Molped 60'lı Günlük Ped Yoğun Koruma Normal Ped

124,95 TL
(2,08 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molped 60'lı Günlük Ped Yoğun Koruma Normal Ped

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇokçaAL Satıcı Ünvanı: GÜMÜŞSU TİCARET GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0425047189300001 Vergi Kimlik Numarası: 4250471893
    Bu ürün ÇokçaAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Molped Günlük Ped Koruma regl döneminin ilk ve son günlerinde koruma isteyen kadınlar için özel olarak üretilmiş günlük peddir İçerisinde yer alan emici tanecikler ile sıvıyı içine hapsedip kuruluk ve temizlik hissi sağlar Hava geçirgen yüzey teknolojisi sayesinde ise 3 kata kadar daha fazla nefes alır Cilde dost yapısı dermatolojik olarak onaylanmıştır Molped Günlük Ped Koruma hışırtıyı engelleyen ve nefes alan yüzeyi ile gün boyu temiz iç çamaşırı hissi sağlar Molped ürünlerinin tamamı Helal sertifikalıdırKullanım1 Yapışkan yüzeyi koruyan özel poşedi pedin altından ayırın2 Pedi yapışkan yüzeyi altta kalacak şekilde iç çamaşırınıza tutturun3 Kullanılmış pedi çöpe atın kesinlikle tuvalete atmayın Rahatınız için Molpedi en geç 34 saatte bir değiştirmeniz önerilir

Ürün Özellikleri

  • Özellik Normal
  • Çeşit Günlük Ped
Geri Bildirim Ver