Mom's Green 2'li Set Bitkisel Çamaşır Deterjanı 40 Yk Lavanta - Krem Temizleyici Banyo Çamaşır Sulu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mom's Green 2'li Set Bitkisel Çamaşır Deterjanı 40 Yk Lavanta - Krem Temizleyici Banyo Çamaşır Sulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Anne Satıcı Ünvanı: YEŞİL ANNE EKOLOJİK TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950047185138247 Vergi Kimlik Numarası: 9500471851
    Bu ürün Yeşil Anne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOM'S GREEN BİTKİSEL ÇAMAŞIR TEMİZLEYİCİ 40 Yıkama - LAVANTA
  • Mom’s Green Bitkisel Lavantalı Çamaşır Temizleyici, Ecocert onaylı bitkisel hammaddeler içeren formülü sayesinde tüm ailenizin çamaşırlarındaki inatçı kir ve lekeleri kolayca temizler. İçeriğindeki doğal lavanta yağı sayesinde renkli ve beyaz çamaşırlarınızın ferah kokmasını sağlar. Amonyak, fosfat ve klor içermez.
  • Yeşil Anne Garantisi ile üretilmiştir. Hindistan cevizi yağı ve nişastadan elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır. Hayvansal kaynaklı hammadde içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. SLES, Fosfat, Klor, Amonyak içermez. Çevre dostudur.
  • İçeriğindeki hammaddeler, ambalaj ve üretim süreçleri ECOCERT ve VEGAN SOCIETY standartlarına uygun olarak onaylanmıştır.
  • Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Temizleyiciyi makinenizde içiniz rahat kullanabilirsiniz. Tüm su sertlik seviyelerinde etkilidir. Konsantre formülü sayesinde 40 yıkama yapabilirsiniz. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Ağır kirli çamaşırlarda lekelerin üzerine bir miktar döküp çitileyin veya fırçalayın. Lekelere ön müdahalede bulunun. Her yıkamada bir ölçek Mom's Green Çamaşır Temizleyici ister direk çamaşır makinesinin deterjan bölümüne koyarak, ister çamaşır makinesindeki çamaşırların üzerine direk dökerek çamaşır makinenizde güvenle kullanabilirsiniz. İkinci bir durulamaya gerek yoktur.
  • 15%-30%Noniyonik Aktif Madde (Şeker Tensidi), 5%-15% Aniyonik Aktif Madde (HindistanCevizi Yağı ), <5% Bitkisel sabun, Doğal Lavanta Yağı, LacticAcid. Ayrıca su içerir. Çevreye saygılı olmak için makinenizi tam dolu ve düşük ısıda çalıştırın ve dozaj talimatına uyun.
  • * Ürün toplam bileşiminin % 97,1’i doğal kaynaklıdır
  • Net: 40YIKAMA :1.5 litre
  • Mom's Green Bitkisel Krem Temizleyici Banyo - Bitkisel Çamaşır Sulu
  • Mom's Green Bitkisel Krem Temizleyici doğal kalsiyum minerali ve bitkisel çamaşır suyu içeren özel formülü sayesinde lavabo, fayans, klozet ve küvetinizdeki kirleri ve lekeleri giderir.
  • Banyonuzun temizliği için özel olarak üretilmiştir. Yüzeyleri çizmeden temizler, leke bırakmaz. Doğal citronella yağı ile banyonuzun mis gibi kokmasını sağlar. İçeriğindeki hammaddeler, ambalaj ve üretim süreçleri ECOCERT ve VEGAN SOCIETY standartlarına uygun olarak onaylanmıştır.
  • Net: 750ml
  • Hindistancevizi yağı ve nişastadan elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır.Hayvansal kaynaklı hammade içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
  • SLES,Fosfat, Klor, Amonyak içermez. Çevre dostudur.
  • Kullanım Şekli: Banyo için Mom's Green Bitkisel Krem Temizleyiciyi yüzeye dökünüz.Nemli bir bez veya süngerle siliniz. Durulayınız.
  • Wc içinMom's Green Bitkisel Krem Temizleyiciyi klozetin içine dökünüz, fırça yardımı ile köpürtünüz, 3-4 dakika bekledikten sonra durulayınız.
  • ÜrünBileşimi: <5 % Noniyonik Yüzey Aktif (Şeker Tensidi), <5 Bitkisel Sabun,Kalsiyum Karbonat, Citronella Yağı, Xanthan Gum, Trisodium Salt ofMethylglycineacetic Acid, Lactic Acid. Ayrıca su içerir.
  • Ürün toplam bileşiminin & 98.99'u doğal kaynaklıdır.
  • Net:750 ml
Geri Bildirim Ver

