Morfose Saç Spreyi Shine 400 ml

162 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
179 TL169 TL
Kurumsal Fatura
173,22 TL
Kurumsal Fatura
179,83 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Saç Spreyi Shine 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: COSMOBURADA Satıcı Ünvanı: TİMUR SARACALOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1343043853400019 Vergi Kimlik Numarası: 7440100645
    Bu ürün COSMOBURADA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose bitkisel içerikli saç parlatıcı ve nemlendirici sprey 400 ml Morfose bitkisel içerikli saç parlatıcı ve nemlendirici sprey, saçları sabitlemek için geliştirilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Hacim Verici
  • Tutuculuk / Sertlik Hafif
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

Morfose Saç Spreyi Shine 400 ml

Saç spreyi, günlük hayatta sıklıkla kullanır. Doğru bir spreye sahip olmak, istediğiniz sonucu almanızı sağlar. Morfose saç spreyi Shine 400 ml bitkisel içerikli nemlendirici formülüyle parlaklık verirken saçınızı sabitlemeye yardımcı olur. Sabitleme özelliği ile gün boyunca saçınızın şeklini korurken dayanıklılık kazanmasını sağlar. Ürün, dış etkenlere karşı bariyer etkisi sağlar. Zararlı kimyasal içeriklerden uzak, bitkisel kaynaklı bir üründür. Güçlü nemlendirici etkisi ile yumuşaklık kazandırır ve dolgun bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olur. Böylece, saçınızı kolayca tarayabilirsiniz ve sahip olmak istediğiniz modeli uygulayabilirsiniz. Aynı zamanda, saçınızı besleyerek güçlü bakım ve zengin bir onarım sağlar. İçerdiği zengin bitkisel yağlar ile tüm saç tipleri için kullanıma uygun olarak geliştirilir.

  • Bitkisel içerikli formül
  • Kolay kullanım
  • Tüm saç tipleri için güçlü etki

Morfose Saç Spreyi Shine ile Sağlıklı Saçlar

Morfose Saç Spreyi Shine ile Sağlıklı Saçlar

Doğru bakım yöntemleri ile canlı ve parlak saçlara sahip olmak mümkündür. Bu noktada, ihtiyacınız olan ürüne sahip olmak önem taşır. Morfose Shine saç spreyi 400 ml kolay kullanımı ve verdiği hızlı sonuç ile sıklıkla tercih edilir. Ağırlık ve yağlılık hissi vermeden, nazik bir şekilde tellerinizi besler ve nem kaybını engellemeye yardımcı olur. Sağladığı güçlü nemlendirici özelliği ile uzun süreli bir parlaklık verir. Böylece, saçınız bakımlı ve sağlıkla ışıldayan bir görüntüye ulaşır. Ayrıca, içeriğinde bulunan çok çeşitli bitki özleri ile doğal ürün özelliği taşır. Bitkisel içeriklerle zenginleştirilmiş bu ürün zararlı kimyasallar içermez. Morfose saç spreyi Shine 400 ml yorumlarını okuyabilir ve kullananların deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ürün, cilt ve cilt tabakasına zarar vermeden koruyucu bir etki sağlar ve günlük kullanıma uygundur.

Morfose Saç Spreyi Shine Kullananların Deneyimleri

Morfose Saç Spreyi Shine Kullananların Deneyimleri

Üstün performansıyla saçınızı yıpratmadan kullanabileceğiniz bu ürün, size doğal bir tecrübe yaşatmayı amaçlar. Morfose saç spreyi Shine 400 ml kullananların sahip olduğu deneyimleri incelemek için yorumları okuyabilir ve değerlendirmelere göz atabilirsiniz. Ürünün sahip olduğu kalıcı performansı ile gün içinde uzun süreli sonuçlar elde edersiniz. Aynı zamanda, bitki özlerinden oluşan formülü, zayıflayan ve kırılmaya meyilli saç tellerini onarır. Böylece, sahip olmak istediğiniz modele rahatça ulaşmanıza yardımcı olur. Ürünün diğer bir avantajı ise yüksek güçlü etkisiyle kökten uca besleme yaparak, her gün kullanıma uygun olmasıdır. Bu ürün dermatolojik olarak test edilmiştir. Saç ve cilt yapınız ile uyumludur. Morfose saç spreyi Shine elastikiyet artışını destekleyerek, esneklik kazanımına yardım eder. Siz de bu ürün ile tarzınıza uygun olan modeli özgür ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.

Morfose Saç Spreyi Shine 400 ml Fiyatı

Morfose Saç Spreyi Shine 400 Ml Fiyatı

Saçınızın ipeksi bir yumuşaklık kazanması için sahip olduğu nem oranının yüksek bir seviyeye ulaşması gerekir. Bu ürün, içeriğinde sahip olduğu aktif maddeler ile ihtiyaç duyulan nemin kazanımına yardımcı olur. Morfose saç spreyi Shine 400 ml fiyatları ürünün sahip olduğu özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Nem kazanımını destekleyen bu ürün ile rahat ve hedeflediğiniz bir deneyime kavuşursunuz. Nem oranını dengeleyerek cansız kuru görüntü engellenmiş olur. Bu ürün doğal bileşenlerden meydana gelir ve yüksek oranda içerdiği nem ile nazikçe bakım yapar. Tüm saç tipleri için kullanabilir olması ile her türlü koşulda bu ürünü güvenle kullanmaya devam edebilirsiniz. Sprey formunda olan ürün, konforlu bir kullanım olanağı sunar. Güvenle kullanabileceğiniz bu ürüne Trendyol’dan, kolay ve hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.