Monin Püre Fruit Raspberry- Frambuaz 1 Lt

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Monin Püre Fruit Raspberry- Frambuaz 1 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RemoShop Satıcı Ünvanı: POLAT E TİCARET YAZILIM REKLAM GIDA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0732090857900001 Vergi Kimlik Numarası: 7320908579
    Bu ürün RemoShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monin le fruit böğürtlen sosu - Rapsberry saucemonin püre sayesinde evde ya da iş yerine gelen müşterilerinize oldukça özel aromalı kahveler ve meyve kokteylleri hazırlayabilirsiniz. Özellikle iş yeri sahipleri, seçtikleri bu ürün sayesinde müşteri potansiyelini oldukça fazlalaştırmaktadır.monin püre nedir?monin püre, monin markasının oluşturduğu bir aromadır. Içerdiği doğallık sayesinde oldukça tercih edilen bir üründür. Sıcak ya da soğuk içeceklere eklenebilir. Bu sayede kahveler son derece hoş bir aroma kazanır. Monin pürenin içerisinde katkı maddesi bulunmaz. Sadece doğal şeker ile üretilmiştir. Bu sayede gönül rahatlığı ile tercihe dilen bir üründür. Siz de bu ürünleri tercih etmek isterseniz
  • sitemizi ziyaret edebilirsiniz.monin püre çeşitleri nelerdir?monin püre çeşitleri herkesin damak tadına uygun şekilde üretilmiştir. Insanların içeceklerden istedikleri tatlar farklı olabilir. Monin de bu durumu göz ardı etmemiştir. Bunun için çok sayıda püre çeşidi piyasaya sürmüştür. Monin püre çeşitleri ise çilekli püre, böğürtlenli püre, kirazlı püredir. Daha pek çok meyveli püre çeşidi de monin tarafından üretilmişti.monin püre çeşitleri meyve aromalıdır. Bu nedenle de meyveli kahve sevenler için oldukça iddialı kahveler ortaya koyar. Bu ürün son derece doğal olduğu için ortada bıraktığı lezzette son derece güzeldir.monin püre nasıl kullanılır?monin püreyi isterseniz kahvenizi hazırladıktan sonra isterseniz de kahve hazırlamadan önce kullanabilirsiniz. Ayrıca kahveleriniz dışında da meyveli içecek hazırlamada yine monin püreyi tercih edebilirsiniz. Üstelik soğuk içecekler için de kullanımı çok kolaydır.monin püre özellikle işletmeler tarafından oldukça tercih edilen ürünlerin başında gelir. Insanlar gittikleri mekânda oldukça üstün hizmet almak ister. Bu hizmetin en istendiği alan ise yiyecek ve içeceklerdir. Kaliteli içecek sunan mekânlar her zaman daha fazla tercih edilir.monin püre nereden temin edilir?siz de müşterilerinize oldukça hızlı ve kaliteli içecekler hazırlamak isterseniz firmamızı tercih edebilirsiniz. Ayrıca monin kahve şuruplarına da yine sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Bu sayede en kaliteli monin ürünlerine sitemiz aracılığı ile ulaşmış olursunuz. Ayrıca hızlı teslimat hizmeti ile de sitemizden ürün siparişinde bulunabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver