Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Akıllı Süper Defter Tüm Dersler

196 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Akıllı Süper Defter Tüm Dersler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARI KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİT Satıcı Ünvanı: ARI KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Iğdır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0074118380700001 Vergi Kimlik Numarası: 0741183807
    Bu ürün ARI KİTABEVİ VE KIRTASİYE TİCARET LİMİT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beceri Temelli Sorular
  • Bol Etkinlik
  • Özet Konu Anlatımı
  • Değerlendirme Testleri
  • 352 Sayfa

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 3. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Akıllı Süper Defter Tüm Dersler

Okula yeni başlayanlar için eğitim biraz zordur. Bundan dolayı bazı kaynak kitaplara ihtiyaç duyulur. Bu kitaplardan olan Model Eğitim Yayınları 3. sınıf akıllı süper defter tüm dersler, ilkokul düzeyindedir. MEB ile uyumlu müfredatıyla hem okul hem de okul dışındaki eğitimler için oldukça kullanışlıdır. Tüm derslere yer verdiği için faydalı bir içerik olarak öne çıkar. Yeni nesil soruların yer aldığı bu model, 3. sınıf öğrencilerinin yaz tatilinde konuları unutmaması için tekrar yapılabilir niteliklere sahiptir. Ek olarak ise A sınıf kalitede hamur yapısı bulunur. 5 dersin yer aldığı bu ürün, geniş yazar silsilesiyle eğitim hayatına yeni başlayan bireylere bakış açısı kazanmasını sağlar. Ayrıca sahip olduğu kullanışlı malzemesi ile uzun bir süre üzerinde rahatlıkla çalışabilirsiniz.

  • MEB ile uyumlu içerik
  • Tüm dersleri kapsayan tasarım
  • Kullanışlı yapı

Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Defter Tüm Dersler İçeriği

Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Defter Tüm Dersler İçeriği

Model Eğitim Yayınları 3. sınıf akıllı süper defter modeli, tüm dersleri kapsayan içeriğe sahiptir. MEB ile uyumlu müfredatıyla hem okul sınavları hem de derslerinde yardımcı kaynak niteliğini taşır. İngilizce ve matematik gibi derslerde 3. sınıf öğrencilerine yardımcı olur. İlkokul öğretmenlerinin favori seçimleri arasında yer alır. İçinde 3. sınıfa yönelik olarak bütün derslerinin olması, bireylere ve ebeveynlere pek çok açıdan avantaj sağlar. Ebeveynlere ekonomi tasarrufu sunarken bireylere birden fazla kitap taşıma derdine son verdirir. Bu sayede Model Eğitim Yayınları 3. sınıf akıllı süper defter tüm dersler kullananlar ve tercih edenlerin favori kaynak kitapları arasında yer alır. İlkokul düzeyi için ideal tercihtir. Siz de çocuklarınızın kişisel gelişimine sağlam bir temel atmak isterseniz bu eseri gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Akıllı Defter Fiyatı

Model Eğitim Yayınları 3. Sınıf Akıllı Defter Fiyatı

Model Eğitim Yayınları’na ait olan 3. sınıf akıllı süper defter ürünü, kaliteli ve dayanıklı sayfalara sahiptir. Bu sayede konforlu bir kullanım deneyimini beraberinde getirir. Beceri temellerinin ve bol etkinliklerinin yer aldığı bu seçenek, oyun çağındaki bireylere sıkmadan temel derslerin bilgisini almasını sağlar. Özet konu anlatımının olması hem ebeveynlerin hem de ilkokul öğretmenlerinin beğenisini alır. Normal boy olmasıyla taşıma ve çalışma rahatlığı sunar. Kullanışlı tasarımı ile her daim kullanımı bulunur. 352 sayfa sayısı, Model Eğitim Yayınları 3. sınıf akıllı süper defter tüm dersler fiyatı açısından oldukça önemlidir. Aynı zamanda MEB ile uyumlu özgün ve başarılı içeriği göz önünde bulundurularak belirlenir. Siz de isterseniz Model Eğitim Yayınları 3. sınıf akıllı süper defter tüm dersler satın alabilir ve çocuğunuza okul hayatındaki temel dersleri öğretebilirsiniz.

Model Eğitim Yayınları Süper Defter Tüm Dersler Yorumları

Model Eğitim Yayınları Süper Defter Tüm Dersler Yorumları

Normal boy olmasıyla ilkokul çağındaki öğrenciye kullanma rahatlığı sağlayan 3. sınıf akıllı süper defter ürününün, özgün soru ve konu anlatımı yapısı vardır. Tüm derslerin yalnızca bir kitap içeriğinde toplanmış olması, öğrencilere taşıma avantajı sunar. Konu tekrarının pratik bir şekilde kısa süre içerisinde yapılmasını sağlar. Basım yılı güncel olan bu defterin içeriği, ağırlıklı olarak sorulardan oluşur. Hem yazarların hem de editörlerin başarılı iç tasarımı, okumaya yeni başlayan bireylerin dikkatini çeker. Oyun çağındaki öğrencileri eğlendirerek eğiten yapısı ile beğeni toplar. Kaliteli yapısı, parçalanma ve yırtılma problemi yaşamadan kullanım imkanı sunar. Her açıdan beğeni kazanan bu Model Eğitim Yayınları 3. sınıf akıllı süper defter tüm dersler yorumları kısmına Trendyol üzerinden incelemeniz size yeterli bilgi verebilir. Böylece merak ettiğiniz pek çok konuya cevap bulabilirsiniz.