Mom's Green 5'li Set Bitkisel Lavantalı Çamaşır Deterjanı

499 TL
(1 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mom's Green 5'li Set Bitkisel Lavantalı Çamaşır Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Anne Satıcı Ünvanı: YEŞİL ANNE EKOLOJİK TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950047185138247 Vergi Kimlik Numarası: 9500471851
    Bu ürün Yeşil Anne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mom's Green BİTKİSEL ÇAMAŞIR TEMİZLEYİCİLAVANTA 100 YIKAMA Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Temizleyici, renkli ve beyazlar için özel olarak geliştirilmiştir. Ecocert onaylı bitkisel hammaddeleri ç eren formülü sayesinde tüm ailenizin çamaşırlarındaki inatçı kir ve lekeleri kolayca temizler. İçeriğindeki lavanta yağı sayesinde çamaşırlarınızı n taze çiçekler gibi ferah kokmasını sağlar. Yeşil Anne Garantisi ile üretilmiştir. Hindistan cevizi yağı ve nişastadan elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır. Hayvansal kaynaklı hammadde içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. SLES, Fosfat, Klor, Amonyak içermez. Çevre dostudur. İçeriğindeki hammaddeler, ambalaj ve üretim süreçleri ECOCERT ve VEGAN SOCIETY standartlarına uygun olarak onaylanmıştır. Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Temizleyiciyi makinenizde içiniz rahat kullanabilirsiniz. Tüm su sertlik seviyelerinde etkilidir. Konsantre formülü sayesinde 40 yıkama yapabilirsiniz. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Ağır kirli çamaşırlarda lekelerin üzerine bir miktar döküp çitileyin veya fırçalayın. Lekelere ön müdahalede bulunun. Her yıkamada bir ölçek Mom's Green Çamaşır Temizleyici ister direk çamaşır makinesinin deterjan bölümüne koyarak, ister çamaşır makinesindeki çamaşırların üzerine direk dökerek çamaşır makinenizde güvenle kullanabilirsiniz. İkinci bir durulamaya gerek yoktur. Ürün Bile şim: 15%-30%Noniyonik Aktif Madde (Şeker Tensidi), 5%-15% Anyonik Aktif Madde (Hindistan Cevizi Yağı ), <5% Bitkisel sabun, Doğal Lavanta Yağı , Trisodium Salt of Methylglycineacetic Acid,LaktikAsit. Ayrıca su içerir. Çevreye saygılı olmak için makinenizi tam dolu ve düşük ısı da çalıştırın ve dozaj talimatına uyun. * Ürün toplam bileşiminin % 97,1’i doğal kaynaklıdır. *Net: 100Yıkama (750ml*5 adet )

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Form Sıvı
  • Ağırlık 0,5 - 1,5 kg
  • Hacim 750 - 1000 ml
  • Yıkama Sayısı 15 - 30 Yıkama
  • Paket İçeriği Set
  • Kumaş Cinsi/Rengi Renkliler
Geri Bildirim Ver