Moremo Hair Serum R - Onarıcı Saç Serumu 120ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Moremo Hair Serum R - Onarıcı Saç Serumu 120ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Moremo - Hair Serum R Onarıcı Saç Serumu Kamelya ve Avokado gibi 8 çeşit doğal tohum yağı ve E vitamininin konsantre besleyici sistemi ile aşırı yıpranmış saçlarınızı onarın, canlı bir görünüme kavuşturun, aklınızı başınızdan alan doğal bir koku saçın. Öne çıkan özellikler › Yoğun besleyici doğal yağ kompleksi › Aşırı hasar görmüş saçı onarma › Saçtaki elektriği giderme › Parlaklık ve yumuşaklık kazandırma › Kuruluğu giderme, nem kazandırma › Doğal çiçek kokusu Saç tipi Bütün saç tiplerine uygun olan bu serum, özellikle hasar görmüş, canlılığını ve parlaklığını kaybetmiş saçlar için geliştirilmiştir. Bu ürün saç kökleri için değil, saçlar içindir. Açıldıktan sonra 12 Ay içinde tüketilmesi tavsiye edilir. Özellik Sadece bir serum değil
  • aşırı hasar görmüş saçları onarmaya odaklanan, bitki tohumlarının güçlü besleyiciliğine sahip özel Ekstra İyileştirici Saç Bakım Sistemi! Hasarlı saçları yoğun klinik bakım altına alan bu yağ serumu, amino asit ve yağ asitleri bakımından zengin özel tohum yağları içeriği ile 4'ü bir arada özel saç bakım deneyimi sunar. Vitamin deposu Kamelya, Argan, Avokado, Baobab, Üzüm Çekirdeği, Kayısı Çekirdeği, Hodan ve Arnatto çekirdeği yağları ile E vitamini saçları derinlemesine besler. Yağların besleyici koruma kalkanı saçı yumuşak biçimde sararak hasarı ve kuruluğu gidermeye yardımcı olur, böylece zayıf ve mat görünen saçlar yerini ışıl ışıl bir görünüme bırakır. Saçta yapış yapış bir his bırakmadan, hızla emilir. Yasemin ve Ylang Ylang notalarının baskın olduğu güzel kokusu saç bakım rutinini daha da keyifli hale getirir. Kullanım Islak saçtaki fazla suyu havlu ile nazikçe aldıktan sonra başta hasar görmüş alanlar olmak üzere tüm saça eşit miktarda uygulayın. Ardından saçınızı kurutun. Dilerseniz gün içinde saçları kuru hissettiğinizde de sürebilirsiniz. İçerik Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Dimethicone, Alcohol, Parfum, Phenoxyethanol, Camellia Japonica Seed Oil, Adansonia Digitata Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Canola Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Bixa Orellana Seed Oil, Tocopherol İçerik notu Üreticiler müşteri geri bildirimlerine göre kozmetik ürünleri çok daha iyi hale getirmeye çalışır ve içerikleri zamanla güncelleyebilirler. En eksiksiz ve güncel içerik listesi için lütfen ürün ambalajına bakın.

Ürün Özellikleri

  • Etki Elektriklenme Karşıtı
  • Saç Tipi Kıvırcık / Dalgalı
Geri Bildirim Ver