal Vücut Traş Makinesi 5in1 Kablosuz Erkek Tıraş Makine Set Erkek-tıras-makine-set

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

modanlı Saç Sakal Vücut Traş Makinesi 5in1 Kablosuz Erkek Tıraş Makine Set Erkek-tıras-makine-set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MODANLI Satıcı Ünvanı: MAHMUT ATAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Şanlıurfa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0991017803
    Bu ürün MODANLI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6171 Saç Sakal Vücut Traş Makinesi Kablosuz Erkek Tıraş Makine Set Erkek kişisel bakımının önemli parçalarından biri olan saç ve sakal tıraşı, doğru yapıldığı takdirde stilinizi yansıtmanızı sağlayan unsurlardan biri haline geliyor. Bu noktada modanlı saç ve sakal şekillendirici farklı başlık ve uzunluk ayarlarına sahip olmasıyla istediğiniz modeli elde edebilmenize olanak sağlıyor. Konfor arayan tüm erkeklere hitap eden cihaz kablosuz kullanım imkanıyla da daha esnek hareket edebilmenize fırsat tanıyor. Tüm bu özelliklere ve ince detaylara sahip tasarımın mümkün kıldığı rahat kullanım şekli de eklenince eşsiz bir tıraş deneyimi kaçınılmaz oluyor. Neden modanlı tıraş makinelerini tercih etmeliyim ? 0,5 mm ile 20 mm arasındaki uzunluklarda kesim yapabilmenize imkan sağlayan farklı uzunluk ayarı, istediğiniz tüm saç ve sakal modellerini elde etmenizi mümkün kılıyor. Uzun süre keskin kalan bıçakları sayesinde uzun veya kalın olması fark etmeksizin her türlü kılı çekmeden keserek acısız bir tıraş deneyimi sunuyor. Uzun şarjlı kullanım süresiyle tıraşınız yarıda kesilmiyor. Suya dayanıklı üretilen cihaz, suya tutularak rahatlıkla temizlenebiliyor. Ürün içeriğinde yer alan, flexball teknolojisine sahip gilette fusion 5 proglide yanak ve boyun gibi bölgeleri sinekkaydı tıraş edebilmenizi sağlıyor. Dayanıklı dış malzemesi ve paslanmaz bıçakları sayesinde uzun bir kullanım ömrünü garanti ediyor. Ürün özellikleri
  • *kısa ila orta uzunlukta sakal ve saç kırpma Kısa sakal tarağı kısa ila orta uzunluktaki sakalları (0,5-10 mm) korumanıza yardımcı olur ve saçınızı keser *uzun sakal şekillendirme *dış hatları düzgünleştirme modanlı sakal kırpma makinesi başlığıyla boyunda ve yanaklarda keskin çizgiler ve kenarlar elde edin. *uzun ömürlü keskin bıçaklar Ultra keskin bıçaklar, uzun veya kalın tüyleri asılmadan ve çekmeden keser., *uzun ömürlü pil gücü 80 dakika kesintisiz çalışma imkanı. Sekiz saat içinde tam şarj. *39 uzunluk ayarı ve en üstün hassasiyet için ömür boyu keskin bıçaklar Hassas kadran ile birlikte kırpma tarağı, istediğiniz tüm sakal veya saç stilleri için0,5 mm ile 20 mm arasında 39 uzunluk ayarı sunar. Ömür boyu keskin bıçaklar ile birlikte bu modanlı sakal kesme makinesi, önceki nesil modanlı kesme makinelerine kıyasla benzersiz performans sunar.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak ve Kuru
  • Tip Şarjlı
  • Tıraş Bölgesi Saç-Sakal-Burun
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 5-10
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Var
Geri Bildirim Ver