Molfix Pure&Soft 4 Beden Maxi Aylık Fırsat Paketi 112 Adet

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molfix Pure&Soft 4 Beden Maxi Aylık Fırsat Paketi 112 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Erfamarkt Satıcı Ünvanı: ERKAN KEKLİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5420834945
    Bu ürün Erfamarkt tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Molfix Pure & Soft serisi bebeğinize en yumuşak Molfix korumasını sunar. Süper esnek bel bölgesi ve “Özel C Kesimi” sayesinde bebeğinizin cildini özenle sarar, üstün koruma ve rahatlık sağlar. Bel bölgesine eklenen ekstra bel bariyeri sayesinde bebeğinizin daha rahat etmesini sağlar. Molfix standart serisine göre %40 daha az cilde temas eden, cilde dost ve dalgalı üst yüzeyi ile bebeğinizi rahat ettirir. Güvenle kullanmanız için siz annelerden ilham aldık. Molfix Pure&Soft'ta kullandığımız en narin malzemelerimizi titizlikle seçtik, ve içimize sinmeyen şeyleri koymadık. 0% Parfüm, 0% Klor, 0% Paraben, %0 Nonilfenol ama %100 iç huzur içerir! Sıvıyı emerek hareket özgürlüğü sağlar. Alman Dermatest Enstitüsü onaylıdır. Diğer Molfix bebek bezlerinde olduğu gibi Pure & Soft ürünleri de, insan sağlığına zararlı olduğu kanıtlanan latex, paraben ve BPA maddelerini içermez. Ürünlerimizde Helal sertifikamız mevcuttur. Bebeğinizin bakımını tamamlamanız için bebek bakım örtüsü ve ıslak havlu ürünlerimizi de güvenle kullanabilirsiniz. '' Yeni üretim bezlerde ıslaklık göstergesi yoktur.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 4
  • Paket İçi Bez Adedi 112
  • Tip Bantlı Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver

Molfix Pure & Soft 4 Beden Maxi Aylık Fırsat Paketi, 112 Adet

Bebek ve çocukların sağlıklı ürünler tercih etmesi büyük önem taşır. Ciltleriyle temas eden ürünlerde tahriş etmeyen rahat giysiler kullanılarak konforları artırılır. Molfix Pure & Soft 4 beden maxi aylık fırsat paketi 112 adet bebeğinizin ihtiyaç duyduğu pamuksu hissi sağlar. Yumuşak yapısıyla cilt dostu olup dalgalı üst yüzeyiyle bebeğinizi rahat ettirir. İçerisindeki malzemeler sağlıklı materyallerden seçilmiş olup bebeklerin rahat etmesi amaçlanır. Molfix Pure & Soft nonilfenol parfüm gibi zararlı maddeler içermez. Sıvı emişi yüksek olan ürün sertleşmeye yapmayarak bebeğinize rahat hareket etme imkanı verir. Latex ve BPA gibi zararlı maddeler içermez. Islak göstergesi sayesinde bez açılmadan içerisindeki doluluk oranının takip edilmesine yardımcı bir üründür. Özel kesim yapısı ile beğeni toplayan bu ürünü satın alabilirsiniz.

  • Özel C kesim bantlı yapı
  • Paraben ve parfüm içermeyen materyal
  • Cilt dostu yüzey

Öne Çıkan Özellikleriyle Molfix Pure & Soft 4 Beden, 112 Adet

Öne Çıkan Özellikleriyle Molfix Pure & Soft 4 Beden, 112 Adet

Molfix Pure & Soft 4 beden maxi aylık fırsat paketi 112 adet fiyatı ürünün öne çıkan özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Elastik yan bantlara sahip olan ürün, bebeklerin hareket kabiliyetini artırarak rahat bir kullanım sağlar. Sıvıların sızmasını önleyen bariyerleriyle dışarı çıkmasını engeller. Ortasında bulunan lastikler bebeğinizin cildine temas etmeyerek rahat ettirir. Yapısı yumuşacık olan ürün, nefes alan iç ve dış yüzeyi sayesinde tahriş oluşumunun önüne geçer. Renk değiştiren ıslaklık göstergesi sayesinde içinde bulunan sıvının yoğunluk oranının anlaşılmasına imkan verir. Cilt dostu ürün olduğu yapılan testler sonucunda kanıtlanarak müşterisiyle buluşur. Hipoalerjenik yapıya sahip olan yüzeyi parfüm, paraben, klor gibi zararlı materyalleri içermez. Ürünü 18 kilograma kadar bebek ve çocuklarınızda güvenle tercih edebilirsiniz. Siz de bu özelliklere sahip ürünü satın alabilirsiniz.

Öne Çıkan Pure & Soft Aylık Fırsat Paketi 112 Adet Yorumları

Öne Çıkan Pure & Soft Aylık Fırsat Paketi 112 Adet Yorumları

Molfix Pure & Soft 4 beden maxi aylık fırsat paketi 112 adet yorumları ürünün öne çıkan özellikleri ve fiyat bilgisi göz önüne alınarak oluşturulur. Türkiye’nin ilk ve tek özel C kesime sahip süper esnek bel bölgesiyle dikkat çeken bir üründür. Yüksek emiş özelliği sayesinde bebeğinizin cildine zarar vermez. 18 kilograma kadar değişen bebekler için üretilen ürünün paket içeriğinde 112 adet bez bulunur. Yumuşak dokusu ve pamuksu yapısı sayesinde tahriş etmeyerek kullanıma imkan verir. Hem iç hem de dış yüzeyinden nefes alabilen özellikteki ürünün konforu ön plandadır. Bel bariyeri sayesinde bebeğinizin hareketini kısıtlamayarak rahat hareket etme kabiliyetini verir. Bu sayede oluşabilecek huzursuzluk hissinin önüne geçer. Bebeğinizin sağlığı ve konforunu ön planda tutan özellikleriyle ön plana çıkan ürüne göz atabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Molfix Pure & Soft 4 Beden Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Molfix Pure & Soft 4 Beden Fiyatı

Molfix Pure & Soft 4 ürünü gelişen teknolojiden faydalanılarak tasarlanır. Elastik gövde sistemine sahip yapısı sayesinde bebeğinizin hareketiyle uyum içerisinde olmak için tasarlanır. Elastik yan bantları ve orta yüzeyinde bulunan bant sayesinde hareket kabiliyetini artırıcı özelliğe sahiptir. Yüksek emiş gücü ve sızdırmaz özelliği sayesinde bebeklerin huzur içinde zaman geçirmesini sağlar. Yapısında zararlı materyaller olan klor, parfüm ve nonilfenol gibi maddeler bulundurmaz. Cilt dostu olmasıyla öne çıkan ürün, tahriş etmeyen özelliğiyle dikkat çeker. Bu sayede 18 kilogram ağırlığa sahip bebekleri dahi rahat ettiren bir tasarımdır. Pratik tasarımı ve kullanışlı yapısı sayesinde ebeveynlerin rahatlıkla kullanabileceği bir ürün olarak görülür. Türkiye’de ilk ve tek özel C kesim bantlı yapıya sahip olan ürünü denemek isterseniz, aracılığıyla uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.