2
Saç Spreyi kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Saç Bakım Fön Suyu 400 ml - Saç Dökülmesi Önleyici, Besleyici, Koruyucu Etki

187 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kurumsal Fatura
200 TL185 TL
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kurumsal Fatura
184,90 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
206,38 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Saç Bakım Fön Suyu 400 ml - Saç Dökülmesi Önleyici, Besleyici, Koruyucu Etki

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MORFOSE Satıcı Ünvanı: COSSOP KOZMETİK PAZARLAMA SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212086896500001 Vergi Kimlik Numarası: 2120868965
    Bu ürün MORFOSE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü 400 ml Süt proteini ve arginine içerikli aminoasit karışımı ile özel olarak formüle edilmiştir.
  • Çift fazlı fön suyu, saçlarınızın ihtiyaç duyduğu korumayı ve bakımı sunar.
  • Amino asit içerikleri sayesinde ısı gerektiren işlemlerden önce ve işlem sırasında saç uçlarında, içten dışa mükemmel bir koruma sağlar.
  • Nefis süt kokusu, pratik uygulaması ile günlük ve profesyonel saç bakımında rahatlıkla kullanılabilir.
  • Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü Ne İşe Yarar? Sıcak havalara, güneşin zararlı ışınlarına, deniz suyunun yıpratıcı etkisine ve nem karşıtı çevresel faktörlere karşı saç sağlığını korumaya yardımcı olur.
  • Amino asit içerikleri sayesinde ısı gerektiren işlemlerden önce ve işlem sırasında saç tellerini ağırlaştırmadan koruma altına alır.
  • Süt proteini ile saçlarınızın nemini kaybetmesini engeller. Saçlarınıza şekil verme işlemini kolaylaştırır.
  • Canlı ve parlak saç görünümü destekler.
  • Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü En İyi Nasıl Kullanılır? Fön öncesi nemli saça veya parlaklık ve yumuşaklık kazandırmak istediğiniz kuru saça uygulayabilirsiniz.
  • Kuru ve kırılgan saç tipi için idealdir.
  • Saçlarınıza 5-10 cm uzaktan Morfose Milk Therapy Çift Fazlı Fön Sütü’nü sıkın.
  • Durulamaya gerek kalmaksızın saç şekillendirme işlemine geçin.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Hacim Verici
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

Morfose Milk Shake Fön Suyu 400 ml 8680678826946

Fön suları ise saçların kolay şekil alabilmesi için saç tellerine hacim ve form kazandıran ürünlerdir. Morfose fön suyu 400 ml banyo sonrası fön çekilmeyen ve kuruyan saçlar için hızlı fön çekilebilmesi için tasarlanmış bir formüldür. Son derece pratik ve hayatı kolaylaştıran bu ürün ile fön çekme işlemi oldukça kolaydır. Morfose milkshake fön suyu yüksek ısı ile saç tellerinin uğrayacağı yıpranmayı en aza indirmeyi hedeflemektedir. Bu nedenle tüm kullanıcıları için tercih edilebilir bir üründür. Fön çekimi saçların yapılarına bazı zamanlar zarar verebilmektedir. Her saç tipi üzerinde fön ısısının farklı etkileri bulunur. Fön çekerken saçların bu ısıdan yoğun oran ile etkilenmemesi için fön sularının kullanımı önemli olacaktır.

  • Saçların Tüm İhtiyaçları Karşılayan Ürün
  • Fön Sularıyla Dayanıklı Saçlar
  • Her Fönde Kaliteli Fön Suları

Morfose Milk Shake Fön Suyu Özellikleri

Morfose Milk Shake Fön Suyu Özellikleri

Fön sularında önem vermek gereken bir detay vardır. O da bu konu ile ilgili doğru bir marka seçimidir. Morfose marka değeri son derece yüksek olan ve herkes tarafında ürünleri beğenilerek kullanılan bir markadır. Bu nedenle Morfose Milk fön suyu kullanıcıları tarafından beğenilerek ve güven içinde kullanılmaktadır. Fön sularında önemli olan içeriklerindeki fön çekimini kolaylaştırıcıların miktarları ve oranlarıdır. Fön saçlar için yıpratıcı bir durum olsa da bazı fön suları gibi ürünler ile bu durum bir parça önlenebilmektedir. Morfose Milk therapy fön suyu 400 ml rahat bir kullanımıyla kişilerin uzun ömürlü fön modelini koruyabilmesi için gerekli bir üründür.

Morfose Milk Shake Fön Suyu Kullanımı

Morfose Milk Shake Fön Suyu Kullanımı

Genel olarak fön suları berberler tarafında sıklıkla kullanıldığı görülmektedir. Ancak son dönemlerde durum bu doğrultuda devam etmemiştir. Morfose Milk Shake fön suyu 400 ml içeriği sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Kimyasal oranları çok fazla olmayan ve herkesin beğenerek kullandığı bu ürünlerin saçlara herhangi bilinen bir zararı bulunmamaktadır. Morfose Milk Shake fön suyu 400 ml yorumları kullanıcıları tarafından beğenildiği yönündedir. Her kullanıcı için uzun ömürlü bir fön ve kolay şekil alabilen saçlar oluşturmaktadır. Kuru saçlar için fön çekimini ve dayanıklılığını kolaylaştıran bir üründür. Fön suları saç yapılarına göre etken özelliklerini artırmaktadır.

Morfose Milk Shake Fön Suyu Fiyatları

Morfose Milk Shake Fön Suyu Fiyatları

Fön suyu banyo sonrası fön çekilmeyen saçın hayat kurtarıcısıdır. Bu nedenle kişiler arasında yaygın bir şekilde söz konusu ürünleri kullandığı bilinmektedir. Morfose Milk Shake fön suyu 400 ml fiyat olarak değişkendir. Fön sularında Morfose ürünlerine ve bu ürünler ile ilgili detaylara daha fazla bir oran ile sahip olmak için ürünleri inceleyebilirsiniz. Ürünler hakkında detaylı bilgilere ve kullanıcı yorumlarını, ürünlerin özelliklerini göz önünde bulundurarak ürünlere sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan 8680678826946 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.