Monopoly Gamer

2.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Monopoly Gamer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeditepe Kırtasiye Satıcı Ünvanı: EROL DAĞITMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2670097068
    Bu ürün Yeditepe Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Monopoly ve sevilen Nintendo video oyunu güçlerini birleştirdi ve ortaya Monopoly Gamer çıktı! Monopoly piyonları yerine Super Mario karakterlerinin piyonlarıyla oyun alanında dolaşın, kahramanların güçlerini kullanın. Monopoly Gamer’da önemli olan daha çok paraya sahip olmak değil, puan toplamak... Bunun için de altın toplayın, arsalar satın alın ve efsanevi Bölüm Sonu Canavarlarını yenin. En yüksek puanı toplayın, oyunu kazanın!"

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-4 Kişi
  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Monopoly Habsro Gaming Gamer

Monopoly Gamer, uzun seneler boyunca masa oyunu denilince akla ilk gelen isim olan Monopoly markasının Nintendo ile birlikte çıkardığı bir üründür. Sektörün iki dev ismi ortaklaşa çalışarak video oyunu Super Mario’yu masa üstü formata dönüştürmüştür. Aslen milyoner olup oyunu kazanmayı içeren Monopoly’nin bu versiyonunda gayrimenkul piyasasının yerini Super Mario dünyası alır. Bu oyunda şampiyon olmanın yolu çok paraya sahip olmaktan değil en fazla puanı toplamaktan geçer. Kullanıcılara oyunun bilindik karakterlerinden Mario ve Prenses Peach’in yanı sıra Donkey Kong ve Yoshi de eşlik eder.

  • 2-4 arası oyuncu ile birlikte oynanmak için uygundur.
  • Monopoly Gamer Power Pack sayesinde Super Mario piyonları kullanılabilir.
  • Nintendo ve Monopoly ortaklığıyla geliştirilen lisanslı üründür.

Monopoly Gamer Nasıl Oynanır?

Monopoly Gamer Nasıl Oynanır?

4 oyuncuya kadar oynanabilen Monopoly Gamer’da amaç, tıpkı çoğu video oyununda da olduğu gibi puan toplamaktır. Oyunu kazanmak için haritada dolaşıp olabildiğince altın kazanmaya çalışmak gerekir. Üzerinden geçilen arsaları satın almak ve karşılaşılan bölüm sonu canavarlarını alt ederek sahip olunan puan miktarı arttırılabilir. Yoshi, Mario, Donkey Kong ve Prenses Peach’den oluşan piyonlardan birisi seçildikten sonra yapılması gereken tek şey zar atmak ve doğru tercihler yapmaktır. Monopoly Gamer sadece şans faktörüne bağlı bir oyun değildir. Strateji kurmak ve rakipleri elemek bu oyunu kazanmak için son derece önemlidir. Doğru seçimler yaparak oyunu kazanmak mümkündür. Monoloy Gamer, kullanıcılarına parti modu gibi farklı oyun seçenekleri de sunar.

Monopoly Gamer Her Yaş İçin Uygun Mudur?

Monopoly Gamer Her Yaş İçin Uygun Mudur?

Kullanıcıların eğlenmesi ve iyi vakit geçirmesi için tasarlanan Monopoly Gamer kutu oyunu, 8 yaşın üzerindeki herkes için uygundur. İsteyen herkes Super Mario evreninde geçen bu Monopoly oyununu edinebilir ve sevdikleri ile hem kaliteli hem de eğlenceli vakit geçirebilir. 4 kişilik bir oyun olan bu Monopoly Gamer, daha kalabalık gruplar tarafından turnuva düzenlenerek de oynanabilir. Monopoly Gamer kişi sayısından bağımsız olarak eğlenceli zaman geçirmeyi mümkün kılar. Keyifli senaryosu ile bu oyun iyi bir aile içi etkinlik olarak da tercih edilebilir. 5-8 yaş arasındaki çocukların oyunu ebeveyn gözetiminde oynaması tavsiye edilir. Monopoly Gamer Mario piyonları ve zarları küçük boyutlu parçalardır. Bu nedenle 5 yaşın altındaki çocukların bu parçaları yutma ihtimali olduğu unutulmamalıdır.

Monopoly Gamer Kutu İçeriğinde Neler Vardır?

Monopoly Gamer Kutu İçeriğinde Neler Vardır?

Monopoly Gamer ürününün içerisinde oyunu tam olarak kavramanızı sağlayacak bir adet kılavuz bulunur. Bu kılavuz oyunun nasıl oynanacağı hakkında detaylı bilgiler içerir. Kutu içerisinde; oyun alanı, piyonlar, 4’er adet karakter ve hatırlatma kartı bulunur. 16 tapu senedi, 8 bölüm sonu canavarı kartı, güç zarı ve numaralı zar da kutu içinde yer alır. Ayrıca oyunun para birimi olan altından da 90 adet bulunur. Oyun tahtasını ilerlemenizi sağlayan piyonlar ise Mario, Yoshi, Prenses Peach ve Donkey Kong tasarımlıdır. Efsanevi Super Mario karakterlerinden oluşan piyonlar oyundaki avatarlarınız olurken kartlar ise senaryo ile ilgilidir. Elinizdeki zarlar oyunun gidişatını, altınlar ise kazananı belirlemek için kullanılır. Kafanızın karıştığı anlarda ise tüm kuralların yazılı olduğu oyun kılavuzundan yardım alabilirsiniz. Aileniz veya arkadaşlarınız ile keyifli vakit geçirmenize olanak sağlayan bu oyunu Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Kampanyalardan yararlanarak hesaplı bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz. Dilerseniz Monopoly Gamer yorumlarını okuyarak gerçek kişilerin deneyimleri hakkında fikir edinebilirsiniz.