Morfose Argan Yağı 100ml

297,99 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
294,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,95 TL314,95 TL
2 Adet ve Üzeri %15 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
337,50 TL

Ürün Bilgileri

Morfose Argan Yağı 100ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: McG itriyat deposu Satıcı Ünvanı: MCG ITRİYAT DEPOSU TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613191173800001 Vergi Kimlik Numarası: 6131911738
    Bu ürün McG itriyat deposu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Argan Yağı 100ml Saça parlaklık ve yumuşaklık kazandırır. Saç tellerinin direncini artırmaya yardımcı olarak güçlenmesini sağlar. İşlem görmüş kuruyan saç tellerini besleyerek kırılmasını önlemeye çalışır. Elektriklenmeyi kontrol altına alır. Her boyamadan sonra kullanılması tavsiye edilir. İçeriğindeki bitki özleri saçınıza ferahlık verir. Uygulama Avucunuza bir miktar alınız ve iyice yayınız. Nemi alınmış saça eşit şekilde uygulayınız. Saç uzunluğuna ve yapısına göre kullanım oranı ayarlanabilir. Durulamayınız. - Lütfen farklı renk ve modele sahip ürünlerde tercihinizi sipariş notu olarak bildirin. Bildirmemeniz durumunda ya da istediğiniz renk/modelin stoklarımızda olmaması durumunda stok durumuna göre gönderim yapılacaktır. · Ambalajı açılmamış, kullanılmamış ve yeniden satış vasfını yitirmemiş tüm ürünler tarafımızca koşulsuz iade garantisi altındadır. · Kargolarınızı teslim almadan mutlaka kontrol ediniz. Ambalajı bozulmuş ve hasarlanmış teslimatlarda mağdur olmamanız adına kargo tutanağı tutturmanız önem arz etmektedir. · Kargo tutanağı olmayan hasarlı ürünlerde iade ve değişim işlemi yapılamamaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 cc
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver