Monopoly Fortnite-e6603

1.250 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
1.245 TL'ye 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499,90 TL

Ürün Bilgileri

Monopoly Fortnite-e6603

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oyuncak Bahçesi Satıcı Ünvanı: MELİS YASEMİN TUTARLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4160232626
    Bu ürün Oyuncak Bahçesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Monopoly oyunun bu heyecan verici Fortnite versiyonunda, hayatta kalıp oyunu kazanmak için konumları ele geçir, rakiplerinle savaş ve fırtınadan kaç! Popüler video oyunundan ilham alınarak tasarlanan Monopoly Fortnite'da, video oyunundaki konumlar ve Hazine Sandığı nesneleri de yer alıyor. Monopoly parası yerine oyuncular sağlık puanı kazanıyor. Oyuna başlamadan önce karakterini seçmek için 27 tarzdan birine karar ver. Rakiplerinle savaşmak için Hazine Sandığı nesnelerini ve aksiyon zarını kullan! Aksiyon zarı
  • sağlık puanı toplamanı, duvarlar inşa etmeni ve rakiplerine zarar vermeni sağlar. Hazine Sandığı kartları ise sana bu aksiyonları daha da güçlü kılacak destansı nesneler verir! BAŞLANGIÇ noktasından geçtiğinde fırtınayı başlatırsın! Fırtınadan kaç, yoksa sağlık puanı kaybedersin! Fortnite video oyununda olduğu gibi ayakta kalan son oyuncu oyunu kazanır! • İçindekiler: oyun alanı, plastik standlarıyla birlikte 27 karakter kartı, 15 Fırtına kartı, 16 konum kartı, 16 Hazine Sandığı kartı, 8 Duvar kartı, 1 numaralı zar, 1 aksiyon zarı ve çıkartmaları, 110 Sağlık Puanı pulu ve oyun kılavuzu. • MONOPOLY FORTNITE KUTU OYUNU - Fortnite hayranları! Monopoly oyununun bu versiyonu, popüler Fortnite video oyunundan ilham alınarak tasarlandı! Bu kez önemli olan sahip olduklarınız değil, ne kadar süre hayatta kalabildiğinizdir! • FORTNITE HAYRANLARI İÇİN - 2 ila 7 oyuncuyla oynanan Monopoly Fortnite kutu oyununda konumları ele geçir, rakiplerinle savaş ve fırtınadan kaç. Ayakta kalan son oyuncu oyunu kazanır. • FORTNITE KONUMLARI VE SAĞLIK PUANLARI - Monopoly Fortnite kutu oyununda, arsalar yerine video oyununun iyi bilinen konumları yer alıyor. Oyuncular, oyunda kalabilmek için Monopoly parası yerine sağlık puanı pulları kazanmaya çalışıyor. • RAKİPLERİNLE SAVAŞ - 13 yaş ve üzerindeki Monopoly ve Fortnite hayranlarına yönelik bu eğlenceli kutu oyununda, rakiplerinle savaşmak için Hazine Sandığı nesnelerini ve aksiyon zarını kullan. • BİR TARZ SEÇ - Oyun, plastik standlarıyla birlikte 27 Fortnite kıyafeti içerir ve oyuncular en sevdikleri tarzla oynamayı seçebilir. • 13 yaş ve üzeri, 2 ila 7 oyuncuyla oynanır. © 2018 Hasbro. Tüm Hakları Saklıdır. © Epic Games

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 11'li
  • Renk NoColor-6e61b963
  • Yaş 8+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Monopoly Fortnite-E6603

Herkesin sıklıkla tercih ettiği aktivite ürünlerinden biri de kutu oyunlarıdır. Plastik bir stand üzerinde oynanan Monopoly Fortnite-E6603, arkadaşlarınızla eğlenceli vakit geçirebilmeniz için özenle tasarlanır. Hem strateji hem de şans oyunu kategorisi içerisinde yer alan ürün, çoklu oyuncu imkanı sayesinde de müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün, oyun özellikleri göz önünde bulundurularak yaş sınırlamasına tabi tutulur. Bu nedenle Fortnite macerası, 13 yaş ve üzeri kişiler için kullanım imkanı sunar. Monopoly Fortnite-E6603 kullananlar ürün kutusu içerisinde yer alan karakterlerden birini seçerek oyuna başlar. Karakter, fırtına, konum ve hazine sandığı kartları oyun içerisinde ilerlemenizi sağlayan güç ve talimatları barındırır. Ürün, özel günlerinde çocuklarınıza ya da sevdiklerinize verebileceğiniz bir hediye türüdür.

