bimbambom Emaye Fırın Tepsisi Küçük Boy 27x30 Cm Yanmaz Yapışmaz Fırın Tepsisi

339 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
19 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7 saat 42 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

bimbambom Emaye Fırın Tepsisi Küçük Boy 27x30 Cm Yanmaz Yapışmaz Fırın Tepsisi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hafif EL Satıcı Ünvanı: AŞIKOĞULLARI BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091098495100001 Vergi Kimlik Numarası: 0910984951
    Bu ürün Hafif EL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emaye Fırın Tepsisi Küçük Boy 27x30 Cm İster kek & börek yapımında, isterseniz de fırında sulu yemek & tavuk yapımında kullanabilirsiniz. Ürünümüz 1. sınıf emayeden üretilmiştir. Yerli üretimdir. Ürün emayeden üretilmiş olduğu için sağlıklıdır. Yüksek ısıya dayanıklıdır. Sağlıklı ve lezzetli yemekleriniz için, sizde emayeyi tercih edin. Paket İçeriği: 1 Adet Ürünün Boyutları: 27 cm x 30 cm Derinliği: 5.5 cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Emaye
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Moniev Emaye Fırın Tepsisi Küçük Boy 27x30 cm

Mutfakta zaman geçirirken çeşitli araç gereçlere ihtiyaç duyulur. Her biri farklı bir amaç için üretilen gereçler, müşterilerin hayat kalitesine etki eder. Moniev emaye fırın tepsisi, lezzetli yiyeceklerin hazırlanması için tasarlanır. Fırın içerisinde kullanılması mümkün olan materyallerden üretilir. Bu tepsi modeli, lezzetli fırın yemeklerini denemek için gereken bir üründür. Dayanıklı yapısı sayesinde fırın içerisinde yüksek dereceli ısıda lezzetli yiyeceklerin ortaya çıkmasını sağlar. Farklı yemekleri yaparken sıklıkla kullanılabilir. Oldukça işlevsel bir model olduğundan dolayı müşterilerin beğenisini kazanır. Boyutu ve şekli bakımından yeterli miktarda yemeğin hazırlanmasını olanaklı kılar. Ayrıca fırın içerisine kolaylıkla yerleştirilebilir. Tepsiyi tel üzerine koyarak pişirme işlemini başlatabilirsiniz. Tüketmeyi sevdiğiniz belli başlı yemekleri fırında hazırlayarak lezzetli sonuçlara ulaşabilirsiniz.

  • Siyah renk
  • Emaye materyal
  • İdeal boyutlara sahip tasarım

Moniev Emaye Fırın Tepsisi ile Mutfakta Keyifli Anlar

Moniev Emaye Fırın Tepsisi ile Mutfakta Keyifli Anlar

Mutfakta keyifli ve kaliteli zamanlar geçirebilmek için kullanımı gerekli olan materyaller arasında fırın tepsileri de bulunur. İdeal boyutları ile emaye tepsi, fırında yemek yapmayı kolaylaştırır. Pratik bir şekilde hazırlayıp sunabileceğiniz malzemeleri tepsi içerisine yerleştirerek pişirme aşamasına geçebilirsiniz. Yüksek dereceli ısılarda kullanılmak için uygun niteliklere sahip olan tepsi ile birçok tarifi denemek mümkündür. Bu ürün aracılığıyla sadece yemek yapmanız gerekmez. Belli başlı tatlıları da tepsi içerisinde hazırlayarak pişirebilirsiniz. Pek çok açıdan kullanışlı bulunan ve mutfakta kolaylık sağlayan bir model olarak öne çıkar. Moniev küçük boy 27 x 30 cm emaye fırın tepsisi yorumları kısmından bu konuda fikir edinebilirsiniz. Keyif veren bir kullanım şekline sahip olması, tepsinin tercih edilme sıklığını artırır. Gün içerisinde pratik bir menü hazırlığı yapmak bu ürünü satın alabilirsiniz.

Kullanımı ve Temizlemesi Kolay Emaye Fırın Tepsisi

Kullanımı ve Temizlemesi Kolay Emaye Fırın Tepsisi

Mutfak araç gereçlerinin kullanım kolaylığına sahip olması kadar temizliğinin de pratik olması beklenir. Bu sayede kısa süre içerisinde hazırlık yapabilir ve kullandığınız ürünleri tekrar kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Moniev tepsi modeli, emayeden üretildiği için müşterilerin beğenisini kazanır. Dayanıklı ve sağlık dostu bir modeldir. Moniev küçük boy 27 x 30 cm emaye fırın tepsisi, tatlı ve yemek tariflerinin vazgeçilmez aracıdır. Yemeklerinizi lezzetli ve bir o kadar da sağlıklı olacak biçimde hazırlayabilmek için tercihinizi emaye tepsiden yana kullanabilirsiniz. Mutfakta yaygın olarak kullanıldığı için yardımcı gereçlerin sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmemesi gerekir. Ayrıca yeterli boyuta sahip olması da gereksinim duyulan miktardaki yemeğin hazırlanabilmesi açısından önemlidir. Tüm beklentileri karşılayan tepsi modelini gönül rahatlığıyla kullanabilir, mutfağınıza renk ve işlevsellik katabilirsiniz.

Moniev Emaye Fırın Tepsisi Özellikleri ve Fiyatları

Moniev Emaye Fırın Tepsisi Özellikleri ve Fiyatları

Emaye tepsi, mutfaklarda hazırlık yapmayı büyük ölçüde kolaylaştırır. Lezzetli fırın yemeklerinin ortaya çıkmasını sağlamak için ideal bir üründür. Ürün, 27 cm x 30 cm ölçülere sahiptir. 5.5 cm derinliği ile ihtiyaçları karşılar. Özellikle derinlik kısmının geniş olması, sulu yemeklerin hazırlanmasında kolaylık sağlar. Aynı zamanda tepsiyi fırın içerisine yerleştirme aşamasında dökülmeyi önler. Yerli üretim olan bu tepsi, 1. sınıf emaye kullanılarak müşteriye sunulur. Özellikle sağlık açısından kullanışlı olmasından dolayı müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Moniev küçük boy 27 x 30 cm emaye fırın tepsisi fiyatı, ürünün kullanışlı özelliklerine göre belirlenir. Mutfağınızda çeşitli yemekler hazırlamak için boyutu ve şekli sayesinde ilgi gören tepsiyi kullanabilirsiniz. Kek ya da börek gibi lezzetlerin hazırlanmasına yardımcı olan ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.