2'li Bitkisel Çamaşır, Krem Temizleyici ile Keyifli Temizlik

Ev veya mekan temizleyenlerin en çok muzdarip olduğu konu lekeleri çıkarmaktır. Bu lekeleri çıkarmak için bazı kimyasal ürünler bulunmaktadır. Ancak bu kimyasal ürünler, eşyalarınıza veya size zarar verme riski taşırlar. Kimyasala karşı vücudu tepki gösteren, alerjisi olan insanların yanı sıra kullandığı ürünlerin doğal olmasına özen gösteren insanların da alıp kullandığı ürünlerdir. Gerek cilt gerek ise solunum rahatsızlığı olan kişileri etkilemeyen, bu tip ürünlere alerjisi olan kişilerin bile alıp güvenle kullanabilecekleri ürünlerdir. Mom’s Green ürünlerini kullananlar memnun kaldıklarını gönül rahatlığı ile söyleyerek diğer kullanıcılara Mom’s Green markasının ürünlerini önermektedirler. Ürünleri kullanan kullanıcıların yorumlarına ve değerlendirmelerine yorumlar kısmını inceleyerek de kolayca ulaşabilirsiniz.

  • %98,99 Doğal Kaynaklı Ürünler
  • Ecocert Tarafından Sertifikalı
  • Vegan Society Standartlarına Uygun

Mom’s Green İkili Set Çamaşır Temizleyici İçeriği

Mom’s Green İkili Set Çamaşır Temizleyici İçeriği

Mom’s Green çamaşır temizleyici ürün bileşimi şu şekildedir; %5-15 aniyonik aktif madde(Hindistan cevizi yağı), %15-30 noniyonik aktif madde(şeker tensidi), %5 den az bitkisel sabun, doğal lavanta yağı ve sodyum hidroksimetil glisinat, metilglisinasetik asitin trisodyum tuzu bulunmaktadır. Formülünde bulundurduğu bitkisel hammaddelerin Ecocert onaylı olmasının en iyi yanlarından birisi bütün çamaşırlardaki kir ve lekeleri temizleyebilecek bir yapıya sahip olmasıdır. İçerisinde bulunan doğal lavanta yağı sayesinde renkli ve beyaz çamaşırlarınızın lavanta bahçesi gibi ferah kokmasını sağlamaktadır. Optik ağartıcı, fosfat ve klor içermediği için çamaşırlarınızın rengi ağarmaz ve çamaşırlarınız solmaz. Mom’s Green garantisi ile üretilmiş olup çevre dostu bir üründür. Çevre dostu olmasının sebepleri arasında kimyasal içermemesi, hayvansal kaynak kullanılmayıp hayvanlar üzerinde test edilmemesi vardır. Nişasta ve Hindistan cevizinden elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır.

Mom’s Green İkili Set Bitkisel Krem Temizleyici Özelliği

Mom’s Green İkili Set Bitkisel Krem Temizleyici Özelliği

Mom’s Green 2’li set ürünlerinden bitkisel krem temizleyici banyonuz için Mom’s Green tarafından özel olarak üretilmiştir. Bitkisel krem temizleyicinin içerisinde doğal kalsiyum minerali ve içerisinde bitkisel çamaşır suyu bulunan özel formülü sayesinde banyo ve tuvaletinizdeki kir ve lekeleri temizler. Fayans, klozet, küvet ve lavabo gibi zeminlerde etkili bir üründür. Bu temizlik işlemi sırasında yüzeyleri çizmeden temizler ve temizlediği mekanlarda leke bırakmaz. Bu üründe nişasta ve Hindistan cevizi yağından elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır. Hayvanlar üzerinde test edilmeyip hayvansal kaynaklar da kullanılmamıştır. Fosfat, klor ve amonyak içermez. Diğer ürünler gibi Mom’s Green’in bu ürünü de çevre dostudur. İçerisinde bulunan doğa citronella yağı sayesinde banyonuzun mis gibi kokmasını sağlar. İçeriğindeki hammaddeler, ambalaj ve üretim süreçleri Ecocert ve Vegan Society standartlarına da uygundur.

Mom’s Green 2’li Set Ürün Kullanımı ve Fiyatları

Mom’s Green 2’li Set Ürün Kullanımı ve Fiyatları

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Temizleyici kullanımı oldukça basittir. Makinenizde kullanıma uygundur. Tüm su sertliklerine dayanıklı olan bitkisel çamaşır temizleyicisini konsantre formülü sayesinde 40 yıkamaya kadar kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın ve ağır kirli çamaşırlar varsa lekelerin üzerine bir miktar döküp çitileyin ve fırçalayın. Yıkamadan önce 50 ml veya bir ölçek çamaşır temizleyicisini ister çamaşırların üzerine dökün isterseniz de makinenin deterjan bölümüne koyun. İkinci bir durulamaya ihtiyaç duymayacaksınız. Mom’s Green krem temizleyici kullanım şekli ise şöyledir; banyodaki kullanımlarda krem temizleyiciyi kirli yüzeye döküp nemli bir bez veya sünger yardımıyla silin. Daha sonra durulayın. WC kullanımlarında ise krem temizleyiciyi klozete döküp fırça ile köpürttükten sonra 3-4 dakika bekleyip durulayın. Mom’s Green 2’li set kullananların yorumlarını Trendyol üzerinden inceleyebilir ve ne kadar memnun kaldıkları da görebilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.