Molped Extra Hijyen Hijyenik Ped Gece 18 Adet

200 TL
(11,11 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molped Extra Hijyen Hijyenik Ped Gece 18 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası Satıcı Ünvanı: EMİNE DUDU MANDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6120004697
    Bu ürün Mandaş Group - Bebek Bezi Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOLPED Extra Hijyen Gece 18 Adet Bakteri tutmayan Ped Emici Bölge Bakteri Tutmayan Ambalaj

Ürün Özellikleri

  • Özellik Gece
Geri Bildirim Ver

Molped Extra Hijyen Hijyenik Ped Gece 18 Adet

Kadınlar, adet döngüsündeyken düzenli olarak ped kullanımına ihtiyaç duyarlar. Tercih edecekleri markanın kimyasal madde içermemesi, ciltte alerjik problemlere neden olmaması ve günlük hayatlarında fiziksel hareketlerini engellememesi gerekir. Ekstra hijyen sunan ürün, tüm bu sorunlara çözüm sunar. Dilerseniz günlük aktivitelerinizde dilerseniz sporda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu ürün ile hijyen konusunu dert etmenize gerek kalmaz. Bu marka sizin yerinize tüm özellikleri düşünerek, son teknoloji ile piyasaya sunduğu ürünleriyle özel günleriniz için konforlu çözümler sunar. Dermatolojik olarak test edildiği için kullanım sonrası vücudunuzda herhangi bir tahrişe sebebiyet vermez. Türkiye’nin ilk ve tek antibakteriyel özellikli ürünü, bakteri oluşumunu engelleyerek kokuyu içine hapseder. Molped gece 18’li seçeneğe bakabilir, dilediğiniz ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Antibakteriyel emici bölge
  • Koku kontrolü
  • Bakteri tutmayan yapı

Molped Extra Hijyenik Ped Gece Özellikleri

Molped Extra Hijyenik Ped Gece Özellikleri

Kadınların hayatında öncelikli bir yere sahip olan pedlerde kullanılan malzemelerin kimyasal madde içermemesi gerekir. Kimyasal madde içeren ürünler vücuda zarar verir. Ciltte kızarıklık, tahriş ve hassasiyet gibi durumların olmaması için kullanılan malzeme çok önemlidir. Molped extra hijyen gece için sunulan ürünün içeriğinde alkol ve paraben gibi zararlı maddeler bulunmadığı için alerjik reaksiyona neden olmaz. Geniş ürün aralığına sahip olan marka, ihtiyacınıza uygun çözümler sağlar. Regl döneminde meydana gelen kanama yoğunluğuna göre uygun olan ürünü tercih edebilirsiniz. Molped extra hijyen hijyenik ped gece 18 adet içeriği tüm cilt tiplerine uygun olarak hazırlandığı için herhangi bir hassasiyetiniz var ise gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Antibakteriyel özelliğe sahip marka, bakteri oluşumunu engelleyerek ekstra hijyen sunar. Ürünün üzerindeki özel koruyucu filmi sayesinde kullanmadan önce ürüne temas etmeniz gerekmez.

Molped Extra Hijyenik Ped Gece Yorumları

Molped Extra Hijyenik Ped Gece Yorumları

Kadınların regl döneminde kullandığı ürünleri satın almadan önce dikkat edilmesi tavsiye edilen bazı önemli özellikler bulunur. Cildinizde kızarıklık, tahriş ve hassasiyet gibi sorunların meydana gelmemesi için ürünün yapımında kullanılan malzemeleri incelemeniz tavsiye edilir. Vücudunuza zarar vermemesi için özenle tasarlanmış ürünü günlük hayatınızda içiniz rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Molped extra hijyen hijyenik ped gece 18 adet kullananlar ürün hakkındaki düşüncelerini yorumlar bölümünde belirtirler. Bu bölüme göz atarak merak ettiğiniz soruların cevaplarına ulaşabilir, Molped extra hijyen hakkında detayları öğrenebilirsiniz. Kullanılan malzemenin bakteri tutmaması ve antibakteriyel özelliği sayesinde oluşabilecek kokuları içine hapseder. Bu sayede endişe duymanıza gerek kalmaz. Bu konu hakkında Molped extra hijyen hijyenik ped gece 18 adet yorumları bölümünden ürünü satın almış kişilerin memnuniyetlerini dile getirdiğini görebilir, sağlık dostu olan bu markayı satın alabilirsiniz.

Molped Extra Hijyenik Ped Gece Fiyatı

Molped Extra Hijyenik Ped Gece Fiyatı

Gelişen teknoloji ile ürünlerde kullanılan malzemeler ve özellikleri değişime uğrar. Son teknoloji kullanılarak her detayı düşünülerek üretilen bu ürün önce sağlığınızı sonra da konforunuzu düşünerek tasarlanır. Hem sağlığınıza hem de bütçenize uygun olan bu ürün ile hayatınıza rahat bir şekilde devam edebilirsiniz. Molped extra hijyen hijyenik ped gece 18 adet fiyatı ürünün sahip olduğu önemli özellikleri ile birlikte değerlendirildiğinde ekonomik olduğunu görebilirsiniz. Bu üründe bulunan antibakteriyel emici bölgesi ile konforunun yanında size ekstra hijyen sağlar. Kötü koku oluşumunu engellediği için uzun süre kullanımda endişelenmenize izin vermez. Regl döneminizde tercih ettiğiniz ürünün konfor ve hijyen sağlamasını aynı zamanda ekonomik olmasını istiyorsanız bu markayı tercih edebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol ile Molped extra hijyen hijyenik ped gece 18 adet satın alma adımlarını uygulayıp sipariş oluşturabilirsiniz.