2
Temizlik Fırçası ve Süpürge kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Molto Mikrofiber Manyetik Anti-statik Bükülebilen Toz Alma Püskülü (1 ADET)

89,47 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kurumsal Fatura
51,71 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
6 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Molto Mikrofiber Manyetik Anti-statik Bükülebilen Toz Alma Püskülü (1 ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PEGA HOME Satıcı Ünvanı: RAMAZAN KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520650747
    Bu ürün PEGA HOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anti-statik Tüyler Esnek- ergonomik tutma sapı ve kolay temizlik sağlama Tozu içine hapseder ve kolay temizlik sağlar Kolay temizleme sayesinde yıkayarak defalarca kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Süpürge
Geri Bildirim Ver

Kullanışlı Molto Mikrofiber Bükülebilen Toz Alma Püskülü

Molto mikrofiber manyetik anti-statik bükülebilen toz alma püskülü 10072 yüksek kaliteli malzemeden üretildiği için uzun süre dayanır. Üstelik toz alırken tozlu alanlarda püskül kalıntısı kalmaz. Statik özellikleri sayesinde yüzeydeki tozu kalıntı bırakmadan uzaklaştıran manyetik toz alma püskülü alanın uzun süre toz tutmamasını sağlar. Bu son derece ergonomik ürün, etkili temizlik yapmanıza olanak tanır. Esnek ergonomik tutacağı ve kolay temizlenebilirliği tozu yakalayıp temizlemeyi kolaylaştırır. Bu açıdan mikrofiber toz alma püskülü yıkayıp tekrar da kullanabilirsiniz. Çünkü kendinizi ve çevrenizdekileri temiz tutmak istiyorsanız size yardımcı olan bu ürünleri evinizde bulundurmanız gerekir. Özellikle bu temizleme püsküllü, toz alma için zamandan tasarruf sağlar. Profesyonel temizliğin en önemli yardımcısı olan bu ürün, toz alma işlemlerini kısa sürede yapmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

  • Elverişli Tutunma Özelliği
  • Özel Tozu Hapsetme Yapısı
  • Zamandan Tasarruf Sağlama

Molto Mikrofiber Manyetik Anti-Statik Toz Alma Püskülü

Molto mikrofiber manyetik anti-statik bükülebilen toz alma püskülü 10072 kullanımı ile evdeki tozu kolayca alabilirsiniz. Temizlemesi oldukça kolay olan bu toz püskül herkes tarafından tercih edilmektedir. Çünkü bu toz püskülü, günlük toz temizliği yapmanızı sağlar. Ürünün üzerindeki püskülü ovarak fark edilebilir tozu kaldırabilirsiniz. Ancak püskül çok kirli ve tozluysa ürünü yıkamanız önemlidir. Daha sonra güneş ışığına maruz kalmayan bir yerde kurutabilirsiniz. Ayrıca bu püskülü evde kolayca ulaşabileceğiniz bir yere koyarak rahatça temizlik yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ofis ortamınızdaki tozu da kolayca temizleyebilirsiniz. Masa, klavye ve bilgisayarların tozunu almak için yer kaplamayan 10072 portatif bir özelliğe sahiptir.

Tozu İçine Hapseden Molto Mikrofiber Toz Alma Püskülü

Molto mikrofiber manyetik anti-statik bükülebilen toz alma püskülü 10072 kullananlar tarafından beğenilen bu toz püskülü, yumuşak dokusu ve rahat tutuşu sayesinde, kaldırmadan, yaymadan veya hoş olmayan bir görüntü oluşturmadan tozu kolayca siler. Aynı zamanda statik kılları ile her türlü tozun kendisine yapışmasını sağlar. Temizledikten sonra, püskülü hızlı bir şekilde hareket ettirerek püsküldeki tozu da çıkarabilirsiniz. Özel yapısı temizleme işlemini kolaylaştırmakla kalmaz, temizliği daha pratik hale getirir. Arabalarda, evlerde, iş yerlerinde ve ihtiyacınız olan diğer yerlerde kullanılabilir. Esnek yapısı sayesinde ulaşılması zor yerlerde bile ürünü bükebilir ve bu alanları temizleyebilirsiniz. Rutin temizlik için bazı yerlerin üst, alt ve arkasına ulaşmak zordur. Bu alanlarda da kullanım imkanı sunmaktadır. Ayrıca koltuk altı veya araç araları gibi toz biriktiği yerlerde de kullanılabilir.

Molto Mikrofiber Toz Alma Püskülü Özellikleri ve Fiyatları

Molto toz püskülü kullanımı günlük toz temizliği için idealdir. Toz püskülü temizlenecek nesneye sürülerek görünür toz pratik ve kolay bir şekilde temizlenebilir. Fakat kullanılan toz püsküllerinin temiz olmasından emin olmanız gerekmektedir. Kullanımdan sonra toz yoğunluğu yüksek olsun veya olmasın yıkamanız önemlidir. Bu nedenle bir sonraki kullanımınızda temizlik alanında izi, toz, kir gibi sorunlar olmaz. Ayrıca ürünü, dilediğiniz yüzeyi temizlemek için kullanabilirsiniz. Aniden gelen misafirler için, kapsamlı bir temizlik yapmaya zamanınız yoksa, görünür tozları hızla çıkarmak için bu toz püskülü kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu toz püskül, maksimum dayanıklılık ve uzun ömür için tasarlanmıştır. Bu ürüne ve Molto mikrofiber manyetik anti-statik bükülebilen toz alma püskülü 10072 yorumları ve değerlendirmelerine ulaşmak için ise Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz.