MOR SALKIM HOME Secret Life Yüz-kaş Ipli Gerdirme Bantları 20 Adet (10 Çift)

162,02 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  162,02 TL
%7 indirim
2 x  150,68 TL
301,36 TL
%10 indirim
3 x  145,82 TL
437,45 TL
%12 indirim
4 x  142,58 TL
570,31 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

MOR SALKIM HOME Secret Life Yüz-kaş Ipli Gerdirme Bantları 20 Adet (10 Çift)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Femme Collection Satıcı Ünvanı: YUNUS YÜCETÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9920357758
    Bu ürün Femme Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SECRET LİFE YÜZ-KAŞ- İPLİ GERDİRME BANTLARI 20 ADET(10 ÇİFT) BU PAKETDE İPLERİ MEVCUTTUR. kullanırken dikkat edilmesi gerekli husular: 1- yüz temizlenmeli 2-yaglı çiltlerde bantlar daha zayıf tutarlar. 3- bantı yapıştırtıkdan sonra gerdirmeden önce elinizle 2-3 dk kadar bastırınız.

Ürün Özellikleri

  • Set İçerik Adeti 2
Geri Bildirim Ver

Mor Salkım Home Secret Life Yüz - Kaş İpli Gerdirme Bantları 20 Adet (10 Çift)

Günlük hayatta güzel görünebilmek amacıyla birçok farklı yönteme başvurulur. Dikkat çekici ve etkileyici bir görünüme sahip olmak için farklı alternatif yöntemler ve ürünler bulunur. Mor Salkım Home Secret Life yüz-kaş ipli gerdirme bantları 20 adet (10 çift) bu amaçla kullanılan ve müşteriler tarafından beğeni toplayan ürünler arasında yer alır. Bu ürün, yüzünüzü yukarı doğru toparlayarak istenmeyen kırışıklık görünümünü ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Pratik kullanımı sayesinde de müşteriler tarafından beğeni toplayan bu ürün, günlük kullanıma uygun yapısı ile dikkat çeker. Mor Salkım Home gerdirme bantları istenmeyen kırışıkları yok ederek ifadenize sağlıklı bir görünüm katar. Gerdirme etkisi sayesinde çekik göz görünümü seven müşteriler tarafından da sıklıkla tercih edilir. Siz de bu pratik ürünü deneyimleyebilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • Kırışıklık giderici etki
  • Günlük kullanıma uygun

Pratik Mor Salkım Home Secret Life Gerdirme Bandı Kullanımı

Pratik Mor Salkım Home Secret Life Gerdirme Bandı Kullanımı

Pratik ve etkili kullanıma sahip olan ürünler müşteriler tarafından oldukça dikkat çeker ve tercih edilir. Yüz gerdirme bantları, yüzünde ince kırışıklıklar bulunan müşteriler tarafından kullanılır. İnce kırışıklıkları pratik ve etkili bir şekilde açmaya yardımcı olan bu bantlar, kısa süre içerisinde istediğiniz görünüme kavuşmanıza yardımcı olur. Kırışıklık giderici etkisinin yanı sıra çekik göz görünümüne kavuşmanızı sağlayan bu bantlar, çekik göz görünümü seven müşteriler tarafından da tercih edilir. Mor Salkım Home Secret Life yüz-kaş ipli gerdirme bantları 20 adet (10 çift) kullananlar ürünün sağladığı etkileyici görünüm ve pratik kullanım sayesinde üründen oldukça memnun kalır. İstenilen görünüme kavuşmayı pratik bir şekilde gerçekleştiren bu bantlar, müşterilerin oldukça dikkatini çeker. Siz de bu ürünü kolaylıkla deneyimleyebilir, yüzünüzdeki ince kırışıklıklardan pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz.

Etkili Mor Salkım Home Secret Life Gerdirme Bandı Yorumları

Etkili Mor Salkım Home Secret Life Gerdirme Bandı Yorumları

Ürünü, şakak ve elmacık kemiklerinizin üzerine yerleştirdikten sonra iplerini kafanızın arkasında sabitleyerek pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Sağladığı canlı ve sağlıklı cilt görünümü sayesinde dikkat çeken bu bantlar, yüz bölgesinde kırışıklık olan müşteriler tarafından sevilerek kullanılır. Ürünün kullanımı oldukça pratiktir ve gün içerisinde sizi rahatsız etmez. Üründe yer alan bantlar ve ipler sizi rahatsız etmeyecek şekilde özenle tasarlanır. Gerdirme bantları, her yaştan müşteri tarafından sunduğu kırışıklık giderici etki veya çekik göz görünümü sayesinde kullanılabilir. Bu ürünü daha önceden kullanan deneyimli müşteriler Mor Salkım Home Secret Life yüz-kaş ipli gerdirme bantları 20 adet (10 çift) yorumları yapar. Ürün yorumları kısmından müşteri değerlendirmelerine ulaşabilir, ürünün kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ürün değerlendirmeleri kısmında müşteri memnuniyetini görebilir, siz de bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Mor Salkım Home Secret Life Gerdirme Bandı Fiyatı

Uygun Mor Salkım Home Secret Life Gerdirme Bandı Fiyatı

Siz de pratik ve etkili kullanıma sahip olan Mor Salkım Home Secret Life yüz-kaş ipli gerdirme bantları 20 adet (10 çift) satın alabilir, ürünü gönül rahatlığı ile deneyimleyebilirsiniz. Ürünün sunduğu pratik ve konforlu kullanım sayesinde günlük kullanımlarınızda da ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Yüzünüzde yer alan ince kırışıklıkları etkili bir şekilde yok etmenize yardımcı olan bu ürün, sağladığı görünüm sayesinde müşteriler tarafından oldukça beğeni toplar ve sıklıkla tercih edilir. Bu bantları kullanarak pratik bir şekilde çekik göz görünümüne de sahip olabilirsiniz. Mor Salkım Home Secret Life yüz-kaş ipli gerdirme bantları 20 adet (10 çift) fiyatı ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önüne alınarak belirlenir ve uygun aralıklarda müşterilere sunulur. Siz de pratik kullanıma sahip bu bantları Trendyol’dan temin edebilirsiniz.