  • Eğlenceli bir aktivite ürünü
  • Dayanıklı ve kaliteli yardımcı ekipmanlar
  • Strateji oyun türü örneği

Eğlenceli Monopoly Fortnite E6603 Kutu Oyunu Özellikleri

Eğlenceli Monopoly Fortnite E6603 Kutu Oyunu Özellikleri

Monopoly, emlakçılık konusunda ön plana çıkan klasik bir masa oyunudur. Ürünün Fortnite versiyonunda ise ana oyun teması baz alınarak gerçekleştirilen bazı farklılıklar ön plana çıkar. Ürün, masa oyunlarında sıklıkla tercih edilen zar ve yardımcı ekipmanlar aracılığı ile oynanır. Oyuncuların her biri maceraya başlamadan önce tarzını yansıtacak bir karakter seçer ve bu karakterin sahip olduğu özellikler sayesinde ilerleme gösterir. Karakterlerin her biri video oyunu içerisinde yer alan fantastik karakterlerden oluşur. Karakterlerin özellikleri ve güçleri sahip oldukları kıyafetler aracılığı ile dışarıya yansıtılır. Monopoly Fortnite kutusu içerisinde yer alan tüm yardımcı ekipmanlar, oyun sistematiği içerisinde pratik bir şekilde kullanmanız için özenle tasarlanır. Oyun süresi yaklaşık olarak 1 ila 3 saat arasında değişir. Bununla birlikte oyun süresinin oyuncuların hamlelerine göre farklılık göstermesi de mümkündür.

Macera Dolu Monopoly Kutu Oyunu Eğlenceli Kuralları

Macera Dolu Monopoly Kutu Oyunu Eğlenceli Kuralları

Ürün, Fortnite video oyunu baz alınarak özenle hazırlanır. Bu nedenle dijital ortamdaki oyun teması ile benzerlikler gösterir. Oyuncular klasik metottan farklı olarak oyun süresince para birimi harcamaz ya da kazanmaz. Oyuncular para birimi yerine sağlık puanı kazanarak ilerleme gösterir. Bununla birlikte kutu içerisinde yer alan hazine sandık kartları, Fortnite macerası süresince ilerlemenizi ve güçlenmenizi sağlayacak nesneleri kazanmanızı da sağlar. Hazine sandık kartları aracılığı ile kazanılan nesneler, rakiplerinizi alt edebileceğiniz özelliklere sahiptir. Bu sayede rakiplerinizi hem puan farkıyla hem de kazandığınız üstün güçlerinizle yenebilirsiniz. Ürün, minimum 2 ve maksimum 7 oyuncu ile oynanır. Ancak dilerseniz arkadaşlarınız ile bir takım oluşturarak çoklu oyuncu imkanı da yaratabilirsiniz. Monopoly Fortnite-E6603 yorumları ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de sevdiklerinizle birlikte eğlenceli vakit geçirme fırsatını yakalayabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Monopoly Kutu Oyunu Fiyatı

Bütçenize Uygun Monopoly Kutu Oyunu Fiyatı

Monopoly Fortnite-E6603 fiyatı ürünün sunduğu tüm eşsiz özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, küçük yapılı yardımcı ekipmanlardan ve kartlardan oluştuğu için bu araçların düzenli bir şekilde kutu içerisinde saklanmasına özen gösterilmesi önemle tavsiye edilir. Aksi halde oyun içerisinde kademe atlamanız veya ilerlemeniz zor bir hale gelebilir. Ürün herhangi bir kurulum ya da periyodik bakım gerektirmez. Kutu içerisinde bulunan ürünleri masa üzerine sıralı bir şekilde dizmeniz oyuna başlayabilmeniz için yeterlidir. Yardımcı ekipmanların bazıları masa üzerine değil kutu içerisinde bulunan plastik stand üzerine dizilir. Yardımcı ekipman kullanımından hem maksimum düzeyde yararlanılması için hem de karakterlerin özelliklerinin ayrıntılı bir şekilde anlaşılması için Fortnite macerasına başlamadan önce talimatları dikkatlice okumanız önemle tavsiye edilir. Monopoly oyunu ve yardımcı ekipmanlarına Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.