Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve (ÇEKİRDEK KAHVE) 250 G

194 TL
Öğütülme Türü: Çekirdek Kahve
Çekirdek Kahve
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve (ÇEKİRDEK KAHVE) 250 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kahvecom Satıcı Ünvanı: KAHVESAN GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0488109812300001 Vergi Kimlik Numarası: 4881098123
    Bu ürün Kahvecom tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sipariş anında paketlenen TAZE kahve Moliendo ile kahve keyfinizi taçlandırın. 70 farklı yöreden getirilen, TAZE kavrulmuş Moliendo kahveleri ile her yudumda dünyayı keşfetmeye başlayın. Damakta iz bırakan, öğüttüğünüz anda salınan nefis aromatik kahve kokusuna eşlik eden çikolata kokusuyla hafızada yer bırakan, kokusunda olduğu gibi içiminde de çikolata hissiyle keyif veren bir kahve. Altlardan gelen berry tatları ise ayrı bir keyif. Çekirdek Tipi: Arabica (Bourbon, Caturra) Tadım Notları: Tatlı Çikolata Aroma (Koku): Çikolata Gövde: Yüksek Yetiştiği İrtifa: 1500 m -1700 m Hasat Dönemi: Aralık-Mart İşleme Süreci: Yıkanmış, güneşte kurutulmuş Asidite: Orta Miktar:250 g

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 250 gr
Geri Bildirim Ver

Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr

Dünyanın çeşitli yerlerinde yetişen kahve çekirdekleri toplanarak farklı aromalara sahip kahvelerin oluşmasını sağlar. Moliendo guatemala Antigua bölgesinde yetişen zengin volkanik topraklara sahip düşük nem ve yoğun güneşin etkisiyle yetişir. Karakteristik kahvelerin oluşmasına imkan veren bir kasabada üretilir. Farklı gövde yapısı ve kavrulma stiliyle her zevke ve damak tadına hitap ederek müşterisiyle buluşur. Arabica çekirdeklerden oluşan ürün çikolata aromasına sahiptir. Yüksek gövdeli yapısıyla dikkat çeken ürün, 1350 metre ve üzerinde yetişir. Moliendo guatemala Antigua yöresel kahve 250 gr ağırlığındaki paketiyle oldukça pratik olup evlerde ve iş yerlerinde yerini alır. Aralık ve mart ayları arasında hasat edilir yıkama işlemi sonrasında güneşte kurutulur. Tatlı çikolata tadına alt notalarda orman meyveleri tatları eşlik eder.

  • Yüksek gövde
  • Çikolata aroması
  • Orta asidite seviyesi

Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr Özellikleri

Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr Özellikleri

Moliendo guatemala antigua yöresel kahve 250 gr fiyatı ürünün öne çıkan özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Eşsiz bir aromaya sahip olan ürün volkanik bir bölgede yetişir. Volkanik dağlardan gelen zengin küllerin toprağa karışmasıyla ortaya çıkan verimli topraklar ürünün kalitesinin artmasını sağlar. Moliendo guatemala özellikle çikolata aroması sevenler için vazgeçilmez bir lezzettir. Tatlı çikolata aroması yoğun bir şekilde hissedilirken altlardan gelen meyve notalarının ortaya çıkması, içime ayrı bir zevk katar. Yüksek gövdeye ve orta asiditeye sahip olan ürünün içimi yumuşaktır. Geniş demleme olanağına sahip olan kahvenizi çekme yönteminize göre isterseniz french press yardımıyla veya makinenizde kullanarak içime hazır hale getirebilirsiniz. Tatlı çikolata aromasıyla beğeni toplar. Yoğun aromasıyla dikkat çekici bir üründür. Özel olarak yetiştirilmiş kahveye sahip olmak için ürünü satın alabilirsiniz.

Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr Yorumları

Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr Yorumları

Moliendo guatemala antigua yöresel kahve 250 gr yorumları, müşteriler tarafından ürünün öne çıkan özellikleri ve fiyat bilgisi göz önüne alınarak yapılır. Guatemala, dünyadaki büyük kahve üreticilerinden biri olarak görülür. Tamamen Arabica çekirdeklerden üretilerek müşterisiyle buluşan kahve, oldukça özel yetişme ve toplama koşullarına sahiptir. 1350 metre ve üzerindeki yükseklikten toplanan kahve çekirdekleri yıkama işlemi sonrası güneşte kurumaya bırakılır. Bol güneş alan bölgede yetişen ve toplanan çekirdekler orta asiditeye sahip yüksek gövdeleriyle dikkat çeker. Özellikle sabahları tercih edilen ürün, çikolata sevenler için de vazgeçilmez aromasıyla öne çıkar. Yalnızca tatlı çikolata aromasını değil, aynı zamanda pürüzsüz içimiyle meyve tatlarını da hissettirir. Çekirdek halinde bulunan ürünüi istenilen şekilde öğütüp demleme yönteminize hazır hale getirebilirsiniz. Yoğun aromasını hissederek tatmak isterseniz bu çeşidi inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr

Uygun Fiyatlarla Moliendo Guatemala Antigua Yöresel Kahve 250 gr

Moliendo kahve müşterilerinden gelen geri dönüşlerle dikkat çekici yorumlara sahiptir. Deneyenlerde unutulmaz bir tat bırakan ürün, her kahveseverin tatması gereken bir lezzet olarak belirtilir. Her demleme tipinde tatmin edici sonuçlar veren çekirdek, kahve zevkinize özel çekim yaparak öğütmenize imkan verir. Çekirdek olarak müşterisiyle buluşan kahve, istenildiği şekilde çekilerek kullanıma hazır hale getirilebilir. Orta asiditesi ve yüksek gövdesi sayesinde içimi kolaydır. Ayrıca yoğun aromasını da hissettiren kahve, özellikle kahvaltılarda vazgeçilmezdir. Aralık ve Mart ayı arasında hasat edilen ürün, yıkama ve kurutma işlemlerinin ardından paketlenir. 250 gramlık ambalaj boyutuyla hem evinizde hem de iş yerinizde rahatlıkla muhafaza edebileceğiniz ebatlara sahiptir. Bu sayede avantajlı bir üründür. Her gurmenin lezzet arşivinde yer alması gereken ürünü denemek için Trendyol aracılığıyla uygun fiyata satın alabilirsiniz.