Morfose Keratin Saç Serumu 75 Ml

206,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (23)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,82 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Keratin Saç Serumu 75 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Keratin Serum 75 ML İçeriğindeki keratin özü ile saç dokusunu güçlendirmeyi, saç sağlığını korumayı hedefleyen, ipeksi ve parlak saç görünümünü destekleyen saç serumudur. İçeriğindeki yağ bileşenleri, saç diplerine kadar nüfuz ederek anında ve uzun süreli yapılandırma sağlar. Morfose Keratin Serum Ne İşe Yarar? Fön işlemlerinden önce ve sonra uygulandığında saçın kolay şekil almasını ve düz bir forma kavuşmasını sağlar. Parlaklık verir. Kırık saç uçlarını onarmaya yardımcı olur. Günlük saç bakımında kullanılabilir. Morfose Keratin Serumu Nasıl Uygulanır? Islak ya da nemli saça uygulanabilir. 1-2 damla saç serumunu avuç içinize dökün. Elinize yaydıktan sonra tüm saça uygulayın Özellikle saç uçlarına yedirerek sürün. Durulamaya gerek kalmaksızın saçlarınızı şekillendirin. 3 yaş üstü kişilerin kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Özellik Normal
  • Etki Kırık Giderme
  • Boy 50 -100 ML
  • Form Sıvı
  • Görünüm Parlak
  • SPF Korumasız
Geri Bildirim Ver

Morfose Keratin Saç Serumu 75 ml 8698655383702

Saçlar güçsüz olduğunda çok çabuk kırılabilir, cansız bir görünümde sizleri rahatsız edebilir. Saç güçlendirme formüllü Morfose keratin saç bakım serumu 75 ml saçların sağlıklı görünümüne kavuşmasına yardımcı olur. Yeniden capcanlı saçlara için Morfose güvencesinde bu ürünü tercih edebilirsiniz. Tüm saç tiplerine uygundur. Saçlarınıza keratin kazandıran ve güçlendiren doğal yapısı sayesinde hassas ve yıpranmış saçlar üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Yorgun, güçsüz, kırılgan saçları besleyici formülüyle tamir edebilme gücündedir. Vitamin bakımından zengin olan ürün saç bakımında düzenli kullanmanız gereken, siyah rengiyle şık tasarımlı bir bakım serumudur. 75 ml olarak ergonomik bir şişede uzun süreli kullanıma uygundur. Saçlarınıza yeniden şekil verebilir, kırıklarınızı onarabilirsiniz. Morfose ile saç bakım rutininiz esnasında saçlarınızı güçlendirebilir, elektriklenmeden kurtarabilirsiniz.

  • Nemlendirici ve besleyici formül
  • Keratin bakımı etkisi
  • Her saç tipine uygun

Morfose Keratin Saç Serumu 75 ml Özellikleri

Morfose Keratin Saç Serumu 75 ml Özellikleri

Saçlarınızı rahatlatan ve güçlendiren bir bakım yapmanız önerilir. Bu nedenle Morfose keratin saç serumu 75 ml özellikleri sizler için gayet uygundur. Yıpranmış, hassas saçlar üzerinde uygulanır. Her saç tipinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Elektriklenmeyi gideren ve saçı şekillendiren bir yapıdadır. Morfose keratin saç serumu 75 ml içeriği antioksidan, vitaminler, doğal asitler bakımından zengindir. Keratin bakımında saç güçlendirici etkiye sahiptir. Nemlendirici, besleyici, onarıcı bakım formülünden geliştirilen saç bakım serumunun düzenli kullanılması gereklidir ve dermatolojik onaylıdır. Saçlarınızın ıslak ya da nemli olması halinde saç uçlarınıza ve saçınızın boyuna uygulayabilirsiniz. Günlük kullanımda tercih edebileceğiniz bu ürün Morfose markası güvencesindedir. Serum siyah şişe içerisinde ve 75 ml olarak bulabilirsiniz. Dışarıdan gelen zararlı etkileri uzaklaştırabilir, parlak ve bukleli saçlarınıza besleyicilik sağlayıp, doğal görünümünüze yeniden hızlıca kavuşabilirsiniz.

Morfose Keratin Saç Serumu Avantajları

Morfose Keratin Saç Serumu Avantajları

Saçlarınızı capcanlı ve parlak gözükmesi için Morfose keratin saç serumu oldukça avantajlıdır. Zengin vitamin içeriği, doğal asitleri ile güçlü bir keratin bakımı yapabilirsiniz. Saçlarınızdaki elektriklenmeyi kolayca alabilir, rahatlıkla istediğiniz şekle kavuşturabilirsiniz. Güçlü saçlar için Morfose keratin saç serumu 75 ml kullanımı her saç tipine uygundur. Islak veya nemli saçlarınıza hızlıca uygulayabilirsiniz. Düzenli bir bakımda parlak ve canlı bir görünüm elde etmeniz mümkün. Saçlarınızı nemlendiren, besleyen, kırıklarını onaran bu bakım serumu doğal özlerinize dönerek, bukleli ve şekil alamayan saçlarınız için zamandan tasarruf eder. Saçlarınızı yenileyerek, yeni saçlarınızın oluşumuna yardımcı olur. İpeksi bir görünüm kazandırır. Saçlarınızı dışarıdan gelen zararlı etkilerden korurken, kabarmaları önleyerek saçlarınızı kontrol altına alır. Parlaklık etkisi yüksek saçlarınız için kaliteli bir bakım uygular. Günlük kullanıma uygun bu serumla saçlarınızın çatallanmasını engelleyebilirsiniz.

Morfose Keratin Saç Serumu 75 ml Yorumları

Morfose Keratin Saç Serumu 75 ml Yorumları

Saçlarınızın güçlenmesini, canlı ve parlak gözükmesini istiyorsanız düzenli bir saç bakım rutini uygulamalısınız. Morfose keratin saç serumu 75 ml yorumları arasında saçları güçlendirdiği, yumuşaklık kazandırdığı ve kolay tarandığı belirtilir. İpeksi bir görünüm elde edebileceğiniz, cansız görünümden kurtulabileceğiniz bu ürün saçlarınız için nemlendirici ve besleyici formülüyle dermatolojik onaylıdır. Morfose keratin saç serumu 75 ml kullananlar hassas ve yıpranmış saçları için tercih edebilirler. Günlük düzeniniz içinde ıslak ya da nemli saçlarınıza ve saç uçlarınıza hızlıca uygulayabilirsiniz. Kısa süre içerisinde saçlarınızın canlılık kazanmasına destek olabilirsiniz. Kırıklarınızı onararak, yeni saç çıkmasına da imkan verir. Trendyol’da bulunan Morfose keratin saç serumu 75 ml fiyatı değişkendir. Doğal saç bakımı uzmanlığında geliştiren, saç güçlendiren bu formülü sizler de uygulayabilirsiniz. Saçlarınıza güzel bir şekil verirken, bakımlı kalmasını sağlayabilirsiniz.