Monema günlük Ped 24'Lü 4 Kutu

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monema günlük Ped 24'Lü 4 Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • MONEMA Pedlerde Negatif İyon nedir? Negatif iyon, solunum sistemine nefes alarak karışan kokusuz ve tatsız moleküllerdir. Bu moleküller örneğin nehirler, okyanuslar, şelaleler veya yağmur vb. gibi suyun hareket halinde olduğu her yerde oluşur. Bu iyonlar serbest radikalleri (pozitif iyonları) etkisiz hale getirir, hücre metabolizmasını canlandırır ve bağışıklık sistemini güçlendirirler. Negatif iyon, havada bulunan bir vitamin gibi hareket eder
  • siniri, tansiyonu, yorgunluğu azaltır ve istenmeyen kokuları yok eder, böylece kadınlar özel günlerindedağların zirvesinde serin doğayı içlerine çekiyormuşçasına rahat ve capcanlı hissedebilirler.Genital bölgede negatif iyon eksikliği olması durumunda, bölge anaerobların üreyebileceği uygun bir ortam oluşur. Anaerob nedir? Oksijensiz ortamlarda oluşan bir bakteridir ve oksijenli ortamlarda yaşayamazlar. Kadınların özel günlerinde oluşması ve çoğalması oldukça kolaydır. Jinekolojik hastalıklar anaerobik bakterilerden kaynaklanır ve bu bakteriler oksijenle temas ettikten sonra bir dakika içerisinde yok olurlar MONEMA ped iyonlaşmış oksijen ve kadınları genital hastalıklardan koruyabilecek negatif iyon bandı içerir. Bunun yanı sıra negatif iyon bandı kadınların sağlığı için olumlu sonuçları arttıracak güvenli ve doğal nikro ortam sağlayan bitkisel liflidir.
Geri Bildirim Ver