Moon Çanta Çok Gözlü El Ve Sırt Anne Bebek Çantası

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Moon Çanta Çok Gözlü El Ve Sırt Anne Bebek Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ortadan bölmeli, iç kısmında yanlarda 2 adet ve iç ön kısımda 2 adet olmak üzere 4 adet Biberon bölmesi vardır ve alt kısımda fermuarlı bir göz bulunmaktadır. Çantanın ön taraftaki gözünde 3 adet termos özelliği taşıyan biberonluk bulunmaktadır ve bir adet de geniş göz vardır. Çantanın sağ ve sol kısımlarında büyük ve derin suluk bölmeleri vardır ve bir bölmenin yan kısmında ufak fermuarlı bir göz vardır. Çantanın arka kısmında üst tarafta kalan yanlamasına bir fermuarlı bölme vardır ve alt kısmında çantanın içine kolayca ulaşabileceğiniz bir fermuar vardır. Ayarlanabilir askılıkları mevcuttur. Bebek arabasına baglayabilmeni için aparatı vardır. Çantanın içinde bebeğinizin temel ihtiyaçalarını karşılayabilmeniz için kumaş alt açma pedi bulunmaktadır ve bezi koyabilmeniz için bir adet ağzı kapatılabilen bir şeffaf torba vardır. 40 cm Yüksekliğe, 25 cm Genişliğe sahiptir. Kumaş yapıdadır. Türkiye'de üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Renk Lacivert
Geri Bildirim Ver