Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
1.500 TL'ye 70 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
195,60 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
205,10 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AlfaKitap Satıcı Ünvanı: ALFA BASIM YAYIM DAĞITIM TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051004112200017 Vergi Kimlik Numarası: 0510041122
    Bu ürün AlfaKitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bensiz Biz Olmaz Serhat Yabancı / Mona Kitap Basım Yılı: 2020
  • Sayfa Sayısı: 256
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 13,5 x 19,5
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786052182789
  • Yazar: Serhat Yabancı
  • İlişki ve evlilik danışmanı Serhat Yabancı katıldığı seminerlerde radyo televizyon programlarında imza günlerinde sosyal medyada flört ve evliliğe dair kendisine en çok sorulan 50 soruyu belirledi
  • cevaplarını bu kitapta bir araya getirdi: Bensiz Biz Olmaz. Eski sevgilimi neden takip ediyorum? İlişkimi kafamda bitirdim kalbimde de biter mi? Yazışmak mesajlaşmak veya sanal ilişki aldatma mı? İlişkilerimde neden sınır çizemiyorum? Neden affetmeliyim? Güçlü kadınlar neden yalnızdır? Neden evlileri seçiyorum? Karabatak sevgiliye nasıl davranmalı? İkinci evlilikte nelere dikkat edelim?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Serhat Yabancı
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz

Kişisel gelişim kitapları, insanların hayatına farkındalık katan ve bakış açılarını değiştiren kitap türleri arasında yer alır. Bu kitaplardan bir tanesi olan Bensiz Biz Olmaz, akıllardaki pek çok sorunun cevabını okuyucularına sunar. 256 sayfadan oluşan eser, yazarın güçlü kalemi sayesinde oldukça sürükleyicidir. Tek solukta okuyarak hayatınıza farklılık katabilir, eserden yüksek verimi alabilirsiniz. Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz, 2. hamur kâğıt türü ve karton kapak ile üretilir. Dış etkenlere karşı koruma sağlayan bu özellik, ürünün zarar görmesini engeller. Böylece yırtılma, kopma ve kırışma başta olmak üzere pek çok riske karşı direnç gösterir. Ürünü dilediğiniz yere götürebilir; evde, iş yerinde, toplu taşıma araçlarında ya da seyahatlerde okuyabilirsiniz.

  • Sayfa Sayısı: 256
  • Ebat: 13.5 x 19.5 cm
  • Yazar: Serhat Yabancı

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz Kitabının Yazarı Kimdir?

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz Kitabının Yazarı Kimdir?

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz, Serhat Yabancı tarafından kaleme alınır. Yazarın bilgi birikimi ve güçlü kalemi, pek çok okuyucuya hitap edebilir. Serhat Yabancı, 1979 yılında Elazığ’da doğmuştur. Uzun yıllar boyunca evlilik, aile ve psikoloji alanında çalışmalar yapmıştır. Uzman unvanını alarak bireysel – çift terapileri, eğitimler, konferanslar ve seminerler vermiştir. Bunun yanında pek çok gazetede de çalışmalarını sürdürmüştür. Serhat Yabancı, insanların kendini her zaman olduğu gibi hissetmesi ve yaşaması gerektiğini vurgular. Böylece kişilerin hem bireysel hem de evlilik hayatında çok daha mutlu olabileceğini anlatır. Yazar, kişisel gelişim bakımından kullanıcıların tüm beklentilerini karşılayabilir. Kitaplarındaki sürükleyici ve yalın anlatımı ile akıllardaki soru işaretlerini tek tek açıklayabilir.

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz Kitabının İçeriği Nedir?

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz Kitabının İçeriği Nedir?

Bensiz Biz Olmaz konusu ve içeriği bakımından son derece doyurucudur. Kişisel gelişim kitaplarına ilgi duyan kişilerin beğenisini kazanabilir. İlişki ve evlilik danışmanı olan Serhat Yabancı bu çalışmasında katıldığı imza günlerinde, görüşmelerde, seminerlerde, radyo ve televizyon programlarında kendisine en çok sorulan 50 soruyu derlemiştir. Bu sorular genellikle ilişki, flört ve evliliğe dair sorulardır. Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz, 50 soru ve cevaplarını içeren kişisel gelişim kitaplarından bir tanesidir. Kitap içerisinde; bitirilen ilişki, sanal ilişki, yalnızlık, ikinci evlilik, affetmek ve ilişkide sınır çizmek ile ilgili pek çok sorunun cevabı yer alır. Serhat Yabancı, hayatı boyunca karşılaştığı soruları titizlikle cevaplayarak okuyucularına yol göstermeyi arzular. Yaşanan durumlardan ders almak ve farklı yol çizmek isteyenlerin çok daha farklı bir pencereden bakabilmesini sağlar.

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz Kitabı Kimlere Hitap Ediyor?

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz Kitabı Kimlere Hitap Ediyor?

Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz yalnızca evli kişilere yönelik değil, herkesin okuması gereken kitaplardan bir tanesidir. İlişkisi olan, ilişkiler hakkında merakı olan ya da evliliği ile ilgili umutsuzluğa kapılan insanlara yol göstermeyi amaçlar. Mona Yayınları tarafından basılan kitap, genç ve yetişkinlerin elinden bırakamayacağı anlatıma sahiptir. Her cümlesinde kendinizden bir parça ve aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabilirsiniz. Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz’ın ilk basımı 2019 yılında yapılmıştır. Ürün, 13.5 x 19.5 cm boyutlara sahiptir. Bu özellikleri sayesinde çantada kolayca taşınabilir. Ergonomik kullanım imkânına sahip kitabı dilediğiniz her yerde okuyabilirsiniz. Trendyol üzerinden Bensiz Biz Olmaz yorumlarına ve binlerce esere göz atmak mümkündür. Dilediğiniz ürünleri mobil uygulama ve web sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Trendyol, online alışverişi güvenli yollarla tamamlamanıza yardımcı olur. Kart bilgilerini uçtan uca şifreleyerek içinizin rahat olmasını sağlar.