Mom's Green 2'li SetMom's Green Ekolojik BulaşıkMakinesi Tableti VE Bitkisel Elde Bulaşık Deterjanı AloeVeralı

375 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mom's Green 2'li SetMom's Green Ekolojik BulaşıkMakinesi Tableti VE Bitkisel Elde Bulaşık Deterjanı AloeVeralı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Anne Satıcı Ünvanı: YEŞİL ANNE EKOLOJİK TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950047185138247 Vergi Kimlik Numarası: 9500471851
    Bu ürün Yeşil Anne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Mom's Green Bulaşık Makinesi Tableti ve Bulaşık Deterjanı

Ekolojik bulaşık makinesi tableti + aloeveralı bitkisel bulaşık deterjanı hem makine kullanımı hem de elde yıkama için özel olarak geliştirilmiştir. Bu güvenli ürün, güçlü formülü ile yağ lekelerini ve yemek lekelerini etkili bir şekilde temizler. Deterjanlara ek olarak, ekolojik bulaşık makinesi tableti de mevcuttur. İkisi bir arada olarak satışa sunulan bu ürünler hem elde bulaşık deterjanı hem de bulaşık makinesi tableti kullanmak isteyenler için idealdir. Benzer temizleme performansına sahip bu ürünlerin formları farklı kullanım özelliklerine sahiptir. Bu açıdan ekolojik bulaşık deterjanı bulaşık makinesinden ziyade elde yıkama yapmak isteyen kişiler için uygun olan sıvı bir üründür. Ancak tablet deterjanlar katı bir şekilde mevcuttur ve bulaşık makinesinin deterjan gözüne yerleştirilerek kullanılır. Bu sayede 2527 ürünü her iki kullanıma da sahip olmanıza olanak tanır.

  • Ekonomik Çözüm
  • Uzun Süreli Kullanım
  • Doğal İçerikli

Mom's Green Bulaşık Makinesi Tableti

Mom's Green Bulaşık Makinesi Tableti

Kimi zaman elde bulaşık yıkamayı kimi zamanda makinede bulaşık yıkamayı tercih edenler için özel olarak geliştiren ekolojik bulaşık makinesi tableti + aloeveralı bitkisel bulaşık deterjanı kullanımı oldukça kolaydır. Ayrıca bu ürünler, toksik bileşenler, yağ asitleri ve toksik kimyasallar içermediği için bulaşıkları güvenli bir şekilde temizler ve deterjan kalıntısı bırakmaz. Bunun yanı sıra bulaşıkları su lekelerinden koruyan ve doğal olarak temizleyen bu bulaşık deterjanları, çevre dostu yapısıyla da kullanıcıların ilgisini çeker. Bu açıdan az miktarda bulaşık biriktiği zaman elde bulaşık deterjanını kullanabilir; vaktiniz yoksa ve çok fazla bulaşık birikmişse de bulaşık makinesi tabletini kullanabilirsiniz. Bu sayede bulaşıkları parlatan bu deterjanlar ile eşyalarınızı uzun süre etkili bir şekilde yeni gibi görünmesini sağlayabilirsiniz.

Kimyasal İçermeyen Mom's Green Bulaşık Makinesi Tableti

Kimyasal İçermeyen Mom's Green Bulaşık Makinesi Tableti

Ekolojik bulaşık makinesi tableti + aloeveralı bitkisel bulaşık deterjanı özellikleri arasında kimyasal içermemesi ön plana çıkar. Diğer taraftan da bulaşıkların üzerinde oluşan kalıntıları derinlemesine temizlemesi de en çok tercih ediliyor olmasının nedenlerinden biridir. Bu ürünler, ileri teknolojiye ek olarak tablet ve sıvı deterjanlarla birlikte gelir. Bu bağlamda her iki ürünün de farklı ihtiyaçlara bir yanıt olması niteliğinde özel olarak geliştirildiği ifade edilebilir. Ekolojik ve doğal olarak geliştirilmiş bu ürünler, ekonomik bir çözüm de sunar. Bu açıdan tabletler 30 yıkamaya kadar olan bir kullanıma sahiptir. Elde bulaşık deterjanı 1lt ise tablet gibi uzun süreli bir kullanım sunar. Bu ürünü satın almadan önce ise ekolojik bulaşık makinesi tableti + aloeveralı bitkisel bulaşık deterjanı yorumları ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz.

Mom's Green Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti Fiyatları

Mom's Green Ekolojik Bulaşık Makinesi Tableti Fiyatları

Cam, porselen vb. eşyaları etkili bir şekilde yıkamak için Mom’s Green markasının ürünlerini tercih edebilirsiniz. Özel formüllü olan bu ürünler inatçı lekeleri çıkarırken kalıcı çizik ve aşınma gibi problemlerin de önüne geçer. Bu açıdan paslanmaz çelik gibi eşyaların parlaklığını korur ve çelik yüzeyinde leke oluşumunu engeller. Bu deterjanlar sadece etkili bir temizlik sağlamaz aynı zamanda bulaşıklarınızın yeni gibi görünmesini de sağlar. Ayrıca ekolojik bulaşık tabletleri, makinedeki suyu yumuşatır ve makineye zarar verebilecek kireç birikmesini önler. Bu sebeplerden dolayı ekolojik bulaşık makinesi tableti + aloeveralı bitkisel bulaşık deterjanı kullananlar tarafından beğeni kazanmıştır. Bu ürüne ulaşmak için ise Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.