4
Saç Spreyi kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Morfose Saç Spreyi Ultra Strong 400 Ml-ultra Güçlü Dış Etkenlere Karşı Kalıcı Tutuş

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (53)
Kurumsal Fatura
107,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Morfose Saç Spreyi Ultra Strong 400 Ml-ultra Güçlü Dış Etkenlere Karşı Kalıcı Tutuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sale Burada Satıcı Ünvanı: DMG DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI NAKLİYE MİMARLIK MÜHENDİSLİK İNŞAAT İTHALAT İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0302113468900001 Vergi Kimlik Numarası: 3021134689
    Bu ürün Sale Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Morfose Saç Spreyi Ultra Strong Turuncu 400 ml Morfose Ultra Strong saç spreyi güçlü formülü ile saç şeklinizi sabitler.
  • Ultra güçlü tutuşu ile her mevsimde ve şartta saç şeklinizi korur.
  • İçeriğindeki bileşenler sayesinde saçlarınıza canlılık ve parlaklık verir.
  • Saçı kurutmadan, yapış yapış bir his bırakmadan hacimli görünüm verir.
  • Morfose Saç Spreyi Ultra Strong Turuncu En İyi Nasıl Kullanılır? Saçlarınızı şekillendirin.
  • Şişeyi hafifçe çalkalayın.
  • Dik şekilde tutup saçlarınıza 30 cm uzaktan sıkın.
  • Spreyin eşit dağıldığından emin olun.
  • Ürünü nemli ya da ıslak saçlarınıza sıkabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Sabit Tutma
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Tutuculuk / Sertlik Yüksek
  • Hacim 400+ ml
Geri Bildirim Ver

Morfose Ultra Strong Saç Spreyi 400 Ml

İnsanlar geçmişten bugüne her zaman kendilerine değer vererek güzel görünme çabası içindedir. Özellikle kadınlar bakım yaparak kendilerini göz alıcı hissetmek ister. Saatler süren cilt bakımları yapılarak cilt korunur. Fakat iyi hazırlanmış bir saça sahip olmadan yapılan her bakım yarım kalır. Havalı ve ışıl ışıl parlayan saçlara sahip olmak için sürülen bakım kremleri ve yağları sonrası şekillendirme işlemi yapılır. Asıl önemli olan ise şeklinin sabit bir durumda tutulmasıdır. Morfose Ultra Strong saç spreyi 400 ml sizin saatler boyu sürecek şekilde havalı saçlarınızın şeklini koruması için üretilir. Sprey kullanıldığı andan tekrar temizlendiği ana kadar şeklini korur. Kullanım alanı olarak unisex olarak sayılabilecek ürün genel olarak kadınlar tarafından tercih edilirken zaman zaman erkekler tarafından da kullanılır.

  • Zenginleştirilmiş formül
  • Üstün koruma
  • Güçlü tutuş

Morfose Saç Spreyinin Zenginleştirilmiş Formülü

Morfose Saç Spreyinin Zenginleştirilmiş Formülü

Morfose saç spreyi 400 ml güçlü tutuş özelliği sayesinde saçınızın uzun süre şeklini korumasına yardım ederken aynı zamanda içeriğindeki bileşenler sayesinde canlılık ve parlaklık kazandırır. Her yıkama sonrası kullanılsa dahi yıpratmadan bakım sağlar. Yapışkan bir his bırakmadan şekillendirir. Hava koşulları ne olursa olsun şeklini korumaya devam eder. İşlem görmüş boyalı saçlara dahi güvenle uygulanabilir. Zenginleştirilmiş içeriği sayesinde saçınıza ihtiyacı olan nemi sağlar ve uzun süre ışıl ışıl gözükmesine olanak tanır. Morfose Ultra Strong saç spreyi içeriğinde alcohol denat, d-phantenol, butane, propane, ısobutane, limonene, ısopropyl myristate ve parfüm bulunur. İçindeki ağır olmayan ve sizi yormayan hafif koku sayesinde kullanıldığı zaman boğazını rahatsız etmez. Söz konusu ürün size kullanım açısından oldukça kolaylık sağlaması için sprey tekniği ile geliştirilir.

Morfose Ultra Saç Spreyi 400 Ml Kullananlar

Morfose Ultra Saç Spreyi 400 Ml Kullananlar

Şekil verilmiş saçların bozulmasını engellemek oldukça zor olur. Özellikle düğün ve nişan gibi ekstra enerji harcanan ve terlemenin kaçınılmaz olduğu zamanlarda ıslandığı için şeklini koruyamaz. Düğüne giderken veya evde maşa yaparken güçlü tutuşu sayesinde şeklini koruyacak olan bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bu sebeple sizin kendinizi rahat hissetmeniz için özel olarak tasarlanır. Morfose Ultra Strong saç spreyi 400 ml kullananlar kalabalık organizasyonlarda dahi saçlarının şeklini koruyabilir. Rüzgarlı havalarda bile üstün koruma teknolojisi ile içeriği zenginleştirilmiş formülü sayesinde her zaman şık görünmeye devam edebilirsiniz. Morfose Ultra Strong saç spreyi 400 ml yorumlarını okuyarak daha geniş kapsamlı bir kullanım olanağına erişebilirsiniz. Yorumlar dikkatle incelendiğinde müşterilerin ürünü kullandıktan sonra yağlı bir görünüm elde etmeden uzun bir süre boyunca sağlıklı ve parlak durumda gözüken saçları olduğundan bahseder.

Morfose Strong Saç Spreyi 400 Ml Fiyatı

Morfose Strong Saç Spreyi 400 Ml Fiyatı

İnsanlar, kendilerini güzel hissedebilmek için düzenli olarak bakım yapma eğilimindedir. Bu sebeple güzel görünmek için gerek gidilen güzellik bakım merkezleri gerekse evde kullanılan malzemeler oldukça pahalıdır. Oldukça kullanışlı bir içeriğe sahip olan bu ürün yapıştırmaz ve her an şık görünmenize yardım eder. Morfose Ultra Strong saç spreyi 400 ml fiyatı ile bütçenizi yormaz. Herkes tarafından alınabilmesi amacıyla üretilen bu ürün makul bir fiyat ile satışa sunulur. Kabarık bir saça karşı koymak ve düz bir görünüm elde etmek için de aynı şekilde üründen faydalanabilirsiniz. Siz de ışıl ışıl parlayan saçlarınızın şeklini koruyan Morfose Ultra Strong saç spreyi 400 ml satın almak için Trendyol’dan faydalanabilirsiniz. Her ortamda dikkat çekici olmak için 8698655380046 koduyla arama yapabilir ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.