MONSTER 17.3'' Laptop Sırt Çantası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

MONSTER 17.3'' Laptop Sırt Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Monster Notebook Satıcı Ünvanı: MONSTER BİLGİSAYAR TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622068676800012 Vergi Kimlik Numarası: 6220686768
    Bu ürün Monster Notebook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 17.3'' Laptop Sırt Çantası

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Çanta Tipi Sırt Çantası
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
Geri Bildirim Ver

Monster 17,3" Sırt Çantası

Monster 17,3" siyah sırt çantası sayesinde hem işinizi hem de oyun keyfinizi yanınızda taşıyabilirsiniz. Çantaya dizüstü bilgisayar dışında defter ve kitap gibi ağırlık yapabilen eşyaları da koyabilirsiniz. Kütüphaneye ya da okula giderken bu çanta gerekli belgeleri ve gereçleri konforlu bir biçimde taşımanızı sağlar. Ofise giderken evden iş yerine götürmeniz gereken klasörleri rahatlıkla ürünün içine sığdırabilirsiniz. Geniş iç hacmi ile dikkat çeken bu çanta kullanıcıların beğenisini kazanır. Siyah renkli Monster 17,3" siyah sırt çantası, son derece estetik bir görünüme sahiptir. Metal gümüş fermuarlar ve çantanın yeşil sapı ürüne renk katar. Çok sayıda bölmesi bulunan sırt çantası, beklentilerinizi fazlası ile karşılar.

  • Çantanın arka yüzeyinde ultra dolgun pedli
  • Suya dayanıklıdır.
  • 4 adet fermuarlı bölme

Monster 17,3" Siyah Sırt Çantasının Boyutları

Monster 17,3

Monster siyah sırt çantasının boyutları 44x31x12 cm olarak belirlenmiştir. Çanta, geniş bir bölmeye sahip olduğu için büyük ekranlı dizüstü bilgisayarlar ürünün içine rahatlıkla sığabilir. Derin bölmeye, genişliği 17,3 inçe kadar çıkan her elektronik eşyayı koymak mümkündür. Bilgisayarınızın yanı sıra ürünün diğer bölmelerine kulaklık, şarj aleti ve tablet gibi sıkça yanınıza aldığınız elektronik cihazları yerleştirebilirsiniz. 4 ayrı fermuar bölgesinden oluşan bu ürün pratik bir kullanım vadeder. Ürünün her gözü oldukça derindir, Monster 17,3" siyah sırt çantası dilediğiniz eşyaları kolaylıkla taşımanıza imkân tanır. Büyük gözün içinde bir bölme daha yer alır. Buraya dizüstü bilgisayarınızı koyabilir, elektronik cihazınızı çantada yer alan diğer eşyalardan ayrı tutabilirsiniz. Monster 17,3" sırt çantası derinliği ve genişliği ile kişileri tatmin eder.

Monster 17,3" Siyah Sırt Çantası Kaliteli midir?

Monster 17,3

Monster 17,3" siyah sırt çantası son derece kalitelidir. Eşyalarınızı rahatça taşımanızı sağlayacak olan bu ürün, dayanıklı kumaştan üretilmiştir. Seçilen materyalden dolayı bu çanta su geçirmez özelliğe sahiptir. Ürünü yağmurlu havalarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çantaya yerleştirilmiş olan dizüstü bilgisayarın yanı sıra defterler, kitaplar ve elektronik eşyalar da kolayca ıslanmaz. Monster 17,3" siyah sırt çantasının kumaşını rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Bu ürünü ıslak ya da kuru bir bez kullanarak kirlerden arındırmanız mümkündür. Çantayı silerken ağartıcı sıvılar ya da çamaşır suyu kullanmamanız tavsiye edilir. Kimyasal maddeler çantanın kumaşına ya da rengine zarar verebilir. Ürün hemen hemen hiç kir tutmadığı için temizlik aşamasında bu tür maddelerin kullanımına gerek duyulmaz. Çantanın sırt bölgesinde ultra dolgun pedler yer alır. Bu materyal, gün içinde konforlu hissetmenizi sağlar.

Monster 17,3" Siyah Sırt Çantası Kimler İçin Uygundur?

Monster 17,3

Monster 17,3" siyah sırt çantası herkesin kullanabileceği konforlu bir üründür. Bu estetik görünümlü ürünü özellikle öğrenciler tercih eder. Çantanın geniş bölmeleri olduğu için kişilerin tüm defterlerini ve kitaplarını kolaylıkla taşıması mümkün olur. Oyun oynamayı seven bireyler ise dizüstü bilgisayarlarını ve mouse, kulaklık gibi diğer aygıtları çantanın içine koyarak kolayca taşıyabilir. Monster 17,3" siyah sırt çantası seyahat ve tatil gibi durumlar için tercih edilebilir. 18 litre kapasiteye sahip ürün, bireylerin ihtiyacı duyabileceği pek çok eşyayı muhafaza edebilir. Çantanın her iki yanında suluk bölmesi vardır. Kamp gibi aktivitelerde fermuarlı bölmeleri kullanmadan içecekleri taşımak mümkün olur. Bu çantanın askı kısımlarında iki adet reflektör yer alır. Geceleri parlayan bu materyal sayesinde karanlıkta karşıdan gelen bir sürücü sizi kolayca görebilir. Ayarlanabilir askılar, konforlu bir kullanım vadeder. Bölmeleri geniş, materyali kaliteli olan bir çanta arıyorsanız bu ürünü Trendyol'dan satın alabilirsiniz. Ürün hakkında yapılan Monster 17,3" siyah sırt çantası yorumlarına platform üzerinden ulaşabilirsiniz.