6
Damla, Serum, Sprey kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water Gaz Damlası 120 ml Gaz, Kolik Pasiflora Papatya & Melisa Çiceği

490 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  490 TL
%12 indirim
2 x  431,20 TL
862,40 TL
%18 indirim
3 x  401,80 TL
1.205,40 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
524,59 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water Gaz Damlası 120 ml Gaz, Kolik Pasiflora Papatya & Melisa Çiceği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mommys Bliss Türkiye Satıcı Ünvanı: HES İLAÇ VE KOZMETİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0462076832500001 Vergi Kimlik Numarası: 4620768325
    Bu ürün Mommys Bliss Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Mommy's Bliss MAMİ2 120 ml Night Time Gripe Water

Mommy’s Bliss Gripe Water Night Time 120 ml gaz damlası, bebeklerin problemlerini hızlıca çözebilen bir üründür. Başta anneler olmak üzere ebeveynler tarafından sıkça tercih edilen bu ürün, organik içeriği ile bebekleri rahatlatır. Karın ağrısına sebep olan gaz problemleri, bu damla sayesinde kolayca çözülür. Mommy’s Bliss Night Time Gripe Water, organik zencefil ve doğal rezene ekstresi içerir. Bebeklerin gaz problemlerini doğal ve sağlıklı bir şekilde çözebilmek için kullanılabilecek ideal ürünlerden biridir. Ürün, 120 mililitrelik şişesi sayesinde uzun süreli bir kullanım sunar. Yapay ve zararlı içerikler içermediği için sıkça tercih edilen bu damla, gönül rahatlığıyla satın alınarak bebekler için kullanılabilir.

  • Bitkisel, doğal ve vegan içerik
  • 4 haftadan 6 aylığa kadar tüm bebekler için uygun
  • Kolay ve pratik kullanım

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water İçeriğinde Neler Var?

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water İçeriğinde Neler Var?

Bebeklere özel olarak üretilen Mommy’s Bliss Gripe Water Night Time 120 ml gaz damlası, benzersiz formülü ile dikkat çeken bir üründür. Annelerin bu ürünü tercih etmesindeki en önemli nedenlerden biri, ürünün organik ve doğal bir içeriğe sahip olmasıdır. Mommy’s Bliss Gripe Water 120 ml gaz damlasının her 5 mililitresinde (1 çay kaşığı) 60 mg turunçgil bioflavonoidleri ve 5 mg mayıs papatyası bulunur. Ayrıca 5 mg zencefil, 4 mg passiflora, 4 mg melise ve 4 mg rezene da içerir. Bitkisel içerikler, bebeklerin sağlıklı bir şekilde rahatlamasını sağlar. Mommys Bliss 120 ml gece gaz damlası, organik bitkilerden oluşan tamamen doğal formülü sayesinde bebeklere herhangi bir zarar vermez. Güçlü etkilere sahip olan bu içerik sayesinde bebekler kısa sürede rahatlar.

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water Kimler Kullanır?

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water Kimler Kullanır?

Mommy’s Bliss Gripe Water Night Time 120 ml gaz damlası, anne ve babalar tarafından bebekler için tercih edilen bir üründür. Bebeklere özel olan bu ürün, yetişkinlere yönelik değildir. Mommy Bliss gaz damlası, 4 hafta ve üzeri bebekler için uygundur. Bu ürün, gaz ve karın ağrısı damlası olarak 4 hafta ila 6 ay arasında kullanılabilir. Bu gaz damlası, %100 vejetaryen ve vegan içeriklidir. Ürünün kullanım dozuna dikkat edilmesi önemlidir. Bu damla, 4 ila 6 hafta arasındaki bebekler için günde en fazla 15 kez olacak şekilde 1 ml kullanılabilir. 6 ila 10 hafta arasındaki bebekler için günde 8 kereye kadar 2 ml, 10 hafta ila 6 ay arasındakiler için ise günde 3 keze kadar 5 ml kullanılmalıdır.

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water Güvenilir mi?

Mommy's Bliss Night Time Gripe Water Güvenilir mi?

Mommy’s Bliss Gripe Water Night Time 120 ml gaz damlası, içerdikleri kadar içermedikleriyle de güvenilir olduğunu kanıtlar. Bu üründe simetikon, propilen glikol, disodyum edta, boya, alkol, paraben, yapay renklendirici, tatlandırıcı, süt ürünleri, gluten, soya ve şeker yoktur. Güvenilir içeriği sayesinde ürünün buzdolabında saklanmasına bile gerek yoktur. Bu damlanın kullanımı da oldukça basittir. Ürünün çalkalanıp kapağı çıkarıldıktan sonra adaptör fişi aşağı doğru itilir ve sıkı bir sızdırmazlık sağlanır. Şırınga pistonu tamamen bastırılır ve adaptöre takılır. Ardından şişe ters bir konumdayken şırınga ile çekilir. Sonrasında ise ürünü doğrudan ağız ya da iç yanağa doğrultup bebeğinizin azar azar yutmasına izin vererek bu ürünü kullanabilirsiniz. Dilerseniz Mommy’s Bliss Gripe Water Night Time 120 ml gaz damlası yorumlarına göz atabilir, gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.