Modelight Costa Tekli Sarkıt

329,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Modelight Costa Tekli Sarkıt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Modelight Satıcı Ünvanı: ASZ GRUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091047606900013 Vergi Kimlik Numarası: 0910476069
    Bu ürün Modelight tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünümüzde ampul dahil değildir. Duy Tipi: 1*E27 max 20W tasarruflu veya led ampul ile kullanımı uygundur. Yükseklik: 52 cm Genişlik: 23 cm Kasa: 26 cm . Motif desenli tesisat lazer kesimli estetik görünümlü profil metaller, metal üzeri bakır lak kaplama duy lalesi ve rustik ampulerin birleşimiyle daha estetik bir görünüm sağlayarak bulunduğu ortama modern tarzı yansıtan farklı bir ambiyans katar. . Homojen ve modern bir aydınlatma sağlar. . Ürün temizliği nemli bir bezle kolayca yapılabilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Model Modern
  • Duy Tipi E27
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Evlerin Vazgeçilmezi Costa Tekli Sarkıt Avize Modelleri

Aydınlatma sistemleri farklı alanlarda farklı amaçlarla kullanılmaktadır. Yaşamın hemen her alanında iyi bir görüş elde etmek için aydınlatma ürünlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu doğrultuda birçok farklı aydınlatma yöntemi ve ürünü geliştirilmiştir. Tekli sarkıt avize genellikle hem iç hem de dış alanları aydınlatmak için kullanılır. Çevrenizi aydınlatmak için kullanabileceğiniz çok şık tekli sarkıt avize modelleri bulunmaktadır. Bu tür avizeler ev tekstili ürünlerinden biridir. Ayrıca bu avize modelleri, çok geniş alanları aydınlatmaktan kaçınmanın en iyi yollarından biridir. Alanın mobilya ve dekorasyonuna uygun olarak hazırlanmış Costa tekli sarkıt ile oldukça uyumlu bir tema elde edilebilir. Daha iyi aydınlatma sağlamak için farklı boyutlarda ortamlarda kullanılabilecek modelleri bulabilirsiniz. Böylelikle birbirinden farklı tekli sarkıt aydınlatma modellerini evinizde ve işyerinizde farklı mekanlarda kullanabilirsiniz.

  • Farklı Tarzlara Uygun
  • Ev Tekstil Ürünlerinden Biri
  • Dekorasyonda Önemli Bir Etken

Modern Tasarımlı Costa Tekli Sarkıt Avizeler

Modern Tasarımlı Costa Tekli Sarkıt Avizeler

Dekorasyonda aydınlatma sistemi çok önemlidir. Ev dekorasyonunun ayrılmaz bir parçası olan aydınlatma sistemi içerisinde modelight seçenekleri bulunmaktadır. Bunlar sadece yaşam alanlarında ve iş yerlerinde değil, farklı tasarımlara sahip ürünler seçilerek çeşitli alanlarda kullanılabilir. Tekli sarkıt çeşitlerinin başlıklarında ise tasarım özelliklerinden dolayı metal, plastik ve kumaş gibi malzemeler kullanılmıştır. Bu açıdan siyah tekli sarkıt avize modellerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca tekli sarkıt avizelerin kullanılan mekanın büyüklüğüne göre bir veya birden fazla seçeneği bulunmaktadır. Bazı tekli avize çeşitleri, çok büyük olmayan odalarda kullanımı kolay olup, diğer aydınlatma ürünlerinin de desteğiyle büyük odalarda kullanıma da uygundur. Her tekli sarkıt modeli, klasik, sportif, modern ve retro olmak üzere farklı tarzlarda ürün seçeneklerine sahiptir. Bu açıdan dekorasyonu göz önünde tutarak mobilyalarınızla uyum içinde olan bir model seçebilirsiniz.

Her Alana Uygun Costa Tekli Sarkıtlar

Her Alana Uygun Costa Tekli Sarkıtlar

Avizeler, kullanıldığı her yere tekli veya grup halinde kullanılabilir. Çok geniş olmayan alanlarda genellikle modelight tekli sarkıt avize modelleri tercih edilse de hemen hemen her alana uyan ölçülerde seçenekler de mevcuttur. Salon gibi büyük odalarda oturma odası veya yemek alanında farklı yerlere tekli avizeler yerleştirilebilir veya odadaki aydınlatma diğer aydınlatma ürünleri ile desteklenebilir. Koridor, oturma odası, genç ve çocuk odası gibi odalar için farklı tarzlarda kişiye özel tekli sarkıt modelleri yapılmaktadır. Tekli sarkıtlar, sportif, klasik, modern veya lüks dekorasyonlar için alternatifler sunar. Bu modeller için cam, PVC, ahşap ve kumaş gibi birçok malzeme kullanılmaktadır. Şık bir görünüm için ise sarkıtların tasarımında çeşitli geometrik şekiller de kullanılabilir. Ayrıca avizenin çerçeve yapısına bağlı olarak ampulün özellikleri de değişebilir.

Costa Tekli Sarkıt Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Costa Tekli Sarkıt Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Ortam aydınlatması için birçok farklı özelliklere sahip ürünler kullanılmaktadır. Tekli sarkıt modelleri birçok marka tarafından tasarlanmaktadır. Bu yüzden tekli sarkıt avize fiyatları marka, tasarım ve üretim malzemesine göre değişiklik gösterir. Avize gövdesi ve başlık tasarımları çeşitli malzemelerden yapılabilmektedir. Bu açıdan ürün malzemeleri fiyat farklılıklarına neden olur. Ayrıca tekli sarkıtlar, uygulama alanına göre farklı ölçülerde üretilmektedir. Küçük tekli avizeler daha ekonomiktir ve boyut ne kadar büyük olursa fiyat da o kadar yüksek olur. Kullanılan malzemeye bağlı olarak avize tipinde PVC ve kumaş kapaklı modeller daha uygundur. Ancak çok çeşitli tekli sarkıt modelleri sayesinde her bütçeden kullanıcı uygun ürünü bulabilir. Bunun için Trendyol'u ziyaret ederek Costa tekli sarkıt yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek kendinize en uygun olan modeli satın alabilirsiniz.