Mom's Green Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler - 40 Yıkama

195 TL
(4,88 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mom's Green Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler - 40 Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeşil Anne Satıcı Ünvanı: YEŞİL ANNE EKOLOJİK TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950047185138247 Vergi Kimlik Numarası: 9500471851
    Bu ürün Yeşil Anne tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MOM’S GREEN BİTKİSEL ÇAMAŞIR DETERJANI RENKLİLER - LAVANTA - 40 Yıkama Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Temizleyici, bitkisel hammaddeler içeren formülü sayesinde tüm ailenizin çamaşırlarındaki inatçı kir ve lekeleri temizler. İçeriğindeki lavanta yağı sayesinde renkli çamaşırlarınızın ferah kokmasını sağlar. İçeriğindeki hammaddeler, ambalaj ve üretim süreçleri ECOCERT ve VEGAN SOCIETY standartlarına uygun olarak onaylanmıştır. Yeşil Anne Garantisi ile üretilmiştir. - Hindistan cevizi yağı ve nişastadan elde edilen bitkisel hammaddeler kullanılmıştır. - Hayvansal kaynaklı hammadde içermez, hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. - Fosfat, Klor, Amonyak içermez. - Çevre dostudur. Kullanım Şekli : Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Temizleyiciyi makinenizde güvenle kullanabilirsiniz.Tüm su sertlik seviyelerinde etkilidir. Konsantre formülü sayesinde 40 yıkama yapabilirsiniz. Kullanmadan önce şişeyi çalkalayın. Çevreye saygılı olmak için makinenizi tam dolu ve düşük ısıda çalıştırın ve dozaj talimatlarına uyun. Ürün Bileşimi: % 5-% 15 Noniyonik Aktif Madde( Şeker Tensidi ), % 5-% 15 Anyonik Aktif Madde ( Hindistan Cevizi Yağı), <%5 Bitkisel Sabun, Trisodium Salt of Methylglycinediacetic Acid, Laktik Asit, Sitrik Asit, Lavanta Yağı. ,Ayrıca su içerir. Ürün toplam bileşiminin % 98,41 si doğal kaynaklıdır. Net: 1.5 LT -40 yıkama

Ürün Özellikleri

  • Yıkama Sayısı 31 - 45 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı

Bitkisel içerikli deterjanlarla hijyen sağlamak mümkün olur. Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı, söz konusu ürünlerden biridir. Son derece temiz bir içeriğe sahiptir. Kıyafetlerinizin üzerinde ferah bir koku bırakır. Zorlu kir ve lekeleri kısa sürede yok ettiği için tercih sebebi olur. İlgili çamaşır deterjanı, yoğun kıvamı sayesinde uzun süre rahatlıkla kullanılır. Çok sayıda giysiyi yıkama şansı verir. Kumaşlar üzerinde hasar bırakmayan bu çamaşır deterjanını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

 
  • 40 yıkamaya kadar kullanılabilir özellikte
  • 1000 ml
  • Çevre dostu

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler 40 Yıkama İçeriği

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler 40 Yıkama İçeriği

Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı, bitkisel bir içeriğe sahiptir. Hindistan cevizi yağı ve nişasta içeren bitkisel ham maddelerle üretilir. Sahip olduğu kıvamı ve temiz kokuyu da söz konusu içeriğinden alır. Bu çamaşır deterjanının üretiminde hayvansal kaynaklı ham maddelere yer verilmez. Ayrıca hayvanlar üzerinde test edilmez. Böylece vegan bireylerin kullanımı için de uygun özellikleri taşır. Çevre dostu bir tutum izlemek isteyenler için son derece uygun bir üründür. Söz konu çamaşır deterjanı, lavanta kokusu sayesinde kıyafetlerinizin üzerinde ferah bir etki bırakır. Bu kokuyu uzun süre rahatlıkla almanız mümkün olur. Son derece kalıcı olduğu için tüm kıyafetlerinizin ve ev tekstili ürünlerinizin lavanta kokmasını sağlar. Bahsi geçen kokunun enerji veren etkisini daima hissetmenizi mümkün kılar. Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı 8681917040068, yaşam alanlarınızda güvenle kullanabilirsiniz.

 

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler 40 Yıkama Kullanışlı mı?

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler 40 Yıkama Kullanışlı mı?

Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı, son derece kullanışlı bir üründür. Renkli kıyafetlerinizi istediğiniz hijyen standartlarında yıkama şansı verir. Kumaşlarda renk solmasına sebebiyet vermediği için gönül rahatlığıyla kullanılır. Söz konusu çamaşır deterjanı, giysilerinizin ilk günkü canlı renklerinde kalmasını mümkün hale getirir. Kumaşlar üzerindeki lekeleri çıkarırken kıyafetlere zarar vermez. Kıyafetlerin rengini korumasının yanı sıra formunun da aynı kalmasını sağlar. Böylelikle daima sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir ürün olur. Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı renkliler için uygun olan bir içeriğe sahiptir. Ayrıca nevresim gibi ev tekstili ürünlerini de dilediğiniz gibi yıkama şansı verir. Söz konusu ürünlerin kumaşlarına zarar vermeden işlevini yerine getirir. Yoğun kıvamı sayesinde evinizde yer alan çarşaf ve yastık kılıfı gibi ürünleri kısa sürede temiz hale getirir. Bu ürünle istediğiniz hijyen standartlarına ulaşabilirsiniz.

 

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler 40 Yıkama Uzun Ömürlü mü?

Mom’s Green Bitkisel Çamaşır Deterjanı Renkliler 40 Yıkama Uzun Ömürlü mü?

Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı, uzun süre rahatlıkla kullanılır. Kıvamı sayesinde az miktarı yıkama için yeterli olur. Bu deterjan, çok sayıda kıyafeti aynı anda yıkama şansı verir. Bu sayede hem az ürün kullanmayı hem de çamaşır makinesini sık çalıştırmayı önler. Tasarruf yapmak için tercih edebileceğiniz bir üründür. Söz konusu çamaşır deterjanı, ilk günkü yoğun kıvamını ve kokusunu daima korur. Böylece her yıkamada aynı etkiyi verir. Daima keyifle kullanabileceğiniz bir ürün olur. Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı renkliler, 40 yıkamaya kadar kullanım olanağı verir. Bahsi geçen yıkamaların her birinde aynı temizliği sağlar. Kumaşların üzerinde yer alan lekeleri çıkarmak için az miktarı yeterli olur. Bu sayede fazla ürün kullanmaya gerek kalmaksızın işlevini başarıyla yerine getirir. Arzu ederseniz ürünü daha önce deneyen kullanıcıların görüşlerini öğrenmek için Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı yorum ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Trendyol’un Mom’s Green bitkisel çamaşır deterjanı fiyat seçeneklerinden yararlanabilir, ilgili ürünü kısa sürede sipariş edebilirsiniz.