MONTANA Marble Effect Mermer Efekti Sprey Boya Beyaz 400 ml

Çok Al, Az Öde!
1 x  378 TL
%5 indirim
3 x  359,10 TL
1.077,30 TL
%6 indirim
4 x  355,32 TL
1.421,28 TL
%8 indirim
6 x  347,76 TL
2.086,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
1.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389 TL379 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MONTANA Marble Effect Mermer Efekti Sprey Boya Beyaz 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YAZIKANLAR Satıcı Ünvanı: TAHA YAZIKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kütahya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4295867119200015 Vergi Kimlik Numarası: 9460236539
    Bu ürün YAZIKANLAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MONTANA MERMER 400ML SPREY NEDİR VE NASIL ÇALIŞIR? Montana MARBLE 400ml sprey, alt tabaka yüzeyini tamamen kaplamayan lifler veya dolgular şeklinde boya yayan orta basınçlı, yüksek dereceli ve yüksek örtücü etkili bir spreydir. Ne kadar uzağa uygularsanız o kadar mermer dokusu gibi görünür. Ne kadar yakından uygularsanız o kadar örümcek ağına benzer. MONTANA MARBLE 400ML HANGİ YÜZEYLERE UYGULANABİLİR? Montana MARBLE 400ml kağıt, karton, astarlı kanvas, ahşap, cam, metal, seramik, porselen, taş, akrilik ve diğer boyanabilir malzemelere uygulanabilir. MONTANA MARBLE 400ML SPREYİMLE EN İYİ ETKİSİ NASIL ALABİLİRİM? Mermer bir görünüm için Montana MARBLE 400ml sprey, yüzeyden daha uzak bir mesafede uygulandığında en iyi sonucu verir. Bu, boya dolgularının projeksiyon sırasında daha fazla ayrılmasını ve alt tabaka üzerinde daha doğal bir görünümle yerleşmesini sağlar. Peşinde olduğunuz etkiyi elde etmek için alt tabakadan ne kadar uzağa (ve hangi açıda) püskürtmeniz gerektiğini ölçebilmeniz için önce bir hurda malzeme üzerinde deneme yapmanızı öneririz. Daha yakına püskürtürseniz, dolgu maddelerinin ayrılması için daha az zamanı olur ve bu nedenle alt tabakaya dokuma görünümünde iner. MONTANA MARBLE 400ML UYGULANACAK EN İYİ RENKLİ YÜZEY HANGİSİDİR? Elde etmeye çalıştığınız görünüme bağlı olarak en iyi renkli yüzey yoktur. Ancak her zaman kontrastın etkisini aklınızda bulundurun. Siyah bir zemin üzerine beyaz MARBLE 400ml sprey gibi zıt renkler üzerine püskürtme, en yüksek kontrastı sunacaktır. MONTANA MARBLE 400ML SPREY KUTUMU KULLANMAYA NASIL BAŞLAYALIM? Püskürtme memesini çıkarın ve kutuyu ters çevirin. Avucunuzla vurarak emniyet halkasının düşmesini sağlayın. Karıştırma toplarının serbestçe hareket ettiğini duyabilmeniz için 2-3 dakika kuvvetlice çalkalayın. Kapağı tekrar kutu valfinin üstüne yerleştirin ve test etmek için alt tabakadan uzağa tetikleyin. Serbestçe akıyorsa boyamaya başlayabilirsiniz. MONTANA MERMER 400ML SPREYİN KURUMAYI NE KADAR SÜRER? Montana GLITTER 400ml spreyin kuruma süresi yüzeye, ortam sıcaklığına ve nem seviyelerine göre değişir. Montana MARBLE 400ml sprey, 10 dakikada toz kuruması, 60 dakikada dokunma kuruması olabilir ancak minimum 24 saat sertleşme süresi gerektirir. MONTANA MARBLE 400ML ÜZERİNDE DİĞER NOZULLARI KULLANABİLİR MİYİM? Dişi valf olması, Montana MARBLE 400ml sprey üzerinde farklı Montana kapaklarının kullanılmasının mümkün olduğu anlamına gelebilir. Ancak Montana MARBLE 400ml'de standart olarak gelen standart FLAT JET WIDE nozullar, mermer veya ağ benzeri efektler elde etmek için idealdir. Alternatif olarak FLAT JET MEDIUM ve CALLIGRAPHY kapaklar da bunu başaracaktır ve dikey, yatay veya varyasyonlarda sprey çıkış çizgileri oluşturmak için ayarlanabilir. Diğer kapaklar tıkanabilir, tükürebilir veya istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver