Monduna Coffee Latte Soğuk Kahve 250 ml 8 Li Box

322 TL
(40,25 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monduna Coffee Latte Soğuk Kahve 250 ml 8 Li Box

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MondunaCoffee Satıcı Ünvanı: CKS GIDA ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211141661400001 Vergi Kimlik Numarası: 2111416614
    Bu ürün MondunaCoffee tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monduna coffee latte soğuk kahve 250 ml Koli içerisinde toplam 8 adet monduna coffee latte bulunmaktadır. Özel hediye kolisi ile gönderim yapılmaktadır. Koruyucu içermez ( no preservatives ) Renklendirici içermez ( no colour added ) ‘’süt*, kafein içerir. Şeker ilave edilmiştir. (tr) monduna sütlü kahveli içecek Içindekiler: Yağı azaltılmış inek sütü* %45, demlenmiş kahve%45 (su, kavrulmuş öğütülmüş kahve), şeker, glukoz şurubu, stabilizör,(pektin), asitlik düzenleyici (potasyum karbonatlar), aroma verici. ‘’kafeiniçeriği kahveden gelmektedir, ilave kafein içermez.’’ kahve içerdiği için doğalolarak çökme meydana gelebilir. ‘’kafein içeriği doğal olarak kahve içeriğindengelmektedir, ilave kafein içermez.’’ tavsiye edilen tüketim tarihi (tett) veparti no (p) ambalajın üzerine kodlanmıştır. Içmeden önce çalkalayınız. Soğukveya ısıtarak sıcak içebilirsiniz. Içime hazırdır. Şişe açıldıktan sonra buzdolabındasaklanmalı, tercihen 1 gün içerisinde tüketilmelidir. Serin, kuru ve güneşgörmeyen yerde saklayınız. Menşei : Türkiye
Geri Bildirim Ver