Morfose Ossion Mat Saç Şekillendirici Wax 100 ml

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
97,80 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Ossion Mat Saç Şekillendirici Wax 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇAĞLAR FARMA Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAR FARMA ITRİYAT GIDA PET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0218024660000001 Vergi Kimlik Numarası: 2180246600
    Bu ürün ÇAĞLAR FARMA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Etki Sabit Tutma
Geri Bildirim Ver

Morfose Ossion Matte Styling Wax Yeşil 100 ml

Morfose Ossion Wax, saç sabitleme ve şekillendirme amacıyla kullanılan bir üründür. Ürün, saçlarınızı pratik bir şekilde elle dağıtarak şekillendirmenizi sağlar. Daha sonra gün boyunca saçınızın aynı şekilde kalması ve bozulmaması için sabitleme görevi görür. 100 ml içeriğe sahip olan ürün, uzun süre saç şekillendirme sağlar. İçerisinde kullanılan malzemeler anti alerjik özelliğe sahiptir. Alerjik reaksiyonlar vermeden ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün tutuculuk ve sertlik derecesi 5’tir. Ürün, saçların mat bir görünüme sahip olmasını sağlar. Saç derisine zarar vermez ve doğal görünümü destekler. Durulama sonrasında üründen kalıntı bırakmadan kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Farklı stilleri uyguladıktan sonra beğendiğiniz modeli gün boyu koruyabilirsiniz. Saçınız formu, hava ve hareket kaynaklı bozulmalardan etkilenmez. Ürünü kullanarak özel günlere hazırlanabilir veya günlük yaşantınızda saçlarınızı şekillendirebilirsiniz.

  • Anti alerjik
  • 100 ml
  • Şekillendirme ve sabitleme

Morfose Matte Wax Özellikleri

Morfose Matte Wax Özellikleri

Özel günlerde saçlarınıza şekil verirken uzun süre sabit kalmasını isteyebilirsiniz. Matte Wax, saçlarınızın doğal şeklinde kalmasına ve şeklinin bozulmamasına yardımcı olur. Kabaran ve dağılan saçlara çözüm bulmak amacıyla üretilen Morfose Matte Wax, dilediğiniz şekilde saçınıza form vermenizi farklı modelleri denemenizi sağlar. Ürün, ıslak bir görünüm bırakmadığı için saçınıza doğal bir görünüm verir. Doğal saç renginizi korur ve saç derinize zarar vermez. Ossion Matte Styling Wax, saçta herhangi bir kalıntı bırakmaz. Bu özelliği ile saçların temiz bir görünüme sahip olmasını sağlayan ürün hafifliğiyle de saçınızda yokmuş gibi bir izlenim yaratır. Her türlü fiziksel aktiviteyi dilediğiniz gibi gerçekleştirebilir, saçlarınızın bozulmasından endişe etmeden hareket edebilirsiniz. Saçlarınızı düzleştirdikten veya fönledikten sonra bir ceviz büyüklüğünde saçınıza uygulayabilir, görünümü mat ve doğal hale getirebilirsiniz.

Her Saça Uygun Morfose Matte Wax Saç Şekillendirici

Her Saça Uygun Morfose Matte Wax Saç Şekillendirici

Ürünü kuru veya nemli saçlarınıza uygulayarak saçınızın kolaylıkla şekil almasını sağlayabilirsiniz. Morfose Ossion Matte Styling Wax içerisinde alerjen madde bulunmadığından, sağlık açısından olumsuz etkiye sebep olmaz. Saçlarınız kolaylıkla şekil almıyorsa ürünü kullanarak saçınıza hacim katabilirsiniz. Ürünün özel formülüyle saçlarınızda hayal ettiğiniz görünümü hazırlayabilirsiniz. İster dağınık ister düz bir saç formunda, az bir miktar ürünle sabitleme sağlayabilirsiniz. Formülün kalıcı etkisiyle kuaföre gitmiş görünümü kazandırarak saçlarınızı profesyonel eli değmiş gibi gösterebilirsiniz. Ayrıca hava koşullarından kaynaklı saçınızın dağılma ve kabarma durumlarını önleyebilirsiniz. Ürün, saçta yapışkanlık hissine sebep olmaz. Bu sayede kullanım sonrası rahatsızlık hissi yaratmaz. Ürün, saçın doğal ve mat görünümünü destekler. Her yaştan kadın ve erkek müşterilerin kullanımına uygun olan ürün, ihtiyaç duyulan şekli hazırlamayı kolaylaştırır. Ürünü saçlarınız ıslakken veya kuruyken uygulayabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Morfose Ossion Matte Styling Wax

Uygun Fiyatlı Morfose Ossion Matte Styling Wax

Morfose Ossion Matte Styling Wax yeşil 100 ml, kendi saç stilinizi yaratmanıza olanak tanıyan bir üründür. İster dalgalı ister düz ister kıvırcık saç modelleri oluşturabilir ve gün boyu bu modelin sabitlenmesini sağlayabilirsiniz. İçerisinde yer alan egzotik koku, saçlarınızın gün boyu hoş kokmasını sağlar. Başınızı ferah hissetmek, güzel bir kokuya sahip olmak için bu ürünü güvenle kullanabilirsiniz. Parfüm etkisi yaratan ürün, doğal görünümünüzü destekler. Şampuan kullanarak saçınızı yıkayabilir, arkasında kalıntı bırakmadan temizleyebilirsiniz. Durulama sonrası saçınız kısa sürede eski haline döner. Ürün, pratik uygulamasıyla her yaştan müşteriye hitap eder. Morfose Ossion Matte Styling Wax yorum ve müşteri değerlendirmeleri incelendiğinde, ürünün saçlara olan olumlu etkisi görülebilir. Morfose Ossion Matte Styling Wax yeşil 100 ml fiyatı ve ürün değerlendirmeleri için Trendyol’u inceleyebilirsiniz.