Morfose Saç Açıcı Oksidan Krem 10 Vol %3 1000 ml

166 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
166,64 TL
Kurumsal Fatura
176,88 TL
Kurumsal Fatura
175,12 TL

Ürün Bilgileri

Morfose Saç Açıcı Oksidan Krem 10 Vol %3 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: lilamorkozmetik Satıcı Ünvanı: GURBET KOLBÜKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5750284902
    Bu ürün lilamorkozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Saç Açıcı Oksidan Krem 10 Vol %3 1000 ml Profesyonel kuaför ürünüdür. Saç açma işleminde toz açıcı ile birlikte veya saç boyasına ilave edilerek kullanılır. Oksidan krem tek başına kullanılmaz. 10 Volüm Oksidan Ne İşe Yarar? Saç boyasının renk pigmentlerini aktif hale getirir. Saç rengini 1-2 ton değiştirir. Doğal saç rengine yakın boyama işlemlerinde tercih edilir. Siyah, mavi siyah, kestane gibi koyu tonlarda boyaya karıştırılır. Sarartma işleminden sonra ve cila yaparken kullanılabilir. Beyaz saç tellerini kapatmaya destek olur. Morfose Saç Açıcı Oksidan Krem 10 Vol %3 Nasıl Kullanılır? Kullanılacak miktarı yapacağınız uygulamaya göre belirleyin. Metal olmayan bir kap içine saç boyasını dökün. Oksidan kremi tek başına ya da toz açıcıyla birlikte ekleyin. Karışım homojen hale gelene kadar karıştırın. Elde ettiğiniz homojen karışımı bekletmeden saçlarınıza sürün. Ardından sırasıyla saç boyama adımlarını takip edin. Tavsiye edilen ölçü ve bekleme süresine özen gösterin. Sadece saç boyama ve saç açma işleminde kullanılır.
Geri Bildirim Ver