Morfose Biotin Içerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Morfose Biotin Içerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Biotin 400 ml Biotin literatürde H veya B7 vitamini olarak da bilinir. B vitamini kompleksi içerisindeki 8 vitaminden biridir. Saç sağlığını korumada oldukça önemli bir yere sahiptir. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Ne İşe Yarar? Tüm saç tipleri için formüle edilmiştir. Saçlarınıza parlaklık verir. Saçlarınızın kolayca taranmasını sağlar. Saç dökülmelerinin engellenmesine yardımcı olur. Saç tellerini güçlendirir. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Nasıl Kullanılır? Kullanmadan önce çalkalayın. Nemli veya kuru saça uygulayın. Ürünü tarakla dağıtın. Günlük kullanıma uygundur. Durulama gerektirmez. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Biotin 400 ml Biotin literatürde H veya B7 vitamini olarak da bilinir. B vitamini kompleksi içerisindeki 8 vitaminden biridir. Saç sağlığını korumada oldukça önemli bir yere sahiptir. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Ne İşe Yarar? Tüm saç tipleri için formüle edilmiştir. Saçlarınıza parlaklık verir. Saçlarınızın kolayca taranmasını sağlar. Saç dökülmelerinin engellenmesine yardımcı olur. Saç tellerini güçlendirir. Morfose Çift Fazlı Fön Suyu Nasıl Kullanılır? Kullanmadan önce çalkalayın. Nemli veya kuru saça uygulayın. Ürünü tarakla dağıtın. Günlük kullanıma uygundur. Durulama gerektirmez.

Ürün Özellikleri

  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • İçerik Biotin
Geri Bildirim Ver

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil ile Koruyuculuk

Saç, vücutta bulunan en uzun ve en yoğun kıl topluluğuna verilen isimdir. Saçlar düzenli bakım isteyen ve yanlış kullanım da oldukça yıpranan bir özelliğe sahiptir. Günlük olarak şekillendirilmeye müsaittirler. Bu sebeple pek çok farklı işlemlerden geçebilirler. Saç boyama da bu işlemlerden biridir. Saç boyaları yoğun kimyasal içerikli ürünlerdir. Saç boyaları saçı yıpratan ve zamanla yorabilen ürünlerdir. Yıpranan saçlar birçok farklı malzeme ile onarılmaya çalışılır. Genellikle yoğun nem ve yoğun onarıcı ürünler saç şekillendirilmeden önce kullanılır. Morfose biotin fön suyu ise yıpranan ve yıprandığı için birbirine dolaşan, açılmakta, taranmakta zorlanan saçları açmak amacıyla kullanılan bir sprey üründür. Morfose biotin fön suyu kullananlar saçları tarama ve saçların açılması açısından sıklıkla kullanmaktadırlar. Özellikle son yıllarda onarıcı etkisi ile sıklıkla tercih edilir. Ürünün içerisinde saçı besleyen, onaran ve doğal yumuşaklık sağlayan biotin bulunmaktadır.

  • Kolay Tarama
  • Onarıcı Etki
  • Doğal Yumuşaklık

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml İçeriği

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml İçeriği

Saçlar, özellikle kadınlar tarafından gündelik olarak şekillendirilen yapılardır. Tarzınızı yansıtabilmesi için görünümü ve sağlıklı olması son derece önemlidir. Özellikle kabarmayan, pürüzsüz ve parlak bir görünüm herkes için büyük önem taşımaktadır. Sağlıklı saçlar kolay taranır, çabucak şekle girer ve kabarma sorunu yaşamaz. Fakat yapılan yanlış uygulamalar, yanlış ürünler ve yanlış bakımlar saçın yıpranmasına, doğallığının bozulmasına sebebiyet verebilir. Bu nedenle kullanıcılar bozulan saç yapısını düzeltebilmek adına pek çok ürüne başvurmaktadır. Morfose biotin içerikli fön suyu ise bir yandan saçlara parlaklık verirken bir yandan yapılacak sıcak işlemin saça zarar vermemesi adına saç tellerini korumaktadır. Morfose biotin içerikli fön suyu yeşil 400 ml iki fazlı saç kondisyoneridir. Keratin ve biotin içeriği sayesinde saçlarda mükemmel bakımın anahtarıdır. Her saç tipi için spreyli kullanımı sayesinde kolayca uygulanabilir. Durulanma gerektirmeyen bu ürün temiz saç uçlarına uygulanabilir.

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml Yorumları

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml Yorumları

Her saç ürünü farklı bir amaca yönelik üretilmektedir. Morfose biotin içerikli fön suyu kuru veya hafif nemli saçlarda fön, düzleştirici ve maşa uygulamalarından önce kullanılabilir. Böylece saçlar yüksek ısıdan fazla etkilenmeden kolayca şekil alır. Piyasa üzerinde farklı saç tiplerine özel birçok farklı ürün bulunmaktadır. Ürün çeşitliliği açısından son derece avantajlı bir alandır. Saç tiplerine, saç şekillerine, saç özelliklerine göre üretilmiş birden fazla ürünün bulunması farklı saç tiplerine sahip kullanıcılar için önemli bir detaydır. Morfose biotin içerikli fön suyu yeşil 400 ml şişelerde satışa sunulmaktadır. Sprey formatında bir üründür. Yeteri miktarda saça sıkıldığında istenilen etkiyi gösterir. Saçın daha kolay taranmasına yardımcı olur. Aynı zamanda fön işleminden sonra sıkılarak da işlemin saç üzerinde daha uzun süre kalmasını sağlar. Morfose biotin içerikli fön suyu yeşil 400 ml yorumları incelendiğinde ürün hakkında birçok kullanıcı tarafından yazılan olumlu deneyimler görülür.

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml Özellikleri

Morfose Biotin İçerikli Fön Suyu Yeşil 400 ml Özellikleri

Morfose biotin içerikli fön suyu yeşil 400 ml özellikleri bakımından değerlendirildiğinde pek çok madde sıralanabilir. Bunlar içerisinde en önemlisi yapılan sıcak işlemlerin saç üzerinde daha uzun bir süre zarfında kalmasını sağlamasıdır. Bunun yanında saçı yumuşatır ve daha parlak görünmesini sağlar. İçerisinde bulunan biotin ve keratin sayesinde saçı güçlendirir. Fön gibi sıcak işlemlerde saçı korumak ve saçın yapısını dengelemek amacıyla kullanılır. Saçları güçlendirmek amacıyla da tarama uygulamasından önce kullanılır. Bir yandan dolaşmış saçların daha rahat taranmasını sağlarken bir yandan da saçın her telini sararak yapılan pek çok işlemin zararlarından koruyabilir. Morfose biotin içerikli fön suyu yeşil 400 ml satın al seçeneği sayesinde ürüne hızlı bir şekilde sahip olabilmek mümkündür. Seçilen, tercih edilen, ihtiyaç duyulan ürüne daha sonra Trendyol üzerinden ulaşarak satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.